Борисов да си знае - вече не раздава нищо!

И БСП не иска да прави кабинет
Обновена: 25 фев 2013 16:12 | 25 фев 2013 16:12,
698
Борисов да си знае - вече не раздава нищо!
Сергей Станишев Снимка: архив, БТА

Господин Борисов вече не раздава нищо, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев. Думите му дойдоха в отговор на днешното предложение на премиера в оставка да "услужи" с 20 депутати на опозицията, за да могат да съставят правителство.

Просто се чудя дали да коментирам толкова несериозно изявление, което не отива на бивш премиер, заяви Станишев. По негови думи министър-председателят в оставка продължава да не разбира защо се е наложило да си тръгне от властта и „какво е причинил на хората“.

Станишев беше категоричен за пореден път, че БСП ще върне мандата, който предстои да й бъде връчен в сряда. 

"Моля г-н Плевнелиев да не бави излишно даването на мандат на следващите парламентарни сили", призова Станишев държавния глава чрез медиите.

Соцлидерът обясни, че левицата няма да се наеме да сформира правителство, защото разполага с едва 40 депутати в сега действащото Народно събрание и така не може да прокарва стабилно политиките си.

Още по темата
25 фев 2013 12:19
511
Основната причина да не желаят да съставят кабинет обаче социалистите виждат в изчерпаното обществено доверие в сегашния парламент. Единственият начин да излезем от тоталната криза са предсрочните парламентарни избори, отсече Станишев.

По негови думи БСП ще представи своите виждания за спешните мерки, които ще трябва да вземе служебният кабинет, назначен от президента Росен Плевнелиев.

Той посочи 3 приоритета към бъдещия служебен кабинет: спешни мерки за финансовата стабилност на страната, стабилизиране на икономиката и доходите; обявяване на реалното състояние на държавата, без да се крие наследството на ГЕРБ, и подготвянето на честни избори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


698
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
544
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако нарека Спинишев ОТВРАТИТЕЛЕН ГНОМ, дали ще е прекалено нежно...?
543
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А ако се гласува за БСП след 4 години Бг няма да я има! Ще живеем в Съветската република ***! Не, мерси!
542
17
 
9
 
! Отговори
до 601 преди 11 години
...и като гласуваш за Тиквата, после още 4 години ще се долумпенизираш....колко сте *** само!
541
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дообре, позитанчетата се скриха. Засрамиха се май. Така трябва да бъде, *** в ъгъла и да си мълчат, че иначе са опасна болест! На всички останали лека вечер от мен!
540
2
 
8
 
! Отговори
ДУЛО преди 11 години
АБЕ, този ИМА ЛИ ГИ КОМИСИОННИТЕ ЗА АЕЦ.ЩОТ, МАЙ ЩЕ ГИ ИСКАТ!
539
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СС и Коко трябва да бъдат отлъчени от партията, защото агентурите им са разкрити! Съветвам партията да инвестира повече в човешкия ресурс!
538
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
гръм от тенекета цепи орталъка. Ами току да ти не дава Господ. И съм си мислил някой път: българина го ядат разни ябанджийски ***, защото той не се ползува спрямо тях със своето гениално изобретение, с вездесъщото газено тенеке. Вържи го на ябанджията, па да издюдюка цяла България с един глас, та като прескочи границата, тенекето тъй да се тресне о пограничния камък, щото цял Балкан да загърми. София, 22 октомврий 1895 г. Щастливец
537
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СС си оправи тока, парното, че и на кебапчета се е уял!
536
1
 
19
 
! Отговори
Корчагин преди 11 години
Чета тука из коментарите ,че Гейчо имал достойнства които не можем да оценим.Прави са хората-не всеки има червени прашки,не на всеки Партията му гласува жена и то каква -с тапия баш г....дия,не всеки може да излезе пред НС и да говори 1 час и да не знае после какво е казал,не всеки може да е шивач на Червената армия.С всички тия достойнства марш от България мазна червена мутро.Херсон без завръщане!
535
9
 
2
 
! Отговори
ДУЛО преди 11 години
До АнонименДА ОСВОБОДИ ТЕРЕНА ,И ТОГАВА АКО НИЕ НЕ СЕ ОПРАВИМ С ТЯХ ,ИМАШ ПРАВО ДА ГО КАЖЕШ./бори са пък падна/ВСИЧКИТЕ МУ МИНИСТРИ,ЦАЧЕВА /партиен секретар на адвокатите в Плевен/ ДА НЕ ИЗБРОЯВА МЕ ,СА СКРИТИ/вече разконспирани/ ЧЕРВЕНИ ***.БОРИ СА, ЧУШКИ!БРАТЯ, ПРОКЛИНАЙТЕ ГИ ВСИЧКИ!НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ!
534
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ето где се е проявила гениалната изобретателност на българина. Пази Боже! Вземеш, че се помамиш и мислиш, че си добил доверието на населението в някоя околия. Дадеш си кандидатурата, българинът мълчи; черпиш ги българинът пие, тупа те по гърба, смига отзаде ти и мълчи, па си туря своя бюлетинка в урната. Прекратят избора, преброят бюлетините и чак тогава виждаш, че си останал на пясъка. Че остави това, само туй да е нищо, ами като ги задумкат десетина газени тенекета, че като почнат да ги търкалят по калдъръмите да хвръкнеш няма крила, да се провалиш вдън земя няма пропаст, да бягаш
533
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще гласувам за Боко само, за да видя съселската физиономия в деня на изборите! Много хора ще направят така. От *** се пре%баха жестоко с тия стачки!
532
1
 
14
 
! Отговори
TankoBG_ преди 11 години
След провала на Станишев на следващите избори дали ПЕС ще му бият шута?
531
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СС да каже по колко му дават от Позитано да виси тука от сутрин до вечер, всеки божи ден откакто почнаха протестите?? Колко взе, *** продажен, за да пишеш все 1 и също? Поне няма ли малко да смениш репертуара, че тия дето влизаме редовно ти го знаем наизуст?
530
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не мога да го гледам тоя!
529
12
 
2
 
! Отговори
един от всички преди 11 години
Този в сряда ще приеме и заедно с Доган ще изядат главата на Росен Плевнелиев, А инфантилността на Бойко не е ново. Спомням сми един разказ на сестра му, дя го определи в душата си като дете пораснало на ръст а в душата си останало дете. Бъдете малко сериозни ние държава ли ще оправяме или инфантили ще успокояваме ?
528
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Охооо, сс избърса ли червеното дупенце? Защо не отговориш на въпросите по същество? Партията не даде ли инструктаж?
527
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След 100 години архиолози откриват последната мумия на комунизма . Мумията се разпада ,ама продължава ехото БОИКООООООО ,БОИКККККО , Позитански цъ.вули любимият ви Боико подаде ОСТАВКА .Е такава простотия никога не бях чел! Леле, Позитано вика дръжте Позитано, то верно че е срамно да си ***, ама другари айде с малко повече достостойство! Такива коментари да не виждам повече! Червени ла%нари!
526
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сергей знае, че Бойко си разбра грешката от мандата, а имено, че Станишката не е на топличко, и затова сега толкова го е страх! Запотил е цайсите! Ще гласувам за Боко само, за да видя съселската физиономия в деня на изборите!
525
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
коментар на Станишев - Бойко открива магистрала , ама ние от Бсп я започнахме . Бойко открива зала - БСП , ама ние направихме първа копка . Бойко спря заменките , ама ние от БСП заменихме всичко Б.Б.нямаше вече какво да забранява. Бойко залови ,,наглите" ,,киларите" ,,октоподите" - от БСП - да , ама ние от БСП ги създадохме.