Прея свалила 17 кг. за година: Старая се!

Тя не спазва строг режим, но следи количеството, което хапва
22 окт 2016 10:43,
7
Прея свалила 17 кг. за година: Старая се!
Снимка: Facebook

Общо взето, ям това, което ми харесва, казва за диетата си певицата Прея, която с всяка следваща песен показва все по-фина фигура. Тя не спазва строг режим и не се вманиачава, мъчейки се да изкорени всяка храна с малко повече калории от менюто си. Единственото, което прави, е да следи количеството, което хапва.

Най-голямото й изкушение са пържените картофки. Стреми се да не са част от менюто й всеки ден, но това далеч не значи, че се отказва от тях завинаги. По-скоро ги използва за добра мотивация. Картофките са част от малките награди, които си позволява, когато дълго време се е хранила както трябва. Признава си, че понякога трудно спазва режима особено около празниците.

"Не съм от хората с желязна воля, но се старая", казва певицата. И това старание й се отплаща. Хем се чувства много по-добре физически и има повече енергия през деня, хем придобива по-голямо самочувствие, а в нейната професия това е много важно.

Досега Прея е отслабнала със 17 кг, а е започнала преди малко повече от година. Най-голямата част свалила още в началото на режима. Сладкишите са табу в менюто й. Това не й пречи особено, защото подслажда менюто си с плодове. За този сезон предпочита ябълки и цитруси.

"Обожавам плодове и зеленчуци, мога да ги ям до безкрай, дори да са едни и същи", казва певицата. Много обича доматите, чийто сезон, за съжаление, свърши.

Прея невинаги е имала навика да закусва главно защото обичала да си поспива до късно. Сега обаче не пропуска да се храни сутрин, и то с нещо, което да й даде много енергия и да я държи сита по-дълго време. Понякога това са овесени ядки или пълнозърнест хляб.

Обядът и вечерята на Прея също са толкова разнообразни, колкото закуската. С тях също се стреми да набави на организма си колкото може повече протеини през деня. "Открих, че за мен най-добре работи да избягвам колкото мога въглехидратите", констатира певицата. Затова и често хапва месо. Сред любимите й са рибата, пуешкото, пилешкото и телешкото.

Въображението на Прея в кухнята е породено от любовта й към готвенето. "Това е едно от най-любимите ми занимания. Почти наравно с музиката", казва със смях изпълнителката.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: отслабванеПрея
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 5 Не завиждай, и може би и ти ще го постигнеш. Така пише в талмудските книги.
4
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 4Маааалко по-важно е какво иска тя и как се чувства по-добре. Имам тъжна новина за теб, не си центъра на света ..
3
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя и Адел отслабна и си загуби гласа. Искам да СЛУШАМ истински певици и музика, на японско CD, английски тонколони и лампов усилвател с руски лампи. Плюс шотландски сингъл малц. Ако е за гледане - имам си Планета тв и шест порнно канала.
2
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Можеше да си направи липосукции като наша чалга пръчица!
1
4
 
42
 
! Отговори
Бау преди 7 години
Браво на момичето. Така се прави. Не 1 седмица глад до припадък и после ядене до пръсване пак..