Британците - нежелани туристи на Крит заради дрога и оргии

Хотелиери отказват да приемат млади летовници
Обновена: 30 юли 2017 07:50 | 30 юли 2017 07:45, Камелия Цветанова
46
Британците - нежелани туристи на Крит заради дрога и оргии
Снимка: Reuters, архив

Гръцките хотелиери отказват да приемат млади британци.

Радикалните мерки са вземи от собствениците на хотели в Малиа, Крит.

Те отказват да приемат резервации на предимно британски туристи, пише "Български новини".

Деветдесет и пет на сто от хотелите в курорта са подписали план за забрана на достъпа на хора, от прословутия сектор 18-30 години.

Заместник-кмет на Херсонисос, Ефтимос Мутракис закова вината върху туроператорите, които продават почивки, "където всичко е позволено".

Той каза за Лондон Таймс: "Дадохме на тези туроператори свобода, да създават представа за нашите курорти, която няма нищо общо с действителността. Малия не е място за секс наркотици и оргии", отсича той.

Хотелиерите вярват, че ще бъдат в състояние да запълят хотелите си предимно със семейства от Германия, Холандия и Австрия.

Един хотелиер заяви пред вестника: "Ние нямаме нищо против тези деца и британския народ като цяло, но тези туроператори работят на ръба на престъплението. Със свирка в ръцете си, те водят тийнейджърите вече в състояние на кома и групово през поне 17 бара на нощ. Резултатът е потресаващ".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Na teb pyk kakva tie polzata ot turizma pechelqt mutrio i mutresata sobstvenici na xoteli.Dyrjavata pochti nischto.Vij partiinite kasi mnogo.
35
18
 
13
 
! Отговори
До Анонимен преди 6 години
Абре товарищ, какво ти пречат британците бре, те идват за по 2 седмици, харчат по някоя и друга лира или паунд, освобождават се емоционално и си заминават .... Проблемът за нашето Черноморие е, че вече не е Българско а се превърна в Задунайская губерния, и там се нанесоха за постоянно, алкохолизираните Ви "братушки", които ще го доят и стрижат, като някаква рушка бензиноколонка ... !!
34
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ангелкова,четеш ли новините за туризма в Гърция???
33
1
 
21
 
! Отговори
самая_могучая преди 6 години
Нищо ние ще си ги вземем в Слънчев бряг, че и на други места по нашето Черноморие.... Даже ще им устроим турнири по надпиване с "братушките", а на спасителите това им е работата, да вадят удавени в алкохол туристи от морето .... !!!
32
0
 
6
 
! Отговори
ahah преди 6 години
дайте малко секс наркотици бе :D
31
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
NOSQT BIVATA SI ANGLOSAKSONSCHTINA OGRAPTI SE V NETA SCHTO E ANGLO SAKSI VARVARI. I KAKVO SA NAPRAVILI NA BRITITE KORENNITE JITELI KOGATO NIE SME BILI XRISTIQNI TE OSCHTE JERTVOPRINOSCHENIA SA PRAVELI GOVEDO.
30
3
 
14
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
където стъпят поданиците носят английската култура и джентълменски обноски със себе си!
29
0
 
16
 
! Отговори
Максим Бехар преди 6 години
До АнонименДа,но в Гърция няма да намериш в хотелската си стая опаковка от дамски превръзки или забравени чужди слънчеви очила веднага след като те настанят.Сервитьорката няма да се чуди дали има тесто за пърленки в кухнята или друга елемент от менюто.Няма да тръгнат да ти правят кафе и да разберат,че то е свършило.Детето ти няма опаснот да бъде удавено от системата за почистване в басейна.Дайте да спретнем една рекламна кампания с парите на данъкоплатците,които с ужас вече бягат в чужбуна.
28
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
AMA NALI VI KAZAX ISPANCITE FRANCUZITE I ITALIANCITE OTDAVNA IZGONIXA TIQ BOKLUCI SEGA GURCITEKOMU SA NUJNI RAZRUSCHITELI NA VSICHKO NAOKOLO.
27
0
 
23
 
! Отговори
Един от некъде преди 6 години
Чета тука че гърците били алчни..дам, толкова са алчни че на кръчма там хляба, водата и десерта не го хващат към сметката.. т.ъпи са , дам - толкова че нямат едно презастроено място.. прости са - затова л.айновоза идва всяка сутрин до курорта, изпомпва а.китата и ги карат на майната си.. а *** седи потен, затънал в собствените си л..на и хейти.. толкова е гадно там, че вс път не ни се прибира.. и браво за това, че са ограничили с.волочите английски!!!
26
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заради тези диваци спряхме да ходим в Закинтос. И не е само групата 18-30, почти всичките са примитивни. За това следващият път, когато руските запалянковци ги поутпат, както беше в Марсилия, не ги съжалявайте. Познавам гръцки хотелиери, които прекратиха да приемат британци. Да си ходят на брайтон бийч.
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мутракис :)))))))))))))))))))))
24
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Става дума за същото което се случва в Слънчака.Но в Кипър хората РЕАГИРАТи и казват БАСТА.Кога бълга*раците ще направят подобно нещо ???????НИКОГА!Българина е като лека жена, винаги разкрачен за някой лев.
23
3
 
14
 
! Отговори
Пламен преди 6 години
ЕФТИНИТЕ се пише с "в". Загатваш за образование и интелигентност?...В случая въпросът с този тип туристи и тип курорти е кардинален. Да не са по-цвете поляците ТИНЕЙДЖЪРИ. (вж. статия за ученическите екскурзии). Аз лично нямам нищо против такъв продукт на определени места/курорти. Избира се един *** курорт по черноморието, всички останали туристи го заклеймяват и нека се печели. Плащат си за частна охрана, поемат ОТГОВОРНОСТ за последствията. За мен лично Слънчев бряг ВЕЧЕ не е дестинация.
22
11
 
2
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 25Не ги закачай.Това са дежурните антибългарски ***.На тях за това им плащат.Да плюят
21
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да идват тогава в България.Ние ги приемаме с отворени обятия и им разрешаваме да правят всичко!
20
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие тука май на Слънчев бряг сте били само на сън! Има английски издънки с пияни, но като цяло младежите са си нормални и доста умни!
19
1
 
30
 
! Отговори
Nona преди 6 години
БРАВО на гръцките хотелиери!!!Въпросните туристи са такива кре тени и св ине,които освен всички безобразия,пречат и на почивката на останалите.БРАВО!Ето още една причина да ходя там!
18
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 21По-полека с обобщенията!Познавам гърци,и свестни,и ***!С българите е същото!И на края,крещенето не е доказателство!
17
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
CHI KOI ISKA GADNITE ANGLOSEKSOLONCI I OT ISPANIQ GI NATIRIXA NIKOINE ISKA DA MU SYSIPVAT KURORTITE I DA GI PRAVQT NA KOCHINI