Путин посети Крим, в Украйна негодуват

Киев прие визитата му като нарушение на суверенитета
11 авг 2019 13:45,
265
Путин посети Крим, в Украйна негодуват
Снимка: архив Reuters

Министерството на външните работи на Украйна изрази протест във връзка с посещението на 10 август на президента на Руската федерация Владимир Путин в Крим, предаде ТАСС, като се позова на сайта на министерството.

"Това пътуване, както и всички несъгласувани с украинската страна посещения на длъжностни лица от РФ във временно окупирания регион на Украйна представлява грубо нарушение от руската страна на държавния суверенитет и териториалната цялост на нашата държава", се казва в текста.

Още по темата

Путин вчера посети организираното от мотоклуб "Нощните вълци" международно шоу "Сянката на Вавилон", а по-късно гледа постановка за историята на Севастопол на новата сцена на музея-резерват "Херсонес Таврически".

Почетни гости бяха също вицепремиерът на Русия Олга Голодец, министърът на културата Владимир Медински, митрополит Псковски и Порховски Тихон и директорът на историко-археологическия резерват Елена Морозова.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
8
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Путин просто спаси Крим от упадъка на Запада. Ако не беше анексирал Крим сега там щяха да се вихрят бази на НАТО :)
133
7
 
60
 
! Отговори
Anonimen преди 4 години
Не виждам защо негодуват в Украйна. Крим си е руски и две мнения по въпроса няма. Путин може да ходи където си поиска в Русия
132
2
 
8
 
! Отговори
До БГ преди 4 години
Смени дилъра пич
131
4
 
50
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
нещо доста смутително забелязвам:-Нали преди няколко години в АВТОНОМНАТА република Крим се проведе РЕФЕРЕНДУМ,и след като казаха "Да" 90 % от кримчани,Крим стана ЧАСТ ОТ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ..?!..Поправете ме,ако греша!..Та кой би забранил на Путин да посети територия,която е ЧАСТ от РФ?!?!..па и това:..-"Временно окупирания регион на Украйна"..?!?!...Някой май е прекалил със самогона.....
130
17
 
8
 
! Отговори
БГ преди 4 години
до 162Да ,ходил съм и съм очарован от местните " *** " - ядене ,пиене до премала,дашни до забрава девочки...Кого да питам към кои искат да са- та местните германци отдавна са изгнили по сибирските лагери,няма и поменот тях-останало е само това,което те за изграждали с векове....А дали съм ходил до " отвъдморските територии ",виж това никой не може да ми го отнеме,но хабер си нямате къде и колко съм бил...Пожелавам ви го поне на 10 % - пак ще е много.Ама за троловете..нада ли...
129
7
 
37
 
! Отговори
до 134 преди 4 години
.......Райхът не е изтребвал цивилни руснаци.Изтребвани са по законите на войната участници в незаконни въоръжени банди...........поредния изопачаващ историята, колкото турцитее не са трепели българите ....само са си хортували колко агнета ще им подарят
128
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пияният балкански амджъкаазлиия буллгарина пак се е разпенявил - ту на Путин го тура, то на Ердоан се дърви, ту на македонците се пеняви ... Племе амсалашко ... поне тор за дива ливада да ставаше от това тотално разхищение на органичен материал, наречено буллгари!
127
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За това а Лондон няма англичани Само задокеански колониални *** и пакита
126
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Минималната заплата в БГ е два пъти по-висока от тази в Просия. Средните заплати са горе-долу равни, според зависи от локацията.
125
17
 
5
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
От снимката се вижда че на мотора са 5 човека. Мотора стои на място.
124
8
 
4
 
! Отговори
БГ преди 4 години
до 153Първо *** до "отвъдморските територии" / защото аз съм ги пообиколил по много пъти / виж какво са направили там " завоевателите ",питай местните искат ли да се отделят и върнат към времето " преди " и тогава философствай от *** ,в която си...!
123
2
 
27
 
! Отговори
Свинска чума преди 4 години
А нещо да напишете как се избиват прасетата на хората?Стига статии за Русия, концентрирайте се малко по т.н. "свинска чума".
122
3
 
26
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Министерството на външните работи на Украйна вместо да изразява протест да се беше оплакало на арменския поп.
121
3
 
6
 
! Отговори
хгггггггггггг преди 4 години
До Анонимен 148Този от "северозапада" всъщност е от "североизтока". От Шумен демек. Мърляво *** с щръкнали ушички.
120
23
 
11
 
! Отговори
БГ преди 4 години
Един въпрос към всички руски *** и чебурашки - чий е Кьонинсберг / Калининград /и какво руско има там,освен пияни мужихи...????
119
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До136 .северозапада. Като си от северозапада какво ревеш по СССР па за Москва. Гледай северозапада / има най богатата почва в ЕС /да стане по добре от Бавария. ИЛИ ПОНЕ КАТО ВОЙВОДИНА.
118
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахаха хохлите реват... да реват, пълни нещастници са и мизерници, апропо къде е сега оня техния бивш президент Перушанко, в коя държава се покри и избяга за да не лежи в затвора за далавери???? Едни познати се върнаха от Одеса и казаха, че няма по изпаднала дупка от там и като цяло от Украйна.
117
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Путин е подчинен на равин Лазар. Където му каже там ще отиде.
116
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** Си Мапов А нащите три морета,тях да си ги искаме ли
115
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Страна упровлявана от клоун си е циркНие сме малко по добре щото нашия е дилетант