Борисов прие поканата на Йълдъръм, откриват ТАНАП

По газопровода ще се доставя газ на Турция от Азербайджан
Обновена: 10 юни 2018 19:17 | 10 юни 2018 17:44, Веселина Йорданова
177
Борисов прие поканата на Йълдъръм, откриват ТАНАП
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов ще посети Турция на 12 юни.

Посещението на Борисов е по покана на турския му колега Бинали Йълдъръм, съобщиха от правителствената пресслужба на Турция.

Още по темата
Програмата предвижда българският премиер и придружаващите го лица да пристигнат на 12 юни сутринта на летището "Аднан Мендерес" в Измир. Двамата премиери ще разговарят в офиса на Йълдъръм в град Измир. Гостът ще се включи в програмите, в които ще участва Йълдъръм, допълниха от преслужбата.

Миналата седмица Йълдъръм в телефонен разговор с Борисов специално го бе поканил да присъства на официалната церемония по откриването на Трансанадолския газопровод /ТАНАП/, която ще се състои на 12 юни в град Ескишехир.

Двамата премиери тогава се договориха и да проведат среща, на която да обсъдят въпроси от двустранен характер, предаде БТА.

По Трансанадолския газопровод /ТАНАП/ ще се доставя газ на Турция от Азербайджан.

За церемонията по откриването, която ще се състои в присъствието на Ердоган и на азербайджанския президент Илхам Алиев, са поканени държавни глави, премиери, политици от различни страни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
0
 
4
 
! Отговори
ognyanzМоже нещо и д преди 5 години
До Анонимен 147: Азерски газ идва? Идва, ама в Турция - дребна подробност. Може нещо и да достигне до нас, ама не се знае кога и как.
141
0
 
12
 
! Отговори
Овод преди 5 години
И на рождения си ден - 13.V. - няма да е тука. Дай му да реже лентички на тоя,но този път ще реже лентичката друг
140
4
 
12
 
! Отговори
Браво преди 5 години
Борисов да отива при брат си- *** джери, и да не се връща повече в България.
139
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде Азерския газ идва. Сбогом ткзс-ри.
138
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турците да си го вземат тоя неадекват и да ни дадат Ердоган, егати тъпака вместо да открива български проекти ходи да открива турски.
137
3
 
9
 
! Отговори
Владо преди 5 години
Истървахме питомното,сега ще гоним дивото.!!!!
136
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки ден си купувам я лук, я салатка, я каквото има. Не, че ги ям, в повечето случаи ги изхвърлямИнтересно, а защо не ги ядеш?Изобщо ли не употребяваш зеленчуци?
135
2
 
10
 
! Отговори
Еднозъб ром преди 5 години
Когато имаш диверсифивкация цените неминуемо почват да се определят на пазарен принцип. Така че няма лошо ако рашките предложат по-ниска цена...
134
10
 
30
 
! Отговори
за един локум преди 5 години
На Бойко му се дояде локум и баклава и се замъкна в Турция. ХИЧ да не се връща от Турция, този национален предател. Дано докато откриват газопровода,някоя сачма или пластина да изхвърчи и да се забие в задните му части на този родоотстъпник.Заради неговата глупост НЕ България, а Турция ще има газопровод. Турците му се смеят,ама как да се усети,като няма акъл.Някой ден ще го накарат да подпише някой документ,че половин България става турска,ама той няма пак да е разбрал. Ще я има ли България???
133
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 131Пропагандата така казва да :)) Но фактите казват друго на 12ти.
132
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Канят го ами...от 70 години Турция купува ток от България.Ако не е България,Мюмюн ще цалува козата на свещи и газени ламби.18 век..Имам една комшийка. Баба Цена. Засадила си е лучец и разни зарзавати на двора. Всеки ден си купувам я лук, я салатка, я каквото има. Не, че ги ям, в повечето случаи ги изхвърлям, но гледам да и оставя по 3-4-5 лева всеки ден, че е на мин. пенсия, а синът и пияница и пройдоха. Купувам за да не я обидя жената ако директно и дам.Та така за продаването на ток за Турция
131
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоз няма ли някой да си го хареса и да си го задържи. Ще му бъдем много благодарни. Даже паметник ще му построим. Обещаваме.
130
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Във форума май пак замириса на рушка газ, товарищите взеха да се изпускат ... Оказва се че и Азербайджан може да ни доставя газ и да бъде алтернатива на гЪзопровода на товарищ путин ... !!!"То газ от Катар ли не беше алтернативата, от Азербайджан, от Черно море, от Казахстан... Къде е? Наясно ли си защо Тиквата ходи до Русия? Защото всичките "алтернативи" на руския газ, с които ни баламосваше 10 години са само в сферата на фантастиката.
129
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ердоган добре ще е онодил ***, че и нашия се нареди. Кара си ги наред комшуто. Руския...му омръзна, та малко и нашенския
128
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Тираджияимали са 600 години империя, огромно население, не са имали комунизъм, на тази база комшиите ни всъщност са много изостанали..
127
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като пристигне ще го посрешнат с "Канят ме мамо на Мъжка СВАТБА " . Както е закръглен някор арап че го ааареса и го вземе за ханъма.Абе пргресивна работа Айзербеджан ..пфффф Козяците му казали "*** там ,предложи се ако те харесат как го правиш .Може да ти го дадем "
126
0
 
24
 
! Отговори
Аман преди 5 години
Канцлерът на Австрия поканен ли е?
125
11
 
26
 
! Отговори
... преди 5 години
Канят го ами...от 70 години Турция купува ток от България.Ако не е България,Мюмюн ще цалува козата на свещи и газени ламби.18 век.
124
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Калеко АлекоРусия няма алтернатива!
123
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледайки коментариме май има активизация на *** ГЕП. защита на вожда.