Путин посети Крим, в Украйна негодуват

Киев прие визитата му като нарушение на суверенитета
11 авг 2019 13:45,
265
Путин посети Крим, в Украйна негодуват
Снимка: архив Reuters

Министерството на външните работи на Украйна изрази протест във връзка с посещението на 10 август на президента на Руската федерация Владимир Путин в Крим, предаде ТАСС, като се позова на сайта на министерството.

"Това пътуване, както и всички несъгласувани с украинската страна посещения на длъжностни лица от РФ във временно окупирания регион на Украйна представлява грубо нарушение от руската страна на държавния суверенитет и териториалната цялост на нашата държава", се казва в текста.

Още по темата

Путин вчера посети организираното от мотоклуб "Нощните вълци" международно шоу "Сянката на Вавилон", а по-късно гледа постановка за историята на Севастопол на новата сцена на музея-резерват "Херсонес Таврически".

Почетни гости бяха също вицепремиерът на Русия Олга Голодец, министърът на културата Владимир Медински, митрополит Псковски и Порховски Тихон и директорът на историко-археологическия резерват Елена Морозова.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да е жив и здрав Путин! Слава на Русия. Отново в Русия е надеждата на света! Само те могат да озаптят както краварите, така и радикалните ***
173
13
 
2
 
! Отговори
Само САЩ преди 4 години
до 221,сестро, форумите за психология са на другата страница.
172
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Екатерина ВеликаСестро, хаповете не забравяй!!! Единственото също толкова гнусно, колкото либералния продажник, е кремълският такъв. Мислете един път като българофили, а не като комплексирани чуждопоклонници. България и българска култура е имало много преди да се пръкнат вашите ядрени идоли.
171
21
 
4
 
! Отговори
Само САЩ преди 4 години
Глупостите настрана. След тази груба поява от страна на Москва трябват още санкции, повече и по-надълбоко. Санкции, санкции, санкции и изолация. Изолация за франсетата и Макрон щом си позволяват срещи с този престъпник.
170
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Само САЩИзказа ли се вече? Мъка ли ти е, че никой не ти обръща внимание в живия живот и само тези форуми ти останаха? Такъв бил, онакъв бил... Ама той влиятелен ли е - влиятелен е. Неговото мнение важно ли е - важно е. Кактп са влиятелни и Меркел, и Тръмп, и Макрон. А с теб нещата са точно наопаки. Всеки си има мнение по темата.
169
17
 
3
 
! Отговори
Само САЩ преди 4 години
до Екатерина,май тревите са ти дошли в повече.
168
4
 
18
 
! Отговори
Екатерина Велика преди 4 години
Браво на Путин посещението е в чест на Светия дух наредил да се освободят важните православни славяно болгарски територии от Исляма.Руската империя освобождава Киевска Русь,Бесарабия,Молдавия,Крим,Влахия,Србия,Болгария ,Дунавска БЪлгария ,Гърция/Elada,след умели войни. По същото време налага божествена охрана с славяно Болгарски руски език и кирилица над големи региони от Евроазия.Krit i Кипър ..
167
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГробарХахахах... Все ми е на акъла. Ама нищо де. В интернет всичко може. Покани го на среща и действай.
166
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 197Идете в Крим и кажете това, което сте написали тук. Местните ще Ви убедят , че грешите. Болезнено ще Ви убедят.Успех в говоренето от безопасно разстояние!
165
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слава на Украйна рано или късно победата ще е тяхна
164
1
 
16
 
! Отговори
Украинците.. преди 4 години
..имат право да негодуват. А Путин има право да пътува по територията на РФ без да пита украинците за позволение. Така всички са доволни, понеже имат права ;)
163
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вова добре си караш триколката.......а кога ще гасим пожарите, които ленин запали 1917та?
162
17
 
2
 
! Отговори
Хр Николов преди 4 години
ТИЯ СМЕШНИ ПУТИНОВЦИ НЯМА КАК ТРЪМП СЛЕД ОЩЕ ЕДИН МАНДАДАТ ЩЕ ГИ НАКАРА ДА ЯДАТ САМО БОРШ ВЕДНЪЖ И НИКОГА ДО КРАЯ НА ЗЕМНИЯ СИ ПЪТ НЕ БИХ ОТИШЪЛ ПРИ ТИЯ ГЛАДНИ РУСНАЦИ
161
7
 
3
 
! Отговори
Гробар преди 4 години
Компактен е лесно ще го заровя в някоя кутия за обувки 45 номер
160
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 188 точно 159 см е нещастника И си е баш джудже 14 годишната ми дъщеря е по висока
159
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радвайте се че има Путин и Си. Че ако ги нямаше щеше да ви стане съвсем страшно... Европейския Съюз има значение само при света да национални държави. Ако е глобализация, както новите либерали искат, това означава едно световно равителство. Тогава ЕС няма да го има, просто е пречка за световния либерализъм и световното правителство. Това световно правителство ще бъде от 0.1% които представляват свръх богатите олигарси от целия свят.
158
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
джудженце с помощни колелца Факт
157
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крим е на Украйна
156
17
 
3
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
Кой каквото и да приказва, без Путин света би бил по спокойно място за живот.А що се отнася да нас, не съм възхитен от Борисов , но от Корнелия ме е страх.Тая жена си е наумила да ни съсипе за четвърти път.
155
2
 
12
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯЕХ ЕКСПЕРТЕ ЕХ УМНИКОПриемаме че на полигона в Архангелск е гръмнал ядрен двигател - Колко тежи тоя двигател а? 100-200-500кг? макс 250 кг защото Буревесника е с размер 533мм колкото стандартно торпедо за да се ползва и от подводници.Да погледнем мащабитеЕдна касета за ядрен реактор на Козлодуй е 3,8м и тежи над 2 тоназа зареждане на реактора са нужни 66т Уран и още колко тонове други спец елементи и колко хиляди литри тежка водаКолко милиона тона тежи един реакто