Тъмната страна на човека в "Полицейски войни"

Сериалът – от 11 май по телевизия Bulgaria ON AIR
28 апр 2017 14:15, Петя Славова
11
Тъмната страна на човека в "Полицейски войни"
Снимка: Bulgaria ON AIR

По следите на най-мощната престъпна мрежа в света ще ни поведе сериала "Полицейски войни", който тръгва по телевизия Bulgaria ON AIR.

Заплетени случаи, криминални банди, кървави улични битки и корупционни схеми са само част от сюжетната линия на поредицата, заснета от 2008 до 2016 г.

"Полицейски войни" разказва за най-опасните представители на криминалния свят в Санкт Петербург. Полицаите там са постоянно изправени пред случаи, свързани с банди, жадни за мъст и кръв.

Сериалът проследява пътя на Роман Шилов от началник на отдел "Криминални разследвания" до шеф на охраната на големи бизнес структури. Улицата обявява война на полицията заради ключови разкрития.

Житейският и професионалният път на Шилов е изпълнен с постоянни заплахи и премеждия. Той е част от полицейската война с арогантни и безскрупулни престъпници. Оказва се, че организираната престъпност далеч не е единственият враг.

Често произволът в редиците на прокуратурата, полицията и армията е много по-опасен от този в подземния свят. Оказва се, че едни от най-жестоките групировки са покровителствани и от колеги на Шилов. Следите на корупцията водят и до най-високите етажи на властта.

Тъмната страна на човешката същност е видяна през очите на режисьорите Павел Мальков, Егор Абросимов, Алан Дзоциев, Сергей Раевски, Денис Скворцов и др. Ролите са поверени на: Александр Устюгов, Алексей Завялов, Дмитрий Ромашов-Биковски, Всеволод Цурило и др.

Гледайте всеки делничен ден от 11 май в 19:50 часа по Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
7
 
! Отговори
Зрител преди 6 години
Както се казва по-добре късно отколкото никога.Това е един от най-добрите полицейско-криминални сериали.
7
1
 
10
 
! Отговори
токо преди 6 години
Това ми е един от любимите сериали,който го гледа,няма да съжалява,десет сезона са,а що се отнася до Джвксън-от меня в Кандагар и досихпор боятся :)
6
6
 
10
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Гледах 1 сезон. Страхотен е. Има и отделен филм Мая фамилия Шилов, също добро крими. Шилов има един колега с прякор Джексън, е няма такъв образ ;)))
5
6
 
13
 
! Отговори
Дани преди 6 години
Уникален сериал. Дано преводачите са се справили добре.
4
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Склифосовский", извинете!
3
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оригиналното название - "Ментовские войны" - "мент"= ченге, милиционер ~ полицай.Поне 10 сезона е сниман този сериал.Когато пуснат и сериала "Склифасовский" - техния институт "Пирогов" - ще ги поздравя.
2
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много, много добър сериал!
1
7
 
16
 
! Отговори
Оруел преди 6 години
Много добър сериал! Огледална картинка на нашата действителност :)