Рики Мартин си взе сириец, омъжи се за него!

"Вече съм съпруг... разменихме брачни обети, положихме клетви"
11 яну 2018 12:10, Петя Славова
63
Рики Мартин си взе сириец, омъжи се за него!
Снимка: архив, Reuters

Пуерториканският певец Рики Мартин лично се похвали, че е сключил брак с партньора си, шведския художник концептуалист от сирийски произход Джуан Йосеф, съобщиха Франс прес и Контактмюзик.

В интервю за И! Нюз 46-годишният Мартин е потвърдил, че вече е семеен мъж, както и че официалното тържество по случай сватбата тепърва предстои, пише БТА.

"Вече съм съпруг, но голямото парти ще бъде след около два месеца. Когато дойде времето, ще го съобщя. Ние разменихме брачни обети, положихме клетви и подписахме всички необходими документи, в това число и предбрачен договор", споделя Рики Мартин.

Връзката на певеца, който е баща на близнаци - 8-годишните Матео и Валентино, с шведския художник започна през 2016 г.

Още през ноември същата година Мартин оповести, че с партньора му са се сгодили и възнамеряват да узаконят отношенията си, припомня изданието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен Ама ти наистина си *** !!
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама ти наистина си *** !!
41
2
 
6
 
! Отговори
ЕмЕм преди 6 години
Да ви кажа честно оставам с впечатление, че Рики е добър баща. Децата му изглеждат наистина щастливи, той работи много, нищо че няма хитове, постоянно е по турнета не е спирал. Не забравяйте че нещата са комплексни. Вижте сина на Тръмп какво нещастно и депресирано дете е. Вярно е че и на мен не ми харесва че се афишират прекалено много всички тези хомосексуалисти, но мисля че Рики е един от интелигентните такива. Само на булка не случи. Мисле че този сириец не е добър човек. Личи му по лицето.
40
1
 
29
 
! Отговори
безпартиен преди 6 години
Коя от двете булки ще зачене първа?
39
1
 
9
 
! Отговори
Манафов преди 6 години
Как не съм се сетил?!)
38
0
 
26
 
! Отговори
11 преди 6 години
Гняссс ...
37
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма тука "омъжи",няма тука "ожени"!!!Мислете журналистите нова дума,защото самите ви думи определят пол-мъж и жена, а тези на снимката нямат такъв и не попадат в нито една от двете категории!!Предупреждавам ви някои да не тръгнат да си търсят правата и да плати сайтчето ви една хубава сума пари!!
36
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам видео от брачната нощ. Искате ли да ви го шерна?
35
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предполагам, че Рики е жената.
34
2
 
15
 
! Отговори
До 31Рикито Мартин преди 6 години
Стииигъбе, стииигъ. Шъмъ напрайш гей
33
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 31Ти пъ къф си бе?Щял да ни каже как да мислим!Аре забивай прашките...и търчи при Рикитата
32
24
 
7
 
! Отговори
Роки преди 6 години
Като чета коментарите всички мъже са против, а 99 процента от тях са регистрирани в сайт за запознаства където търсят двойка(мъж и жена) и мъжа да е бисексуален. Хайде моляви се Хетерота.....
31
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Легализираите дрогата и част от мафията ще си търси работа на борсата. Незнам на кой му пука че Рики си дал гъ/зъ за ползване??? Той- гъ/зът си е негов, да го прави каквото си иска. На вас има ли право някой да ви казва какво да правите с половите си органи??? Мисля че не. Просто не ги отразявайте, сами ще спрът да афишират сексуалноста си.
30
38
 
8
 
! Отговори
Рикито Мартин преди 6 години
Докато двуполовите българи се плюнчат по форумите и давят мъката си в алкохол и избиват комплексите с бой над жената, третополовия свят живее в хармония каквато бай *** не могат да постигнат защото им липсва съзнание и култура.
29
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой на снимката е Р. Мартин ?
28
5
 
25
 
! Отговори
Фарфарончо преди 6 години
Гейството е болест, за която слава Богу има открито лекарство. То се приема две седмици по схема. А ето и съставките: 2 литра вкиснато мляко се смесва с презрели круши и кисело зеле. Всеки ден сместа се изяжда и изпива и така две седмици.....за да разберат най-накрая гействащите за какво всъщност им е Г.Ъ.З.А
27
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв е този шум, Джеймс?- Гей парад, милорд!- И какво искат?- Еднополова любов, милорд!- Някой забранява ли им?- ...Не, милорд!- Е, тогава защо вдигат този шум?- Еми, ***.де.расти, милорд!
26
2
 
27
 
! Отговори
Гошето преди 6 години
Такива като Рики Мартин искат да имат от всичко - хем да е хомосексуален, хем деца да има. Какви ще отрастнат децата - на кой му пука, определено не на 'баща' им...
25
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя Мартинчо се оказа голям ***! Иначе в нормалните държави гнусотията *** е и си остава най-гнусното нещо! А пропо-никога не съм го слушал тоя! Има много нормални певци,актьори, музиканти, артисти и т.н. които са си нормални. И -те са много повече от жалките педа-лчета!
24
30
 
12
 
! Отговори
Вуна преди 6 години
българите са слабо интелигентни индивиди. не очаквайте разбиране по такива деликатни теми