Борисов към Орбан: Молитвите ни са за тежката загуба

Премиерът изпрати съболезнователна телеграма за трагедията в Италия
21 яну 2017 17:37, Анисия Иванова
15
Борисов към Орбан: Молитвите ни са за тежката загуба
Архив: Булфото

Министър-председателят Бойко Борисов изпрати телеграма до своя унгарски колега Виктор Орбан, в която поднася личните си и на цялото правителство съболезнования на близките на загиналите деца в катастрофата, станала в Италия.

"Като приятел на страната Ви искам да засвидетелствам и своята готовност за помощ от страна на Република България за пострадалите и ранените в тази трагична ситуация“, пише в телеграмата си премиерът Бойко Борисов, цитиран от прессцентъра на МС.

"България е верен приятел на Унгария и като министър-председател съм уверен, че молитвите на българския народ са свързани с тежката загуба на невинния детски живот“, посочва Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов е велик!Да го ДУ...Т платените драскачи на крадливите ***...!
8
1
 
1
 
! Отговори
Bes преди 7 години
Нещастно земноводно N 7,на последните избори за ГЕРБ гласуваха около 1,200,000 души,предимно хора от големите градове с висше и средно образование и м/у 25 и 65 годишна възраст.Гръбнакът на нацията е за Борисов.
7
5
 
5
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
До патриота 8Не получавам нито рубли нито левове нито каквито и да било финанси.Ненавиждам такива като теб НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО.Толкова много се радвам,че се пръскаш от яд и злоба герберастче,че дори безплатно ще ти късам нервите ей така за мое удоволствие.Чакай само изборите да се разревеш с пълна сила,а аз ще си ударя *** в тавана от кеф.Не членувам в никоя партия,но вас герберастите ви ненавиждам от дъното на душата си и с удоволствие виждам как се топите като ланския сняг. Пътници сте.
6
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Борисов към Орбан: Молитвите ни са за тежката загуба"---А моите молитви са към "днесбегето" - да не спират да ни развеселяват с "бисерите" на банкянския капуут (дето се прави на магнолия), нищо, че е в оставка. Поствайте го, да се смеем. :)
5
7
 
8
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
До ДоктораНие пък четем тебе и се чудим що за човек си ти, че да защитаваш герберастите ?Явно и ти си от тях иначе няма никаква логика да ги защитаваш при положение,че сринаха цялата държава до основи,разпродадоха всичко,каквото е останало от предишните,а то не бе никак малко,изгониха децата ни по света,унищожиха всички енергийни проекти на тази изстрадала държава като АЕЦ Белене и Южен поток, който видите ли не бил отговарял на евро/г/ейските изисквания и стана турски поток.Вън от Родината ни
4
9
 
16
 
! Отговори
Доктора преди 7 години
Чета ви гнусните коментари и не мога да разбера що за хора сте?????
3
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А кой ще се моли за измрелите от студ и глад наш сънародници тази зима В МУТРОЛАНДИЯ ФИЛИЯТА С МАС? Съчуства на чужди хора а за неговите си хал хабер си няма! Ето това е премиер в ОСТАВКА! Реве на чужди гробища. На чужди гробища не се реве бе филията с мас реве се за собственият ти народ бе филията с мас. Знаеш ли колко народ студуват защото са си спряли парното нямват дърва и въглища и умират в страшна мизерия? Ама какво те боли дедовият за този народ срещу който се извършва чудовищен геноцид!
2
9
 
29
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
До дипломацияСъс сигурност Борисов не е и писал писмото, но въпреки това звучи изключително глупаво. "Молитвите ни са свързани с тежката загуба" Сякаш сме се молили децата да загинат.
1
15
 
47
 
! Отговори
дипломация преди 7 години
Нито Борисов го е изпратил това писмо, нито Орбан го е прочел. Политиците живеят в паралелна реалност, поне в България. За тях хората са *** някакви, сенки блуждаещи пред лимузините.