Нов кулинарен съдия в "Мама готви по-добре"

Зрителите решават кой да "върти на шиш" участниците в шоуто
12 окт 2016 08:55, Александър Попов
5
Нов кулинарен съдия в "Мама готви по-добре"
Шеф Джун Йошида. Снимка: bTV

Зрителите ще вземат диригентската палка в кулинарното шоу "Мама готви по-добре" и ще изберат кой съдия да "върти на шиш" участниците зад печката.

Тъй като всеки зрител е потенциален бъдещ състезател, сега ще има чудесния шанс да си избере кой да го оценява. Зрителите ще могат да дадат своята оценка за съдия според неговото поведение пред камерата и умението му да държи в напрежение участници и гледащи.

От 14 октомври "Мама готви по-добре" ще представи четирима доказани майстор готвачи, които в продължение на 8 издания на предаването ще влязат в ролята на Съдията. Това са шеф Андрей Стоилов, шеф Джун Йошида, Иван Звездев и сребърният медалист от първия сезон на MasterChef – Елена Петрелийска.  

Изборът ще бъде обявен на 26 октомври след допитване в сайта на bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Мама готви по-добре
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОВА ПРЕДАВАНЕ Е НАПРАВЕНО САМО ДА СЕ ВЗЕМАТ ЕДНИ ПАРИ . КАКВИ СА ТЕЗИ МИНУТИ ЗА ГОТВЕНЕ . ДА НЕ СА НА РАЛИ-СЪСТЕЗАНИЕ ?
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама на това предаване заглавието му не е правилно. По би му отивало :Бързи ,смели ,сръчни. Създателите на това предаване само стресират хората. Какво е това готвене за 15 мин. Ами то готвачи да бяха поканили и те нямаше да се справят за такова време.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички тези реалити са едно абсолютно губене на време и за хора без работата !Хора ,които не произвеждат реално никакъв продукт !Тези програми са богати държави ,които са направили и са си осигурили много други неща ,преди да започнат да ги излъчват !При нас ,както винаги каруцата е пред магарето !!
2
1
 
3
 
! Отговори
Св преди 7 години
Жоро пък е УНИКАЛЕН. Не знам дали му дават репликите, дали си мисли предварително нещо, но го играе много естествено, даже е повече актьор. Аз основно заради него го гледам предаването, най - ми е смешен като каже какво трябва да има отдолу и като го отвори и като се подсмихне, че не е това, което си е мислил ... смях. А пък определенията и епитетите "Простреляна поничка" за някаква поничка от която през дупчица излизаше червено сладко ... Готин е.
1
8
 
1
 
! Отговори
Брадвата преди 7 години
Братле Лили, Жоро Матев го подготвят за клане за Коледа, затова.. Устата му лепне от кръвна захар и сърцето му е пред пръсване, шиш за него и на чевермето