Любов според зодията за 19 - 25 септември 2016-а

Везни: Планетата на любовта Венера обикаля вашия зодиакален знак
19 сеп 2016 08:30, Михаела Лазарова
1
Любов според зодията за 19 - 25 септември 2016-а
Снимка: freeimages

Очаква ни седмица, която ще бъде много по-слънчева по отношение на любовта в сравнение с изминалата. Венера ще окаже своята подкрепа, а ретроградният Меркурий ще се усеща все по-слабо. Повече вижте в любовния  хороскоп.

Овен

През тази седмица ще ви вълнува духовното, интелектуалното израстване. Има възможност да започнете нови начинания заедно с любимия човек. Това ще ви сближи и ще се преоткриете един друг. Вашата половинка може да увеличи и ресурсите, с които разполага, а вие определено ще искате да се възползвате от тях.

Телец

Любовното объркване е на път да изчезне. След четвъртък Меркурий ще навлезе във вашия сектор на романтиката. Ще намерите нов смисъл във връзката ви, ще разрешите стар проблем или спор. От петък любовният ви живот ще стане още по-вълнуващ и определено ще се чувствате много по-ценени от половинката си.

Близнаци

В любовния живот на Близнаците също ще има хармония. Всичко помежду ви ще се случва с лекота. Ще усещате емоциите си, ще се интересувате от желанията и гледните си точки по различни въпроси. Изобщо седмицата ще ви даде много моменти, в които да си докажете колко много се обичате. 

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Планетата на любовта Венера обикаля вашия зодиакален знак"Как точно го обикаля като "зодиакалния" ми знак се състои от звезди на светлинни години от Венера? Нещо не ви се получава схемата.