Театър, кино... Кирил Ефремов и ролите му в живота

Актьорът с откровено интервю пред Bulgaria ON AIR
20 юни 2017 13:30, Петя Славова
7

Кирил Ефремов завладява публиката от дете. Играе в едни от големите театри у нас, от малък участва в телевизионни предавания и впоследствие става любимец на зрителя. Той е Близнака от хитовия сериал "Под прикритие" и любимец на много почитатели на киното и театъра.

"Всичко започна в театъра. В 5 клас се записах в театрална школа, хареса ми. След това започнах да търся нещо по-сериозно и отидох в театър "Сълза и смях". Играехме в спектакли, учихме се на театър и след това кандидатствах в НАТФИЗ. Киното и телевизията дойдоха впоследствие", сподели Кирил Ефремов в "България сутрин".

Актьорът отбеляза, че вече са изиграли над 110 пъти нашумелия спектакъл "Мъжът на жена ми". На 24 юни предстои ново представление в "Сълза и смях", а "Мъжът на жена ми" ще бъде представен също в Царево на 20 юли и във Варна на 26 юли.

"Много съм щастлив от ролята си в "Под прикритие", която се разви в сериала. Бих изиграл някой от полицаите, там имаше много добри попадения. Играе ми се нещо сериозно, защото го мога. Самата роля и сюжетът да бъдат интересни", сподели още актьорът пред Bulgaria ON AIR.

"Неизбежно е да идват да те поздравяват и да искат продължение, когато се направи нещо хубаво", подчерта Ефремов, добавяйки, че това е част от играта и като творец не можеш да се заключиш.

"Няма как да не се срещаш с хората. След втория сезон (на "Под прикритие") осъзнахме какво сме направили. Получи се масова истерия след сериала", призна актьорът.

Кирил Ефремов сподели още, че не би спрял сина си да стане актьор, но не би го подкрепил докато не види, че иска сериозно да се занимава с тази професия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прилича на мутра.
5
0
 
4
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
И защо да не се разхожда из Женския пазар. Да не би да е нещо шейх. Обикновен софийски дри-шльо от Захарна фабрика. При това доста слаб като актьор.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много неприятен човек. Има нещо противно във физиономията.
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съжалявам, но трябва да кажа, че е доста изкуствен като актьор.
2
1
 
5
 
! Отговори
99 преди 6 години
Да жалко,че дават по-големите роли на "нашите" от колкото на другите актьори. Добър е
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пич си е...виждал съм го да се разхожда по женския пазар сам с чантичка през рамо