Какво може да ви откаже от секса?

Стресът потиска възбудимостта
39
Какво може да ви откаже от секса?
Снимка: outnow.ch

Понякога колкото и хубаво преживяване да е сексът, ние се отказваме от него. Причините могат да са много. Могат и да са комплексни. Но трябва да ги осъзнаем, ако искаме да си помогнем и да си върнем отново сексуалното желание. Защото то е част от нашата природа и ни е необходимо в много отношения.

Кои са възможните причини за отказ от секс?

Ниско либидо

Пониженото либидо е най-честата причина за пълен отказ от секс. Либидото се влияе от много неща – храна, хормонален дисбаланс, стрес, депресия, медикаменти, проблеми, ангажираност в ежедневието. Някои заболявания също могат да понижат либидото.

Заетост

Когато съзнанието на една жена е заето с изкарването на прехрана, поддръжка на домакинството, възпитание и отглеждане на децата, отказът и най-вече нежеланието за секс е често проявление. Когато нямаш време за себе си, защото си ангажиран с десетки неща, нормално е последното, за което да ти се мисли, да е секс.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 15Това си е мазохизъм.
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 13Ти за тези ширини не си много в крак с времето. Аплаус! Много Жени си мечтаят за такъв мъж, като теб. Рядко срещано явление.
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 15Някакви истерични пристъпи на ярост. С дълбоко патилогично чувство за правота, без възражение от другата страна. Примесено със свърх чувствителност, до неизмерно наделяване над партньора. М, да апетита идва с яденето. И секс да не му се прави ще прави, дори повече от превъзходен. Така се чувства жив и изпълнен с енергия и любов. Интересна връзка, имате.
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В мойто семейство яростта не може да е причина за спиране на сексса. Даже напротив. А много се караме...
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От 32 коментара са останали само 13. Снощи не всички текстове тук бях нецензурни, като изключим щуротиите на Минко. Повечето постинги всъщност бяха майтапчийски, но днес повечето от тях са изтрити. Много педантичен *** е бил на смяна!
12
1
 
9
 
! Отговори
Забързан преди 7 години
16 години съм с една жена и нито веднъж не съм изневерил. Според днешните разбирания АЗ НЕ СЪМ ДОБРЕ. Даже една психоложка ми каза намери си любовница. Аз и викам що па любовница, може да си намерим любовник. Вече официално имам диагноза :).За съжаление в забързаното ни ежедневие все по-малко време ни остава за този прекрасен акт ...
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моя приятелка имаше изпепеляваща любов 5 години. Замина едно лято на екскурзия за 10 дни и приятеля и изневери. Тя много тежко го преживя. Но, се събра и отърси. Омъжи се. Сега този господинчо е лош спомен от миналото. Но, осъзна колко далеч може да стигне, безочието и глупостта на нечестивите. Безхаберието да бъдеш измамник, дори в любовта. А в тежката част от живота?! Безпардонен ***.
10
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 24. Българина страда от дисоциативно разстройство.Не е ново, това. Ужасно агресивни, обиждат, мамят. Имат високи критики към приятелката си, нулева безотговорност. Страдат масово от безлюбовие, т. е не умеят да обичат и изпитват чувства. Липсата на разбиране в парньорката си води до масови неразбирателства. Не се извиняват, когато са виновни и са сбъркали. Поради, прекомерното си его. Кретат на "стари лаври" и плюят жените си без грам свян и срам. Страдат от перманентна инатливост.
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изневярата съсипва връзката, отношенията. Настъпва края на връзката. Хващат си друг мъж жените. Винаги са готови за любов.
8
11
 
10
 
! Отговори
НЕбългарин преди 7 години
Българите не правят сех затова тази тема не ги вълнува много. Мъжете им правят гей паради за девета поредна година, а бардаците из Европа са пъли с българки и после защо е намалял нацията. Както вървите още много ще намаляте
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жените винаги са готови за секс.
6
7
 
5
 
! Отговори
Starija hush преди 7 години
godinite mirizmata zdravoslovnite problemi i van6nia vid
5
2
 
8
 
! Отговори
Мими Длибоката преди 7 години
Привет,чиХияри ...
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако е за хигиената, жените си мият повече гергините, отколкото очите! Щото поне отдолу не си слагат грим, който няма измиване, та минават с едно гримиране по три дни.
3
2
 
15
 
! Отговори
до минко преди 7 години
Народът отдавна е казал: на калпав **й, космите му пречат! Не собствените, а на храсталака, който посочваш. За сведение.едно време се бръснеха отдолу, само кадъните!
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обаче...жените винаги са готови за sex. Само че не винаги с мъжа с когото живеят. И тогава нито главоболие, нито мръсни чинии, нито ревливи деца са и пречка.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако свеки надникне 3-4 пъти, за да види дали някой не се е отвил.