Борисов да си знае - вече не раздава нищо!

И БСП не иска да прави кабинет
Обновена: 25 фев 2013 16:12 | 25 фев 2013 16:12,
698
Борисов да си знае - вече не раздава нищо!
Сергей Станишев Снимка: архив, БТА

Господин Борисов вече не раздава нищо, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев. Думите му дойдоха в отговор на днешното предложение на премиера в оставка да "услужи" с 20 депутати на опозицията, за да могат да съставят правителство.

Просто се чудя дали да коментирам толкова несериозно изявление, което не отива на бивш премиер, заяви Станишев. По негови думи министър-председателят в оставка продължава да не разбира защо се е наложило да си тръгне от властта и „какво е причинил на хората“.

Станишев беше категоричен за пореден път, че БСП ще върне мандата, който предстои да й бъде връчен в сряда. 

"Моля г-н Плевнелиев да не бави излишно даването на мандат на следващите парламентарни сили", призова Станишев държавния глава чрез медиите.

Соцлидерът обясни, че левицата няма да се наеме да сформира правителство, защото разполага с едва 40 депутати в сега действащото Народно събрание и така не може да прокарва стабилно политиките си.

Още по темата
25 фев 2013 12:19
511
Основната причина да не желаят да съставят кабинет обаче социалистите виждат в изчерпаното обществено доверие в сегашния парламент. Единственият начин да излезем от тоталната криза са предсрочните парламентарни избори, отсече Станишев.

По негови думи БСП ще представи своите виждания за спешните мерки, които ще трябва да вземе служебният кабинет, назначен от президента Росен Плевнелиев.

Той посочи 3 приоритета към бъдещия служебен кабинет: спешни мерки за финансовата стабилност на страната, стабилизиране на икономиката и доходите; обявяване на реалното състояние на държавата, без да се крие наследството на ГЕРБ, и подготвянето на честни избори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


698
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
564
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НИТО РУСНАЦИ, НИТО КОИТО И ДА БИЛО НЕ МОГАТ ДА РАЗДРУСАТ ДЪРЖАВАТА ТАКА, БЕЗ УСЛУГЛИВИТЕ ИМ БЪЛГАРСКИ *** СТАНИШЕВ, ДОГАН И КОМПАНИЯ.
563
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Забравих да добавя МАКЕДОНИЯ .Така и не разбрахме кои дава парите за антибългарската кампания ,паметници и филми .Кои настроива хората срещу нас . Не са сърбите те са по бедни и от нас ,нямат пари и за тях си .Обаче Бат ви Боико маи вече знае
562
2
 
6
 
! Отговори
ASEN преди 11 години
EI STANISHKO YSETI TI DEBELIA,INACHE MY SE RADVASH NO SEGA BIAGASH I IMA ZASHTO,A TVOITE KYRVI OVCHAROV PETKOV KYRNELIA MAICHETO DOKATO SA PRI TEB NIKOGA POVECHE VLAST NIAMA DA POMIRISHITE
561
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тук има комплот само Руснаците не ми се вярва да са деиствали сами . Струвами се след обвиненията за атентата във Бургас .Швабите подскочиха като ожилени , да не забравяме че точно те са наи големият инвеститор във русия и междудругото направиха съслишев шев на ПЕС . Така че ния като държава във ЕС трябва да имаме някаква защита и руснаците не биха се злепоставили по такъв елементарен начин . Обаче има варянт и защитата да ни е била свалена от вътре а именно Фашистите
560
2
 
9
 
! Отговори
леко полеко преди 11 години
Най-накрая истината ще лъсне и БСП/ДПС и мафиотските им структури ще ни освободят от присъствието си.
559
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЧЕЗ също са със Руски капитали . Във момента ги разследват във чехия
558
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе така е, за Борисов ще гласуват сега и тия дето никога не са гласували за него, само и само да са контра на Дмитриевич. Но, като цяло - тъжна история.(тоя така наречен преход)Преминахме през големи надежди и инсинуации и в крайна сметка надделя лековерието.
557
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Nay-malko 100 godini zatvor za tozi ***.
556
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 11 години
Пичове гледам сте спретнали конспирацията със Русия . Обаче не ми се вярва да са руснаците. З наете ли защо ,защото няма друг народ във света които да ги познава по добре от нас.Те не деистват по демократичният начин със стачки и протести а направо екзекутират. Примери безброи. Боико Борисов беше поканен от Путин и Медведев и щеше да иде на собственото си погребение ако не беше подал оставка . Друга е пречината не са Руснаците ,Боико го предадоха няколко от неговите хора .
555
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всяка дума излязла от устата на Станишев е 1 глас повече за Бойко.Говори, Станишка, говори.
554
3
 
8
 
! Отговори
змей горянин преди 11 години
Браво на 619 това е самоата истина : През 1944 год. с помощта на Москва БКП направи преврат в България и свали правителството, и сега пак с помощта на Москва заради спрения строеж на Белене, БКП-БСП свали демократичното българско правителство! Комунистите са най-големите предатели в българската история!
553
2
 
12
 
! Отговори
бай Горан преди 11 години
Абе докога този съсел ще ни се натрапва . И иска да се хване на народното хоро.Разкрайте го и му дайте две кукли да си играе .
552
6
 
15
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Бойко е БЪЛГАРИН ,а този е ни рак,ни щука затова ще гласувам за Бойко защото както им е набрал ,ще хвърчи пух и перушина ,лайнометите който използва Станишев ще се върнат като бумеранг по техните глави.
551
11
 
4
 
! Отговори
bai hui преди 11 години
Боико милиардер, Боико милиардер
550
3
 
11
 
! Отговори
Makedon4e преди 11 години
Червен ***! Ти ли се нареждаш на копанята. Не сме забравили нито кому слугуваш, нито как крадеш, нито как поддържаш крадците около теб..Ще видиш власт на куково лято По-скоро ще видиш затвор. И си е редно първия министър председател вкаран в затвора за кражби и антибългарска дейност да е комунист и това ще си ти! Със съответна голяма компания, разбира се . За да не скучаеш.
549
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко Борисов е прадукт на жалката и немощна опозиция !
548
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя от снимката, Лютфи Местан, Христо Бисеров, Михаил Миков, Емилия Масларова, Румен Овчаров и Мая Манолова са ми най-антипатичните политици в цялата българска история. В този ред !
547
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Платеният манипулатор Станислав Трифонов, обслужващ сенчест бизнес ли имаш предвид?
546
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки народ заслужава управниците си. Очевидно сме прости, щом една *** мутра се подиграва с нас всеки ден от екрана, тъпче институциите, лъже като *** и обвинява и съди наред!
545
1
 
17
 
! Отговори
ahmet преди 11 години
.Какво си мислите че ГЕРБ имат интерес да има хора пред Парламента и да викат оставка за да си съборят Правителството и и след това Парламента .Ало Найденов .Никой няма интерес да си събаря политическото управление .Защото след протестите излезе че всички политически лидери и техните партии са се обвързали с енергетиката .Миглена Кунева от НДСВ с банка Париба .Иван Костов с договорите за Марица 1 и Марица 3 .Румен Овчаров от БСП с енергетиката и строежа а централа Белене .Съпругата на Ахмед Доган и синът на Христо Бисеров от ДПС в управлението на ЧЕЗ .Ахмед Доган иска министерството на енергет