Трима са ранени при стрелбата на летището в Атланта

Изстрелът предизивка хаос на летището
21 ное 2021 07:19, Александър Попов
5
Трима са ранени при стрелбата на летището в Атланта
Снимка: БГНЕС

Най-малко трима души са били ранени при инцидент със случайно възпроизведен изстрел на летището в Атланта, съобщи Администрацията за сигурност на транспорта на САЩ (TSA).

По-рано бе съобщено, че в събота случаен изстрел от огнестрелно оръжие предизвикал паника сред хората на международното летище Хартсфийлд-Джаксън в Атланта. В социалните мрежи бяха разпространиха видеозаписи, на които се вижда, че инцидентът е предизвикал хаос на летището, а информацията за активния стрелец е отречена от управата на самото летище.

Според TSA при сканиране на багажа на един от пътниците е открит забранен предмет. След като служителите по сигурността отворили отделението на чантата, в което се намирал предмета, „пътникът се втурнал към чантата и грабнал огнестрелно оръжие, което стреляло в този момент“. След това пътникът избягал от летището, се казва в съобщението.

Отбелязва се, че в резултат на инцидента "трима души са получили наранявания, които не представляват опасност за живота".

Инцидентът временно доведе до преустановяване излитанията на самолетите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: стрелбаранениАталанта
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
4epa преди 2 години
НЯКОИ Е ПРАЦНАЛ- ТОВА ИСКАХА ДА ИЗПИТВАШ СТАХ ОТ СЕБЕ СИ !!!!!!!!!
3
0
 
2
 
! Отговори
Натовеца преди 2 години
слабо нещо не са във форма американците!
2
0
 
3
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 години
Абе нямали стрелбища та си испробват колтовете по летищатаТия още мислят , че живеят в дивия запад
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вникнете във виртуозния пиндостански маниер за поднасяне на информацията "служителите по сигурността отворили отделението на чантата, в което се намирал предмета, пътникът се втурнал към чантата и грабнал огнестрелно оръжие, което стреляло в този момент. След това пътникът избягал от летището". Пълна мътилка. Втурнал се, грабнал го, но то стреляло в този момент и след това под строгите погледи на служителите по сигурността, пътникът избягал от летището.