Путин посети Крим, в Украйна негодуват

Киев прие визитата му като нарушение на суверенитета
11 авг 2019 13:45,
265
Путин посети Крим, в Украйна негодуват
Снимка: архив Reuters

Министерството на външните работи на Украйна изрази протест във връзка с посещението на 10 август на президента на Руската федерация Владимир Путин в Крим, предаде ТАСС, като се позова на сайта на министерството.

"Това пътуване, както и всички несъгласувани с украинската страна посещения на длъжностни лица от РФ във временно окупирания регион на Украйна представлява грубо нарушение от руската страна на държавния суверенитет и териториалната цялост на нашата държава", се казва в текста.

Още по темата

Путин вчера посети организираното от мотоклуб "Нощните вълци" международно шоу "Сянката на Вавилон", а по-късно гледа постановка за историята на Севастопол на новата сцена на музея-резерват "Херсонес Таврически".

Почетни гости бяха също вицепремиерът на Русия Олга Голодец, министърът на културата Владимир Медински, митрополит Псковски и Порховски Тихон и директорът на историко-археологическия резерват Елена Морозова.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
4
 
13
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Крим не е руски"Честит Байрям русофили и руснаци..ха.ха днес гледах мюсюлманска москва каква *** са..ха.ха стотици хиляди са разпнали килимчета по руските улици . ОАЕ направо да завидят"В РФ има над 100 националности и незнам колко религии.В Германия има 11 милиона Туркоезични наследници на Турски изселници Как смяташ Католици или Мюсюлмани са?По официални данни в САЩ има 25милиона Мюсюлмани.Демократично е всеки да изповядва каквато религия иска стига да не пречи на другите НАЛИ?
153
17
 
4
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ преди 4 години
А отиде ли да види гръмналия на полигона край Архангелск реактивен двигател? Или щото там няма въобще радиация (уж), затова не е отишъл?
152
1
 
11
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До юбералес"Относно евреите - те можеха да напуснат Райха, както много от тях направиха, можеха да отворят магазин, ако член на семейството им служеше във Вермахта. Хитлер демонстрираше негодувание относно службата на евреи в армията, но факт е, че до края на войната такива имаше. Тези евреи имаха повече права от чернокожите в САЩ."Убити ли са МНОГО МНОГО Евреи и военопленници от СССР и Европа в Нациските Конц Лагери? Действие определено като ГЕНОЦИД
151
12
 
10
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До юбералесРайха не е изтребвал мирни граждани. Те бяха изтребвани от НКВД и непредалите се части на РККА, които станаха партизани. Всички те палеха села, реколта, тровеха кладенци и оставяха хората да умрат от глад и жажда. Райха посредством местни полиции (зондеркоманди) бранеха и защитаваха местното население, което беше база за храна и подслон на Вермахта.Ако си толкова сигурен изтегли си копие на Моята Борба на знаеш кой - и прочети какво пише еднолично управляващия Райха потова време
150
4
 
19
 
! Отговори
Г преди 4 години
Браво на Путин! Фашагите в Украйна се нас.ра.ха! Крим е част от Велика България, украински фашисти-долу ръцете от Крим!
149
6
 
10
 
! Отговори
рускиня до 186 преди 4 години
свинска чума, пенсионери ограбвани и изнасилвани по селата50 процента едвам оцеляваНо ти се загрижи за руснаци. благодаря
148
4
 
12
 
! Отговори
(-_-) преди 4 години
Абе щом си избраха или им натресоха по-скоро комедиен артист за президент.. Какво повече има да се говори по въпроси свързани със съчинени държави..
147
4
 
27
 
! Отговори
ХАХАХАХАХА преди 4 години
Безсилната соросташка злоба тук се излива като Ниагарски водопад. А така, дерзайте, мамини златни ***. Колко сте жалки и смешни и как нищо не зависи от вас.
146
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Путин да "посети" Киев и ще спрат да протестират "украинците". Ай де да си взема Русия всичките територии, да дават на Румъния, Унгария и полша каквото им се полага и да забравят за тая измишльотина украйна.
145
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак с помощни колелца ...Джуджето предизвиква само смях като се прави на мъж
144
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крим никога не е бил украински дори и преди 2014 си беше руски хората там са руснаци и говорят руски. Време е Украина да върне всички заграбени територии на Полша Русия и Беларус
143
8
 
11
 
! Отговори
мазепа преди 4 години
До :):)Лвов е украински град. От 800 годишната си история 400г. е бил полски, двеста години австрийски и двеста украински. Поляците нямат претенции към града.
142
5
 
10
 
! Отговори
до :):) преди 4 години
никой не ти цъка минуси, тоедт един и същи е ,просто си менка ай пи то допуска да товари минуси, споко Лвов го знаем, ама мизерията из другата украина е плашеща. Има едни украинчета бачкат при нас лятото на Златни, ако знаеш как ядат като за последно, след две седмици чао за към къщи а там шведски маси на корем йок
141
3
 
10
 
! Отговори
:):) преди 4 години
нещо не схващам по долу че цъкате минуси на хубавия украински бивш полски град Лвов. Идете в полша и поговорете, те не са много сливоохотливи но ще ви кажат исторически къде е бил града. Сега са го приели и много не го коментират, както ние за Охрид
140
3
 
19
 
! Отговори
до Крим не е руски преди 4 години
абе въздухарр ,ако в европа и САЩ някой има проблем с мюсулманите то Русия си го е решила. От 160 милиона 40 са с исляма а да не говорим колко гастарбайтери мюсулмани от бившите ССР бачкат на всякъде из Русия. Сещаш ли се кои прати Медведев считай Путин в Грузия да набият канчето на Саакашвили,наемния чеченски баталион Изток с главорезите на Рамзан Кадиров
139
10
 
7
 
! Отговори
до 175 преди 4 години
има само един свестен град в Украина, Лвов до Полша, там реално половината са си етнически поляци другите бог ги знае миш маш. Но реално там мирише на Европа всичко останало е див капитализъм с привкус на СССР навици.
138
4
 
21
 
! Отговори
до 175 преди 4 години
абе чук:1, ти кога ходи в Крим че ми разтягаш локуми кое как било.2. Съветвам те *** в Крим и после примерно Одеса, Харков или Мариупол в Украина , тагава ела обади се 0898 765009 че поговорим кротко на бира и картофки.
137
24
 
4
 
! Отговори
До 170 преди 4 години
Съветвам теб и такива като теб да си направят една екскурзия до Крим и после до която си искаш точка от Европа. Крим както и всяка държава под руско влияние приличат на *** в сравнение с България.
136
8
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Укрофашистите съвсем изтрещяха в тия жеги, Крим е исконна руска територия и въпросът е закрит от 5 години, 4 месеца и 24 дни.Президентът на Русия може да ходи където си иска.
135
35
 
9
 
! Отговори
Крим не е руски преди 4 години
Сибир гори 300 000 мюсюлмани днес разпънали килимчета по московските булеварди за Байрям. десетки хиляди против режима Путин И ПУТИН БЯГА ДАЛЕЧ ДА СЕ СКРИЕ С МОТОРЧЕ ЧЕ ВЧЕРА НЕГОВАТА ЛИМУЗИНА КАТАСТРОФИРА С МИКРОБУС..ХА.ХА.ХА