Шведът с ритника и руски секс гуру на общ... нар

Сундберг чака делото, а Свами е за 40 дни зад решетките
20 юни 2017 07:15,
12
Шведът с ритника и руски секс гуру на общ... нар
Снимка: Reuters

Руският секс гуру Митрадивананда Свами, издирван с червена бюлетина за убийство на дете, трафик на жени и мъчения над деца, прави компания в затвора на шведа, изритал камериерка на Слънчев бряг, пише "24 часа" като цитира свои източници.

От няколко дни 53-годишният Ралф Сундберг си има компания в килията и това е именно 40-годишният руснак, когото Интерпол доскоро търсеше с червена бюлетина като супер опасен престъпник.

На Митрадивананда Свами е с наложен 40-дневен арест до започването на същинското дело за екстрадицията му. Той бе арестуван в Бургас на 30 май, т.г.

Още по темата

Шведът Сундберг пък очаква процес за ритника по камериерката Диана Петкова. По всяка вероятност делото ще бъде внесено до дни в съда, тъй като вече започна предявяването му на страните.

От прокуратурата в Несебър зявиха, че ще искат възможно най-тежкото наказание за Сундберг, който е обвинен в нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Законът предвижда наказание глоба, пробация или лишаване от свобода до 3 г.

Затвор обаче е възможен само в случаите, при които подсъдимият не е с чисто съдебно минало, а досието на шведа било безупречно.

На няколко пъти в съда и пред медии 53-годишният турист се извини и заяви желание да помогне финансово за лечението на камериерката.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По всяка вероятност делото ще бъде внесено до дни в съда-----------------------Еххх, ако и нашите "шведи" ги съдеха така бързо, Цацаров щяхме да си го галим с перце.
9
3
 
13
 
! Отговори
бачо преди 6 години
Всичко това говори за какви ни имат нас Българите /секс,дестинация,да пие на воля,да *** на воля,да рита на воля,да се дрогира на воля/.Ето един *** бачкатор т.нар. /общак/ в Швеция ни го нарита и ни показа що за нация сме,той където там в собствената си страна не се е реализирал едва завършил училище.Тоя 50г. швед ни каза /е..л съм ви м...та/ ще ви ритам до умиране,и е време да се замислим дали не е прав!!!
8
0
 
14
 
! Отговори
rupi преди 6 години
Общото м/у руснака и шведа са проблемите им с жените - единият ги ***, другият ги бие.
7
5
 
2
 
! Отговори
чудесна новина! преди 6 години
с това съобщение страстите на коментиращите извpaтeняци се разпалват до краен предел! Забавно!
6
5
 
5
 
! Отговори
трол горянин преди 6 години
Честно ви казвам , жената да се моли да не й платят нищо , защото е същото като с всички предавания дето раздават по 100-200к : половината отиват за публиката (адвоката) другата половина за разходи и почерпки и догодина ще тегли заем , за да си плати данъщите .
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За глобата не знам дали ще го боли ,но г.ъ.з.е.ца -сигурно.Дано е издръжлив,те шведите са такива.
4
0
 
15
 
! Отговори
Свами ли??? преди 6 години
Като му гледам индийското име на руснака си мисля че ще научи шведа на бая хватки от Кама Сутра. И ако му хареса??? А ???
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Намериха се.
2
0
 
22
 
! Отговори
Catch the sun преди 6 години
Трябва да го съжаляваме ли?Е,няма как да стане.Освен,че не трябва да го пускате,трябва да го накарате и да плати солидно обезщетение на жената.
1
0
 
27
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Руският секс гуру дали го учи шведа на разни работи?