6 причини той да не иска да прави секс с вас

Вашите навици го отблъскват
22 яну 2023 21:06, Михаела Лазарова
68
6 причини той да не иска да прави секс с вас
Снимка: Istock

Нека си признаем, животът ни става все по-динамичен с всеки изминал ден. Трафикът, задачите в службата, децата, кредитът, неплатените сметки… Всички тези задължения обгръщат съзнанието ни и завладяват мислите ни. В един момент спираме и се замисляме. Това ли е животът? Кога за последно се смяхте, играхте, танцувахте или пък правихте секс? Ако забавленията под завивките са се превърнали в мираж, вероятно тайно се питате: „Как се стигна дотук?“.

Има ли причини, заради които партньорът ви изведнъж е спрял да ви желае? В следващите редове ще се опитаме да отговорим на тези въпроси. А ето и вероятните отговори:

Той е емоционално изтощен

Макар и да сме свикнали да мислим, че мъжете са направени едва ли не от стомана, това всъщност не е точно така. Стресът, смяната на работата, крайните срокове, неплатените сметки – всичко това се отразява на емоционалното състояние и на силния пол. Емоциите, които не се изразяват, могат да доведат до блокажи. Ето защо, ако забележите внезапна промяна в нивото на сексуална активност у вашия партньор, едно от първите неща, които можете да направите е да се опитате да го предразположите към разговор.

Не бързайте да си вадите кардинални заключения

Ако няколко пъти подред са се случили „засечки“, не бързайте със заключенията. Може би това е временно явление. Опитайте се да поговорите и да накарате мъжът ви да ви сподели дали нещо го тревожи. Избягвайте да го обвинявате, тъй като това само може да влоши положението и той да се затвори още повече в себе си.

Той се страхува от вас

Ако вие сте силна и независима жена, която знае какво иска и как да го постигне – може би партньорът ви се чувства изплашен от вас. Ако сте избрали пътя на кариерното развитие, може би той усеща, че го пренебрегвате. За жени като вас е характерно избягването на традиционната роля, която жената заема. Вие не сте склонна да се промените, за да угодите на обществото и хората около вас. Вероятно партньорът ви има чувството, че каквото и да направи, няма да е достатъчно добър за вас. При всички случаи, общуването и споделянето е от съществена важност. Опитайте се да поговорите и да се срещнете някъде по средата.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Teo до hhh преди 1 година
Хайде да не се обиждаме, моля! Явно съм ви жегнал, защото сте се припознали. Леле, колко сте прозрачни! Ако няма какво да кажеш, а само лепиш обидни етикети ... по-добре недей говори въобще! Хем ставаш смешен, хем жалък! Та ... мрънкането може да убие всяка наласа за любов. Толкоз по въпроса. Който разбрал-разбрал! Който не, да не се чуди защо не го ашлайдисват отвреме-навреме!
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 28 Много безгрижно беше, бяхме като в казарма.
22
0
 
0
 
! Отговори
Уча се, затова питам преди 1 година
До Анонимен 28 На теб това ли ти пречи да ощастливяваш жена си толкова редовно, колкото си го правил по бай-Тошово време? Не е ли от ЕГН-то?
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Много ти миришат краката".
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най безгрижният живот го живяхме по времето на бай Тошо. 5 лв ток на месец. 15 лв парно на пълна мощност за месец. Врела вода с която пълнех ваната всеки ден за 5 лв на месец. 70 стотинки литър бензин за жигиулата. 15 ст кило типов хляб. 26 ст добруджа и 32 ст за бял. 10 ст яйце от големия размер и 8 ст за малкия. Сирене краве 2,50 лв за кг. 30 ст прясно краве мляко сурово за кило което го варях и каймака излизаше от тенжерата. 18 ст кисело мляко което се разваляше след 12 часа.А сега един дебел
19
1
 
1
 
! Отговори
В. преди 1 година
Мъчите се да прикриете полова несъстоятелност.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мише, не дискриминирай силния пол. Напиши какво да прави Той, ако Тя не иска?
17
3
 
