От театралната сцена: Послание към Майк Пенс

Актьор се обърна към бъдещия вицепрезидент на САЩ
19 ное 2016 15:21,
15
От театралната сцена: Послание към Майк Пенс
Снимка: БТА

Новоизбраният вицепрезидент на САЩ Майк Пенс получи остро послание от актьор, участващ в мюзикъла "Хамилтън", на представление на Бродуей, предаде Асошиейтед прес.

След като завесата падна и актьорите излязоха да се поклонят, Брандън Виктор Диксън, който се въплъщава в третия вицепрезидент на САЩ Арън Бър, се обърна директно към Пенс. Новоизбраният вицепрезидент беше сред публиката на вчерашното представление на хитовия мюзикъл. Диксън каза на Пенс, че състоящата се от различни раси и култури театрална трупа се тревожи от идването на власт на Тръмп.

"Господине, ние сме многообразната Америка, която е разтревожена и обезпокоена, че новото правителство няма да защитава нас, нашата планета, нашите деца, нашите родители, заяви актьорът. Надяваме се това представление да ви е вдъхновило да поддържате нашите американски ценности и да работите, представлявайки всички нас", обърна се актьорът към Пенс.

Майк Пенс напусна залата, преди Диксън да завърши речта си, но говорител на трупата каза, че новоизбраният вицепрезидент е останал в коридора и е чул цялото послание.

Пенс беше посрещнат в театъра "Ричард Роджърс" едновременно с одобрителни възгласи и освирквания, съобщи АП.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Великден (Празник) преди 7 години
Как грее празника велик, на цветовете как се радват, че актьори с весел лик балове със маски все показват? Радост все да има страстна, и да свети радост в светлина, че бъднината да е ясна и да се радват на труда! Семейството почита Бога, и Бог семейството обича, че радва всичките чертога, че мъдростта към него тича!
9
1
 
2
 
! Отговори
Русия Победителка преди 7 години
Винаги Русия ни е спасявал от тези омразни Мърсоли! Как не спреха да течат! Ми то си е не река, не море, ми направо ерезо!
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя актьор занапред да играе само главное роли от романа на Хариет Бичер Стоу !
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека арестите започнат сега!
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този ще е първия интерниран.
5
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не се държите като мамуни,никой не ви закача,но да налагате своите виждания за изкуство и култура и други битовизми не става!Налагайте всичко това в земите на дедите ви! Каквото повикало това се обадило!Има расизъм,но с обратен знак,преди всичко!
4
0
 
20
 
! Отговори
ККК преди 7 години
Ние сме изключително толерантни към малцинствата, които се стремят да станат мнозинства, разбира се с наши финанси.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До КККХА ХА ХА
2
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стана ми интересно кой е третият вицепрезидент на САЩ Арън Бър и възможно ли е да е бил афроамериканец, та са поверили ролята на чернокож актьор? Според Уикипедия Аарън Бър е вицепрезидент на Джеферсън /1801-1809 г./ и си е чисто бял човек. Докъде са изпаднали американците...
1
0
 
8
 
! Отговори
ККК преди 7 години
Приемаме послания всякакви. Вашите също.