Путин доволен от първата си среща с Тръмп

Говорителят на Кремъл: Всички са победители от нея
10 юли 2017 07:42, Елка Василева
30
Путин доволен от първата си среща с Тръмп
Владимир Путин и Доналд Тръмп. Снимка: Reuters

Руският президент Владимир Путин е доволен от резултатите от първата си лична среща с американския лидер Доналд Тръмп, която стана централно събитие на двудневната среща на върха на Г-20 в Хамбург.

Още по темата

Това заяви в интервю за телевизия "Россия-1" говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, съобщи ТАСС.

"Мога еднозначно да кажа, че Путин остана доволен. И, честно да ви кажа, изобщо не знам за президента Тръмп, но ми се стори, че той също остана удовлетворен от тази среща", каза прессекретарят на руския президент.

По думите на Песков всички опити да се определи победител в хода на преговорите между двамата президенти представлява "абсурдна постановка на въпроса". "В действителност, като се съди по това как премина тази среща, мога с увереност да кажа, че навярно победители са всички", добави говорителят на Кремъл.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин rules!
11
0
 
0
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Един българинЕто ти пример. Забраняват на западни компании от присъединилите се страни да продават примерно тръби за Газови тръбопроводи. Русия има запаси за една година примерно. В рамките на годината се възстановява производството на тръби по някаква си остаряла технология но все пак вършеща работа. Тези тръби имат по-малко години експлоатационен срок, по-скъпи са и са по-тежки примерно.Приходите ок но изискваният КЪМ РУСКОТО ПРЕДПРИЯТИЕ са за 100% ЕКВИВАЛЕНТ. След 2 години може би ...
10
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** да се чете м***ймуна, макак, шебек.
9
1
 
7
 
! Отговори
ОФ преди 6 години
До ужасКажи ми, от Изтока ли дойде первезната идея - постулат, че "Трудът е направил от *** човек"? И защо тогава никой не ни каза, че има и втора част:Мързелът и нищонеправенето превръщат празния човек в ***.
8
3
 
10
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
До чудоДа допълня,че санкцийте дадоха тласък на изтормозеното от вносни продукти селско стопанство.
7
3
 
13
 
! Отговори
чудо преди 6 години
До Един българинМоже да ни се струва лудост но в някой отрасли санкциите са полезни за Русия,за това не се коментират,Руснаците откриха нови заводи,ферми,предприятия и тн.преди внасяха а сега се научиха сами да го правят.
6
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Потресен съм от коментарите. Това е отвратително, комунистите качиха Еверест по простащина и цинизъм.
5
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как няма да е доволен?! Нали сам си го подкрепи с хакерски атаки! Тръмп просто е избраник на Путин
4
14
 
5
 
! Отговори
ужас преди 6 години
Нета се изпълни с нецензурни думи, с прости индивиди. Като четеш какво пишат е ясно, че дори и най-низшата твар не може да бъде толкова нищожна духом. Това е целенасо- чено. Очевидно това са ***-машини, които са настроени да пишат простотии . Явно има някаква первезна идея, но каква е не зная. Макар, че от живота до 1989г. зная, че всяка первезна идея идва от Изтока.
3
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Помните ли какво бе написал Тръмп в книгата за посетители на мемориала "Яд Вашем":"Огромна чест е за мен да бъда тук с всички мои приятели. Страхотно е и никога няма да го забравя." Е един *** индивид не може да измисли нещо различно.
2
6
 
10
 
! Отговори
реалист преди 6 години
След 6 месеца начело на САЩ, всеки разбра, че: 1. Тръмп е непредсказуем. 2. Заиграването на Тръмп с Путин в предизборния период, сега стана пречка за сближаване. 3. Роднините на Тръмп въвлечени в тайни договорки с руснаците. 4. Неодобрението на Тръмп рекордно високо. 5. Руснаците и Путин се чудят дали да продължават да засвидетелстват надежда към Тръмп или да го очернят. 6. Голямата излагация на Тръмп с парижкото споразумение, ще му тежи до края на кариерата. 7.Тръмп - всяко чудо за три дни!
1
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се върнем на Дони. Той определи срещата, като "страхотна"! Това определение може да използва тинейджър за първа среща с момиче, но президент ....това е безумно елементарно!