Експерти: Представянето на Гришо беше фамозно!

Трудно си спомням турнир, в който той не губи сет, заяви Едуард Папазян
21 авг 2017 11:30, Веселин Коларов
19

С триумфа на турнира "Мастърс 1000" в Синсинати първата ракета на България Григор Димитров е показал най-доброто си представяне досега. В това бяха категорични спортните журналисти Едуард Папазян и Николай Драгиев.

Димитров надви австралиеца Ник Кирьос с резултат 6:3, 7:5.

"Статистически това е най-доброто му представяне. Трудно си спомням турнир, в който той не губи нито един сет", посочи в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR Папазян.

Още по темата

"Този успех не е изненадващ. От дълго време чакахме той да направи тази крачка – беше узрял, беше готов за това, но все нещо не достигаше и допускаше загуби преди да е набрал скорост", коментира от своя страна Драгиев.

По думите му на финала в Синсинати Димитров е изглеждал изключително фокусиран, мотивиран човек, който знае какво прави. В представянето на българина се е отличил убедителният му сервис, както и стабилна игра от дъното на корта.

Според двамата експерти обаче Димитров е придобил необходимата за победата увереност след спечеления мач срещу аржентинеца Хуан Мартин Дел Потро, с резултат 6:3, 7:5 за 99 минути, който го изтласка напред в турнира.

А прогнозите на двамата журналисти за представянето на българина на US Open не бяха категорични. Драгиев призова публиката да не изпада в еуфорията преди началото на турнира от серията "Големият шлем", Папазян добави: "Желая му оттук нататък винаги да бие тенисистите, които са под него, докато не стане номер 1".

Всичко за успеха на Григор Димитров четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: Григор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
ФЕН преди 6 години
Браво! Браво, Гришо! Такъв те искаме! Борбен, концентриран, играеш с хъс! Нека баща ти да не се сърди, но в много от срещите ти преди Синсинати , това липсваше! Не си длъжен винаги да биеш и това е невъзможно, но според мен с 237-ми в света, да играеш вяло, без тръпка е дразнещо и затова често нашите коментари са не одобрителни и критични. Всичко това е защото те обичаме!
11
0
 
6
 
! Отговори
Весо преди 6 години
Радваме се от сърце Гришо,разбий ги в Ню йорк сити на големия шлем!
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Дайте му париТой пари си има и никой нищо не му е дал даром за сметка на такива *** като теб, които живеят мизерния си живот със стотинките, които им плащат да мразят тоя и оня. Твари такива дето смятате, че все на вас някой ви е длъжен и ви е взел нещо, а не си огледате жалкото съществуване, което е срамно да бъде наречено живот. Единствените ви постижения са, че можете да отваряте с крак хладилника и да пускате водата в тоалентата.
9
12
 
4
 
! Отговори
Дайте му пари преди 6 години
Бравоооо! Гордея се, че съм българин. Сега министерството на спорта да отпусне 1 милион долара стипендия на Григор Димитров за да може госпожица Шварценегер да си направи още една пластична операция на гърдите. Да не забравят още 1 милион и на госпожа Ивет Лалова-Колио, която ще се състезава за България до 70 годишна възраст.
8
0
 
7
 
! Отговори
xy до № 4 преди 6 години
Надал не е играл с никаква контузия, още повече двойна. Той е типична испанска ***, по отношение на симулациите и непочтените номера няма равен в тениса.Ако си играл някога дори и любителски тенис ще ти е ясно, че тази изключително интезивна и уморителна игра , контузени не търпи.
7
2
 
8
 
! Отговори
гуню преди 6 години
браво. божинката може една песен за него да изпее. нали и двамата стари котета жулят
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1 - кирьос /както сте го изписали/ е осемнайсти, ама в петък би номер едно, а "кулата от тандил" мачка всеки и всичко по секо време! експерти - тия дето сте ги написали - по какво са експерти???
5
16
 
2
 
! Отговори
до 4 преди 6 години
Надал игра но със сериозна двойна контузия все пак. Четете и западната преса, не само Тиквено-Прасешката.
4
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 2Рафаел Надал е номер 1 в света в момента и участваше в този турнир. Той никой от големите имена ли е? :)
3
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На стената на победителите в Синсинати от 2007г до 2017г има няколко имана; Федерер, Мъри, Надал, Чилич и Димитров.
2
37
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спечелил турнир, в който не участва никой от големите имена. Ами да е жив и здрав, но не го преекспонирайте чак толкова.
1
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ни е жив и здрав, да има още много победи. Все пак обективността изисква да се отбележи, че Кириос е 18, а Хуан 30 в ранглистата.