Французите все по-недоволни от Макрон

Спадът в популярността му е по-голям от този на Оланд за същия период
27 авг 2017 10:18, Красимир Ангелов
71
Французите все по-недоволни от Макрон
Макрон дойде у нас, но губи доверие в страната си. Снимка: Facebook

Повечето френски избиратели са неудовлетворени от работата на държавния глава Еманюел Макрон, показа допитване, цитирано от Ройтерс.

Това е драстичен обрат за президента, който само преди по-малко от четири месеца се радваше на съкрушителната изборна победа, отбелязва агенцията.

Според допитването на института Ифоп недоволни от представянето на Макрон са 57 процента от французите - с 14 процентни пункта повече, отколкото при предишния сондаж на института през юли.

Удовлетворение от работата на президента центрист са изразили 40% от запитаните - с 14 пункта по-малко, отколкото през юли.

Допитването показва, че спадът в популярността на Макрон от май насам е по-голям от този на предишния президент Франсоа Оланд за същия период от управлението му.

Анкетата сочи спад в популярността и на премиера Едуар Филип. Доволни от Филип са 47% от запитаните - с 9 пункта по-малко, отколкото миналия месец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
2
 
! Отговори
Уточнение преди 6 години
Да напомним, че "съкрушителната" изборна победа на Макрон беше постигната с помощта на близо 15 милиона обявени за невалидни бюлетини, за които логично се предполага че са били за опонентката му. Така че нормално е бързо да му спадне .... рейтингът де.
53
0
 
3
 
! Отговори
Макарон преди 6 години
Нищо чудно че му пада рейтинга, на народа му се иска някой с широки пръсти дето да раздава кинти и купона да не спира, нали затова бяха избрали социалиста Оланд ама те парите не растат по дърветата, който и да сложат за президент от бачкането няма отърване.
52
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТъпакБабата му е служебна съпруга, а акъл му дават американците. Много смело би било френския президент да си признае, че е на другия бряг...
51
2
 
6
 
! Отговори
Ааа, преди 6 години
Ексцентричните фанцузи еуфорично припкаха да гласуват за Макрон,но късно изтрезняха. Все пак се осъзнаха за разлика от нас.
50
2
 
11
 
! Отговори
Тъпак преди 6 години
Като се води по акъла на бабата така няма да го харесват
49
2
 
15
 
! Отговори
МАКАРОНА преди 6 години
Сами си го избрахте,глупави франсетата!!!
48
0
 
8
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Важното е Боката да,е,доволен,ко *** интере франсетата кво си баят!
47
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дюнер по Симитлийски: тиква набучена на макарон
46
0
 
6
 
! Отговори
Васо преди 6 години
До криста: На френски разбира се. Нашичкия го пита "Парле ву франсе", че си помага и с ръцете. Ама в профил като го погледнем същински Луи дЬо Финес. Само да поотслабне малко.
45
0
 
5
 
! Отговори
МИТЕРАН преди 6 години
Митеран на срещата с интелектуалци заяви, че Франция е задължена към нас!Крайно време е да се ревизира ньойския след разпада на Югославия невалиден!
44
0
 
5
 
! Отговори
баварска колония преди 6 години
До donФранцузите си имат много колонии и затова по улиците и заведенията са само черни!За баварска колония Тато е преговарял тайно по време на лов с Франц-Йозеф-Щраус
43
0
 
8
 
! Отговори
криста преди 6 години
На френски ли си говорят ?
42
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и в БГ сме все по-недоволни от Борисов
41
0
 
5
 
! Отговори
лупи преди 6 години
До 50 ми то тогава сме жив зян, ако това което казваш е истина... За какъв чемер ни е цял парламент и сума ти министри
40
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До защо 48Ами ЗАЩОТО (както се оказва) нашето бъдеще зависи от това КОЙ И КАКЪВ управлява в еуропката, А НЕ Е ОБРАТНОТО! Защото се докарахме дотам, че ако в еуропката закашлят, то ние направо лягаме с грип! А НЕ Е ОБРАТНОТО! Ако беше обратното, тогава ЩЯХА ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТ кои са тия Нинова или не дай Боже Цачева!
39
0
 
16
 
! Отговори
don преди 6 години
ТОЗ ДОЙДЕ С МИСИЯ ДА НИ НАПРАВИ КОЛОНИЯ НА ФРАНЦИЯКУНЕВИЦА ОТ 20Г ЗАЩИТАВАШЕ ФРЕНСКИТЕ ИНТЕРЕСИЗАЩО НЕ СЕ ЗАВЪРШВА АЕЦ БЕЛЕНЕ - ОТГОВОР ЗАРАДИ АЕЦ ЧЕРНА ВОДА В РУМЪНИЯ СОБСТВЕНОСТ НА ФРАНЦИЯ И ТОКА ПРЕМИНАВАЩ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ ЗА ТУРЦИЯ НЕ ПЛАЩАТ ЕДНА СТОТИНКАФРАНЦИЯ СА БИЛИ КОНОЛИЗАТОРИ И СЕГА ПАК ИСКАТ ДА СТАНАТ ДА АМА НЕ ДОКАТО ГЕЙ СЪСЛОВИЕТО И И ДРУГИ ИЗВРАТЕНИ СА НА ВЛАСТ ВИЖДАМЕ КАКВО СТАВА КАК СЕ МАЧКА ОБИКНОВЕНИЯ НАРОД А МЮСЮЛМАНИТЕ СЕ ВИХРЯТ БЕЗНАКАЗАНОБАБА ВАНГА ГО Е ПРЕДРЕКЛА ОТДАВН
38
0
 
15
 
! Отговори
защо преди 6 години
И какво точно ги интересува българите за рейтинга на президента Макрон или Мадуро или Ким? Не ми се вярва в Дания или Австралия да публикуват по вестниците рейтинга на Цецка Цачева или Корнелия Нинова, примерно
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доволни, недоволни, следващите избори са след 4 годинки, да им е честит.
36
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами като няма собствени социолози като РазБойко, така ще е! И ние сме 90% недоволни, но той е намерил цаката и на изборите и на рейтинга.
35
1
 
11
 
! Отговори
Пепо преди 6 години
Има си неписани нравствени закони и норми,които ако не ги спазваш, който и университет да си завършил, се проваляш в живота или бизнеса. Нима е нормално да се ожениш за майка си, независимо колко я обичаш? Лошото е, че франсетата се подведоха и гласуваха по емоции, а не по логика, същото стана и при хамериканите и патока им.После съжаляват, но страницата е затворена