Борисов за Радев и казуса Навални: Да си каже мнението, няма да му се карат

Позицията ни е, че незабавно трябва да се освободят задържаните
Обновена: 24 яну 2021 10:38 | 24 яну 2021 10:00,
915

Още по темата

С нищо не съм го засегнал, че да отговаря така остро. Освен да каже позицията си. Това е държавният ни глава, най-висшата ни инстанция. Да каже "да", "не". Няма да му се карат толкова, не е страшно. Ние не сме като тях да обиждаме. Просто само попитахме каква е позицията на най-висшата инстанция, нямаме я. Така коментира премиерът вчерашното изявление на държавния глава.

"Вчера президентът Радев беше много изчерпателен по един елементарен въпрос, позиция за задържането на Навални и опозиционните лидери. Изчерпа какво ли не друго, освен позиция. Не чух позиция и по изгонените руски дипломати, когато говори за Гебрев", допълни премиерът.

Още по темата

"Позицията на правителството е незабавно да освободят хората, които са задържани заради политическа дейност. И това не значи, че разваляме отношенията си с Руската федерация", коментира казуса със задържането на руския опозиционер Алексей Навални и съпругата му.

Премиерът Бойко Борисов се запозна със системите за наблюдение на нивото на язовирите, качеството на въздуха и какво се гори в заводите в реално време. Екоминистърът Емил Димитров му обясни детайли по процеса.

Борисов поиска справка за нерегламентираните сметища в страната. Той заяви, че могат да се заделят пари, за да се изчистят всички и след това контролът да се засили.

"На мониторите да ги наблюдаваме и да се реши този проблем. Тежи им да си удължат километрите до най-близкото депо, затова - санкции", каза премиерът.

"Знаем във всеки един завод в реално време точно какво се гори", категоричен бе министър Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


915
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТъпомерТака е, за руските слуги е трагично. Според тях/вас външната ни политика никога не се е предвиждало да защитава демократични разбирания, нито да заема твърда позиция срещу диктатури, извършващи погроми върху мирни граждани.
21
39
 
13
 
! Отговори
Генерал-въздухар преди 3 години
Вчера радев доказа че е фигурант и мишка. Не изрази позиция защото господарите не са му я спуснали.
20
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тикво кажи си защо изръси три милиарда за газопровод обслужващ чужди интереси и платен от всички нас, защо мълчеш оглушително???
19
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма защо да пита Радев.Защо не пита фрау Меркел,с която се цунка защо прати Навални в Русия да се върне,а не го остави в Германия.Знаеше се какво го чака.Явно целите са други и ще разберем по-късно.Няма нищо случайно.
18
9
 
19
 
! Отговори
Тъпомер преди 3 години
Вече дори не е смешно, трагично е.С такава външна политикВа се отива директно към дъното.
17
17
 
45
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Само ще кажа че Радев ходи сам по улицата навсякъде и хората му се усмихват и радват. А за Гойко периметъра винаги е отцепен и хората са само специално предварително избрани и инструктирани. Той затова така се стресна вчера жената кано мукресна. По умните са си направили изводитее отдавна - за другите няма спасение.
16
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
, откъде взе пачките и кюлчетата, от Черепа ли? Мисирко, какво го жалите тоя? След 04.04 отивате на околовръстното!
15
14
 
20
 
! Отговори
1 преди 3 години
До ЕльоменатПротив коя държава, другарю каскет?Путин граби държавата си, държи я в страшна бедност, убива политическите си опоненти, праща командите си да бият и отвличат мирни граждани, и я е изолирал от почти целия нормален свят.Та, коя държава? Путин ли е държавата, защото аз освен неговия и на олигархичния му интерес не виждам да работи за хората в нея.Интересно е, че ревеш от Борисов, защото уж крадял, но подкрепяш Путин, който не само краде, но и убива и мизерства.
14
13
 
29
 
! Отговори
ЧЕ ТОЯ ПЛУЖЕК преди 3 години
ТИКВАТА кога е имал мнение, различно от това на НАЧАЛНИЦИТЕ. Само не знае КОЙ НАЧАЛНИК кога ще се обади, та се налага да говори различни неща през 2 часа. Още помня случая с ЛИБИЯ и как КАЛИНКА ЗАХАРИЕВА лично с всите клакьори обяснваха как не бил искал това да каже и ни струваше 1.5 МЛН за изпращане на фрегата в Средиземно море
13
9
 
14
 
! Отговори
Гробокопач преди 3 години
Ако вкараме Дневалният като еталон във вътрешната ни политика и институционални взаимоотношения, тогава ние трябва да питаме Борисов,з ащо още не си е подал оставката;))) и защо не е съден заеднос началниците на МВР и вътрешният му министър за нанесените побоища над протестиращите срещу него;))) Отговорът на Президента;))))
12
22
 
31
 
! Отговори
Ельоменат преди 3 години
Борисов подкрепя Навални, което е много ясно щ. И двамата са създадени и финансирани от вън, за да работят против държавата си и да я подаряват на чужди интереси.
11
33
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А кой беше радеф?
10
17
 
37
 
! Отговори
ЯКО ГО ЗАКЪСАЛ преди 3 години
ЗАВАЛИЯТА. Хванали са го топките от АМБАСАДАТА и ще му конфискуват милиардите и тогава с кви пари ще издържа метресата от БАРЦЕЛОНА и любовниците тук. А и пазвантите дето го пазят ще се върнат към уличния "бизнес"
9
21
 
27
 
! Отговори
Трай ми шок! преди 3 години
На тоя Радев е най-големия дразнител,защото не мож му стъпи на малкия пръст.Какъв навални,бе видяхме вчера какво стана.Ти почна пръв,защото една жена те освирка и ти поиско оставка на вчерашната сбирка.Това те впеси и очаквано и не по темата започна да се заяждаш с Радев.Само припомням кой е под лога на путин и му даде милиарди за минаване газопровод към сърбите без отклонения за нас и после се скри на откриването.
8
10
 
34
 
! Отговори
Ноби преди 3 години
това е най-голямата пародия на политик и човек. абсолютна мъpдa
7
21
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като не иска да коментира Навални,да коментира арестите на протестиращите в Беларус и Русия !
6
17
 
55
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 3 години
А Борисов защо не си каза мнението, когато биеха и убива ха демонстранти в Германия, Франция и Америка?
5
19
 
40
 
! Отговори
МНЕНИЕТО НА ТИКВАТА преди 3 години
му го пишат на КОЗЯК. Защото БОКО не помни какво е казал преди обяд
4
16
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак ли тоя илитерат до кога ще ни занимавате с .умните му брътвежи.
3
9
 
4
 
! Отговори
ля ля преди 3 години
сега пък най-висша инстанция!