4
 
! Отговори
Най-лошо е, ако преди 1 година
двамата са още млади, семейни са и имат деца. Редно е да направят всичко възможно, за да запазят семейството си заради децата, но без секс на млади години не върви. Трудно е при нашите нрави и възпитание, да се договорят всеки да си има дискретна паралелна връзка, която да е само за физическите нужди, а семейството във всяко друго отношение да е образцово. Дори и да постигнат такова споразумение, много трудно е всеки да си намери партньор/ка точно за такива отношения. Във Франция става, тук - не
16
2
 
2
 
! Отговори
Най-честите причини преди 1 година
1) Той все още е хлапак и живее според принципа "Колкото повече, толкова повече", според неготова важи и за свалените мадами. Дори да ви харесва много, той бърза да отброи колкото е възможно повече "парчета" в любовната си биография; 2) Вече е минал 25 г., но упорито продължава да се държи като тийн и старае да е махленското плейбойче, съкровището на мама, и се надява да кара така поне до пенсионирането си; 3) Просто не го привличате вече, приемете, че не сте един за друг и си намерете подходящ.
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полтъргайстът другарката Нинова се появява точно когато почне да ви става!
14
2
 
4
 
! Отговори
hhh преди 1 година
До Teo , ти си ужасно плямпало явно, нищо по-досадно от мъж плямпало! Нищо чудно, че жена ти не издържа.
13
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дъвчите съветска ватенка и си вярвате че е шнорхила на Сталин!
12
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Страдате от червено съветско течение
11
1
 
8
 
! Отговори
Teo до ОМГ преди 1 година
И да разбира и да не разбира свекървата, кой я пита! Ти с майка си ли живееш или с жена си! Майката те е възпитала и изгледала и е минало и настояще, жената ти е родила деца и ще ги изгледа и ти е настояще и бъдеще. Тук е ролята на мъжа да е на място и да вземе правилните избори. Но, статията е за любов между мъж и жена, що ли ми трябваше да давам пример точно със свекървата!
10
3
 
7
 
! Отговори
Teo преди 1 година
А иначе аз тия неща в жена ми съм ги приел, но винаги и правя забележка, когато реши да философства. Никога няма да си позволя да кажа каквото и да е за нейни близки, което би я наранило. Ето това е малката разлика. Разбира се има и други, но след като натрупате годинки заедно, обикновено нещата опират до там. И съм забелязал, че като жените сигнат петдесетака, обикновено млъкват, щото скоро и те ще станат свекърви и тогава става интересно!
9
4
 
9
 
! Отговори
Teo до анонимен преди 1 година
По принцип всичко е възможно, но нещата не са точно така. Проблемът с вас, жените е, че инстинктивно сте пазителите на дома, заложено е във вас, и няма как да избягате от него. Може би една на 100 разбира, че близките на мъжа и не са и конкурент. На останалите 99 ви липсват когнитивните умения да споделите по нормален начин какво искате. Все едно да имате едно чекмедже пълно с всякакви джунджурии, да ви трябва ножица и да изкарате ... кълбо от прежда, например!
8
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Teo не мислиш ли, че вероятно има причини да мрънка жена ти или се смяташ за съвиършен? Не й завиждам с взискателен, несамокритичен *** за 'мъж"
7
9
 
8
 
! Отговори
Баш башлията преди 1 година
Като и видях как и плуват кефалите в тоалетната,и край със секса
6
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
... разбираш, нали трябва да си говорим за нещо. WTF?!? И после се чудят, защо търсим други. Реално не го правя, защото все едно една майка ги е раждала всички - една жена - малко проблеми, много жени - много проблеми! Та ... тази им черта на всички до една е способна да унищожи либидото на мъж с нива на тестостерона над кулата Бурж Дубай. Нека си помислят.
5
8
 
27
 
! Отговори
Teo преди 1 година
Еххх, заблудена е авторката. Основната причина, поради която отказвам да правя любов с жена ми е, когато тя за започне да мрънка. Това буквално ме отвращава от нея и тя го разбира много добре - когато се започне за къщата, за кухнята, за свекървата и в момента в който и се направи забележка, че може би е прекалила малко, тя отваря на пук уста като на кашалот и продължава в същия темп. Когато се каже - не мислиш ли, че може би обиждаш някой от присъстващите се казва най-невинно -ти все не ме ...