Борисов да си знае - вече не раздава нищо!

И БСП не иска да прави кабинет
Обновена: 25 фев 2013 16:12 | 25 фев 2013 16:12,
698
Борисов да си знае - вече не раздава нищо!
Сергей Станишев Снимка: архив, БТА

Господин Борисов вече не раздава нищо, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев. Думите му дойдоха в отговор на днешното предложение на премиера в оставка да "услужи" с 20 депутати на опозицията, за да могат да съставят правителство.

Просто се чудя дали да коментирам толкова несериозно изявление, което не отива на бивш премиер, заяви Станишев. По негови думи министър-председателят в оставка продължава да не разбира защо се е наложило да си тръгне от властта и „какво е причинил на хората“.

Станишев беше категоричен за пореден път, че БСП ще върне мандата, който предстои да й бъде връчен в сряда. 

"Моля г-н Плевнелиев да не бави излишно даването на мандат на следващите парламентарни сили", призова Станишев държавния глава чрез медиите.

Соцлидерът обясни, че левицата няма да се наеме да сформира правителство, защото разполага с едва 40 депутати в сега действащото Народно събрание и така не може да прокарва стабилно политиките си.

Още по темата
25 фев 2013 12:19
511
Основната причина да не желаят да съставят кабинет обаче социалистите виждат в изчерпаното обществено доверие в сегашния парламент. Единственият начин да излезем от тоталната криза са предсрочните парламентарни избори, отсече Станишев.

По негови думи БСП ще представи своите виждания за спешните мерки, които ще трябва да вземе служебният кабинет, назначен от президента Росен Плевнелиев.

Той посочи 3 приоритета към бъдещия служебен кабинет: спешни мерки за финансовата стабилност на страната, стабилизиране на икономиката и доходите; обявяване на реалното състояние на държавата, без да се крие наследството на ГЕРБ, и подготвянето на честни избори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


698
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
524
0
 
13
 
! Отговори
българин преди 11 години
СерГей е дефектен ,дефектни са и клакьорите му тук.Същите *** като него.Анонимен 575 най-вероятно си и ****ал като Станишко.
523
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След 100 години архиолози откриват последната мумия на комунизма . Мумията се разпада ,ама продължава ехото БОИКООООООО ,БОИКККККО , Позитански *** любимият ви Боико подаде ОСТАВКА . Вие сте наред качваите го тоя суполанковец на пангара и за два дена да му испием кръвта . Оная проскубаната да я ши.а които иска ,аз психопатки не ща да плюща
522
7
 
1
 
! Отговори
ss преди 11 години
До Анонимен-от русия звъняха на вашия гамен и той се наака и си подаде оставката.но това всички го премъчават.просто вече е излишен.само на вас драскачите не са споделили
521
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Станишев се върти като ***.ал.Вече не знае какво иска.Бойко го занити!
520
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Братя осазнайте се ве4е Сер Гей,Доган и Костов ни изкараха на улицата ,Костов направи удара с приватизацията и ни остави без работа а другите най много крадоха 23г не им стигнаха и сега народа като разбраха 4е са били използвани ве4е не им вярва но те са готови на вси4ко банковите сметки са им пални,но идва Видов ден когато БОРИСОВ ЩЕ ГИ ВКАРА НА ТОПЛО ,единствено той показа мъжество и трябва да ги накаже.
519
0
 
7
 
! Отговори
хахахахахахха преди 11 години
Неее, вонята е от сс! Да сменя гащите бързо! Наакал се е милият, че да е съпричастен и той с Партията
518
0
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 11 години
До 568: за какво говориш - за достойнството на ***, дето заради него и бандата крадци ни спряха по време на неговото управление Евро парите?! Нагли сте! Спинишев - екстрадиране в Русия, без право на връщане в БГ!
517
0
 
12
 
! Отговори
sez преди 11 години
съсел=суек що не управляваш , покажи че си мъж!
516
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всяка дума изречена от устата на Станишев, е 1 глас повече на Бойко.Говори, Станишка, говори!
515
0
 
14
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
Санишев уточнява, че Бойко вече не раздава нищо, защото идва време на *** да вземат!Болно ми е за България...но на такъв народ, такава съдба...
514
0
 
1
 
! Отговори
ти си сс преди 11 години
Подсказвам, може и отговор, всички отговори са верни!
513
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всяка дима изречена от устата на Станишев, е 1 глас повече на Бойко.Говори, Станишка, говори!
512
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еееее хем и до Централата удари 1 телефон и пак не отговаряш! 50на50 ли искаш? Не ви разбирам вас Позитанчетата, хората ви дават шанс да изпъкнете със знания, пък вие се свивате! Айде последен шанс:Станишев е потен, защото:а. От Русия го натискат по - бързо да движи нещата, че скоро ще му литне главицата ако не си спази поетите задълженияб. Не очакваше оставката и му дойде като дъжд от ясно небе, още мига на парцалив. Доган не го е оправял от доста време и вече неможе да си седи от дупенцето от нетърпение за коалиция. Затова са студените и топлите вълни.
511
11
 
2
 
! Отговори
ss преди 11 години
навсякъде се носи воня-май герб се разлагат.
510
1
 
10
 
! Отговори
!!!! преди 11 години
Станишка сега разполагаш с 40 депутата а след това ще разполагаш с 4 тъй че не се напъвай !
509
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Към коментиращитеС цинизмите си обиждате главно себе си.
508
2
 
9
 
! Отговори
The Х преди 11 години
До Анонимензащото не му се ядат павета ББ Боко, моко, тиква, миква ама не е толкова *** колкото го мислят бсп и дпс, с тази оставка направо ги закла предсрочно.... тепърва бсп и дпс ще бъдат мачкани от народа
507
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Серги, руска мечка скоро ще те мачка, На братушките такива меки китки много не им уидисват . Да не те пратат при свети Петър на гости на Луканов
506
1
 
13
 
! Отговори
българин преди 11 години
Сергей е страхливец-не смее да вземе мандат,не смее да се ожени,не смее сам да си направи дете.Е за този ли трябва да се гласува?Това,че е ***.ераст е друг въпрос.
505
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко днес оскуба последните останали косми от четината на съсела.