Футболен батка vs. журналистка - бой, ритници…

"Нефтохимик" искали да прикрият историята, защото отблъсквала спонсори
Обновена: 11 сеп 2016 10:36 | 11 сеп 2016 10:05,
96
Футболен батка vs. журналистка - бой, ритници…
Снимка: кадър "Нова телевизия"
Футболен фен на “Нефтхимик“ преби с удари и ритници в корема бургаска журналистка заради неин материал от месец май.
 
Както Dnes.bg писа вчера Рйонната прокуратура в Бургас започна бързо досъдебно производство срещу футболния привърженик 
 
Днес излязоха наяве подробностите от неприятната случка. 
Още по темата
"Стана най-немислимото. Бях съборена на земята и ритана с всичка сила в корема", разказва Стиляна Божидарова пред “Нова телевизия“. Тя обясни, че пие успокоителни и й е трудно да си върши работата.
 
Божидарова разказа, че 120-килограмовият мъж я съборил на земята и започнал да я рита в корема заради неин репортаж в бургаски сайт. В материала журналистката разказва за побой над футболист на "Нефтохимик", който е причакан и бит от фенове веднага след загубата на отбора от "Ботев " (Гълъбово).
 
Днес фенът излезе със своя версия за побоя. Той обясни, че до боя се стигнало след като Стиляна му хвърлила цигара в лицето. 
 
"Не може да ме унижаваш пред сина ми. Всеки има достойнство", каза Манол.
 
Манол е един от тарторите в агитката на отбора. Работи като охранител в бургаски мол и е стар познайник на полицията. Основно с хулиганските си прояви по време на футболни срещи.
 
Той е бил задържан за 24 часа. Срещу него е образувано досъдебно производство за нанасяне на лека телесна повреда. Законът предвижда лишаване от свобода до 3 години.
 
Журналистката упрекна “Нефтохимик” за реакцията след инцидента. "Те можеха да направят много повече от едно изречение, в което определиха случилото се като „пререкание с местен журналист", каза тя пред bTV.
 
"През май месец единствено аз съобщих за подобен инцидент. Вместо тогава ръководството и треньорите да отидат в полицията, те потулиха случая. Казаха ни да не пишем нищо и да не разлайваме кучетата преди важни мачове", разказа Божидарова.
 
Тя обясни, че изключително трудно върши работата си в момента. След нападението тотново е видяла насилника си, който се е държал все едно нищо не се е случило.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
7
 
! Отговори
Jojo преди 7 години
Много са зле Тея в Бургас... малко китно селско градче :)
65
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Anonвъпроса е като го знаят в полицията- защо нещо не се направи по въпроса? Този и без това е ненужен на обществото.за начало да му счупят двете ръце. При следващо провинение - 2 лопати в главата и да го заравят в някоя канавка.
64
0
 
2
 
! Отговори
Шегобиец преди 7 години
До АнонименХа,Ха -ето кой измислял вицовете..
63
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека напише нещо срещу агитката на Левски !Давам и 5 минути живот !
62
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Журналистите какви са в БГ най-обикновенни клюкарки дето си брът носа навсякъде.Ами като е писала глупости против агитката с букети ли да е закичят или медал да дадът.Агитките отдавна са фактор във политиката,футбола и всичко по значимо в тая територия.Боя явно помага и оправя .Нека пак да пише и пак ще яде бой от агитката .Тя къде си мисли че ще се скрие ?
61
4
 
27
 
! Отговори
Anon преди 7 години
Нека да позная- този *** се вози в БМВ е36. Или в голф тройка. Мили роднини познато картинки. Сега сериозно- въпроса е като го знаят в полицията- защо нещо не се направи по въпроса? Този и без това е ненужен на обществото.
60
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Почти всички журналисти са на хранилка про нпо отпадъците
59
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Сократиснай смисления коментар!!! Бих допълнил само, как определихте че я рита ''с всичка сила''? Как определихте че е 120кг? Някой колега журналист го претегли или? Следователите ще установят най добре, иначе ''журналистите'' е възможно да си измислят много неща за да направят от мухата слон. Всеки ден сме свидетели на изопъчени новини, а колко са верни не се знае
58
2
 
19
 
! Отговори
честит преди 7 години
Винаги ме е учудвала злобата срещу емигрантите /аз самия съм си в БГ/, но факта е, че читавото избега. И все повече ще виждаме такива "батки". Защото те не могат да избегат, защото плюнката единствено в сбъркана държава като БГ е цар. Ей такива останаха в БГ. И все повече ще се натъкваме на тях в всекидневието си.*** е, че този *** не се сеща че без такива като журналистката и всички останали нормални, тази държава няма да я има. И на него ще му се наложи да мие *** в Германия.
57
2
 
23
 
! Отговори
честит преди 7 години
Дали го е провикрала-не знам. Знам, обаче че такива "батки" са 90% от бълг мъже. Селски цър.вули 120 кила с анцунг и маратонки от илиянци, 2 ката г..з, огромно шкембе висящо под мъд..те, една цяла вежда над очите, прос.ти, примитивни, от на майка си селото, работещи в големия град като шофоьри на баничарки, такси или охранители, готови да пребият всеки защото са озлобени на всички че са шуюляци с 600 лева в джоба. Тия съм ги виждал в Германия, по ниски от тревата, смачкани, наведени...
56
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-опасна за здравето е глупосТта! Ясно е, че за да го замери с фас е имало предварителни реплики. Очевидно е, че той е обидил журналистката, явно я е познавал. Но защо не е предизвикал някоя мутра наоколо?
55
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голям мъж и страхотен пример за синчето, да набие жена... Каквото и да е бе братче, най-добре пълен игнор, но не тупаници и ритници... Интересно ми е ако някой мутряга го замери с фас, дали ще налита или ще подвие опашка?...
54
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Журналистите в 99% от случаите си вършат работата. Къде отиваме без свобода на словото? Този ,който напада журналист ,напада не просто човек, напада свободата на словото, а това е двойно престъпление.
53
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Психопатите, като въпросния "батка",са изключителни подмазвачи ако имат насреща си някой по-силен. Такива хора нямат и капка достойнство, какво остава да възпитават децата си.
52
8
 
7
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
В днешно време Журналистите стават повече властимащи от Полицаи и Политици.Ако на мен ми ударат шут в *** нищо .Но ако Журналист ударят става национален проблем!!!!С това си държание и демонстрация на власт журналистите ще загубят обикновенните хора и това ше ги обрече на гибел Това не е Свобода на Словото това е Анархия на словото
51
16
 
3
 
! Отговори
??? преди 7 години
бой по тази долна пасмина наричаща себе си "журналисти" и днес.бг има и друга версия тази на въпросния "батка" или на вас не ви пука за истината стига да изкарате ваш "колега" жертва
50
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво означава батка, вероятно батко на ***, бургаски или селски ???
49
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма да научиш сина си на достойнство и самоуважение, като биеш жени и журналисти. Напротив, това е долна постъпка на един мъж. Едва ли сина му ще си спомня с гордост за тази случка, а може ни ще остане с увредена психика, като баща си.
48
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
99% от ултрасите са висша форма на т ъпота
47
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
99.9% от джурналистите за и3мет