Тръмп не обещава мирно предаване на властта

Нямало да има предаване на властта, а продължаване
24 сеп 2020 10:28, Елка Василева
25
Тръмп не обещава мирно предаване на властта
Снимка: БГНЕС

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отказа да поеме ангажимент за мирно предаване на властта, ако загуби президентските избори на 3 ноември, предаде Асошиейтед прес.

"Ще видим какво ще стане", каза той на пресконференция в отговор на въпрос дали ще предаде мирно властта.

Още по темата

Той допълни, че всичко ще протече мирно, но няма да има предаване на властта, а ще има "продължение", предаде БТА.

Журналисти в Уилмингтън, щата Делауер, поискаха по-късно от опонента му от Демократическата партия да коментира думите на президента.

"В каква страна живеем?", каза Джо Байдън. "Шегувам се. Вижте, той говори много нерационални неща. Не знам вие какво мислите, но мен не ме изненадва", отговори той.

Междувременно проучване, направено от "Ипсос" за агенция Ройтерс, показва, че Тръмп и опонентът му от Демократическата партия Джо Байдън са с равни възможности за победа на предстоящите избори в щатите Флорида и Северна Каролина. Байдън има превес в Аризона, Мичиган, Уисконсин и Пенсилвания. Тези шест щата може да изиграят решаваща роля и да предопределят резултата от вота, отбелязва агенцията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Велика Франция преди 3 години
Тръмп е стар мошенник и е опасен и вреден за света
19
2
 
0
 
! Отговори
бху преди 3 години
Докото не се махне тоя.. светът няма да се оправи.Надявам се след 3 Ноември да спрем да се тревожим за каквото и да е било свързано с този....
18
1
 
3
 
! Отговори
другарят Вова преди 3 години
Тръмп НЯМА да загуби изборите . Помогнах му първия път .Ще ми помогна и сега . Всичко беше договорено на срещата ни преди седмица. Дори вече руски хакери атакуваха успешно изборната централа на противника Байдън. Попиляха му базата данни.Тръмп - НЕ ПИПАТ . Каквото съм казал - става . Гарантирано от Вова ..... п.с. И съм впрегнал всички руски тролчета да хвалят Тръмп по медиите . Денонощно. Все пак нали той обеща да ме върне в Г7.... Приятелчетата трябва да си помагаме , както каза Ким
17
4
 
6
 
! Отговори
God bless America преди 3 години
Тръмп е най-великия президент от времето на Рейгън, а бавния Джо си забравя мисълта. Тръмп е президента на работещите американски патриоти, а демократите са марксисти-метежници, които искат да орежат бюджета на полицията, искат да премахнат втората поправка, искат да намалят затворите, искат затворниците да могат да гласуват, искат да вкарат САЩ в зелената сделка - да деиндустриализират САЩ и да отнемат работните места на милиони американци в полза на Китай. Мога да пиша до утре. Trump 2020!
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Неомарксистките лъжи край нямат.
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази фалшива новина и тук ли сте я изтипосали?!?
14
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак манипулативни статии. Ще ядете хурката всички фалшиви т.нар "журналисти" един ден
13
2
 
10
 
! Отговори
Аз преди 3 години
На негово място бих ви осъдил за клевета !
12
4
 
14
 
! Отговори
Да бе преди 3 години
Глупости, пак опити за настройване срещу него ! Невярно и манипулативно заглавие !
11
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В нета има един документален филм -,,Падането на Кабал"".Това е фолм в няколко части направен от група разследващи журналисти от няколко страни .В този филм ще разберете този достоен човек -Доналд Тръмп срещу какви сатанистки изверги и педофили окопали се в Дийп стейт се бори. Затова е и тази гнусна кампания по медиите срещу Тръмп.но нека не забравяме кои са собствениците на тези медии.
10
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди това ще се разпадне Русия.
9
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"преди те отново да се разделят на северни и южни щати."Te ще се разделят на мексикански щати и африканска
8
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гнусно е как медиите се наричат демократични и едновременно грубо и категорично поддържат демократическата партия и манипулират в нейна полза. Какво демократично има в това да си пристрастен и необективен? Както видахме 4 години Тръмп е президент и светът не се разпадна.
7
25
 
6
 
! Отговори
Бау преди 3 години
глупав диктатор не пускащ властта ...
6
1
 
28
 
! Отговори
1 преди 3 години
Фейк нюз: Изказването на Тръмп има за цел да не се излъже по подвеждащия въпрос. Отговор "да" би означавал, че Тръмп мисли, че ще загуби изборите, което би бил огромен политически гаф от страна на кандидат за Президент.Фактът, че е казал, че ще има "мирно продължение" е потвърждение: с него той казва, че е сигурен, че ще спечели.
5
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тръмп ще е последния президент на сащ, преди те отново да се разделят на северни и южни щати.
4
4
 
17
 
! Отговори
обикновен преди 3 години
Щом Тръмп не се ангажира с мирно предаване на властта, защо някой друг трябва да го прави, като Бойко или Лукашенко, или Путин или койтни да е друг?
3
10
 
9
 
! Отговори
Дядо Петър преди 3 години
1 е сбъркал къде и кога да се появи на този свят.Трябваше да живее в СССР по времето на Сталин или в Германия по времето на Хитлер.Тогава щеше да вика до насита "Зиг Хайл!" или "Сталин, Сталин!"Защото на такива като него се държат тоталитарните държави.
2
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аре, аре стига инсинуации изобщо не е казал това което внушавате.
1
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мачкай Дони! Майната им на демократите!