Караш си сърф, позираш за снимка... и една акула за фон

Баща засне случайно голяма бяла акула до детето си
Обновена: 20 май 2020 12:35 | 26 яну 2017 15:00, Екип на Dnes.bg
28
Караш си сърф, позираш за снимка... и една акула за фон
Снимка: Facebook

Акула улови вълната заедно с 10-годишно момче, докато баща му го снимаше на австралийски плаж, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Крис Хасън снимал как синът му Идън кара сърф край плажа Самурай на Порт Стивънс, когато видял неясно в кадъра нещо необичайно. След това установил, че е снимал акула точно под повърхността на водата, като детето карало към нея.

Специалисти определиха, че това е млада голяма бяла акула с дължина 2,5 м. Детето не е пострадало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
3
 
! Отговори
художника преди 7 години
До поздрав от Ав$тралияА бе ти не спиш ли бе? В 5:00 сутринта, колкото сега е в СИДНИ кой луд ще стане да пише по форумите?
17
0
 
4
 
! Отговори
художника преди 7 години
Сидни, ако наистина си там, където казваш а не в гугъл Мапса прати ни една снимка с актуална дата на вестник "The Weekend Australia" или някой друг такъв. Айде да те видя какъв австралиец си? Панелен плъх такъв!!!
16
5
 
0
 
! Отговори
поздрав от Сидней преди 7 години
До Иванако само това е проблема на България което съм изредил, то значи го сметай не хейтене ами направо комплименти за България. Аз още нищо лошо не съм казал за България, туй са само бели кахъриТук в Оз може да те изядът акулите... цели 72 изядени до сега, трагедия...Но затова пък в БГ можеш да получиш други 99 начина "естествена" смърт както никъде по светаТи отварял ли си тукашен весник? Скука пълна! Тъпня! Къде са толкова интересни новините като в БГ? Например влак цистерна взривил село
15
0
 
14
 
! Отговори
Марков преди 7 години
До поздрав от Ав$тралияМи ОК, живей си, но защо се заяждаш с другите хора, които нямат твоята съдба? Ти се заяждаш ВИНАГИ и непровокирано и точно тази черта много ме дразни у теб! Замисли се. Аз също имам късмета да живея извън България и знам какво е, но такава злоба като твоето и плюене, не е добре от мен да го знаеш!!!Остани си със здраве!
14
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До oт Cиднeй-Aв$тралияСидней, качи верно един клип с акулите, та да видим и ние що е то! Да усетим тръпката както се казва, че то тука нас кучета ни яли, аз от село даже не съм излизал!
13
0
 
16
 
! Отговори
Айдее, преди 7 години
Сиднито пак се е дрогирал!
12
0
 
17
 
! Отговори
Иван до Сидни преди 7 години
Сидни, много се радвам, че ти харесва в Австралия, но не мога да разбера защо хейтиш България? Стой си там, кефи се и си налягай парцалите!
11
17
 
3
 
! Отговори
поздрав от Ав$тралия преди 7 години
До Марковне ме мисли мене, аз живея сред най райското място на Планетата, цял живот няма да ми стигне да обиколя всички красоти тук.Някой ден ще умра, но ще умра веднъж, докато ти умиргаш всеки ден в гетото приятелю.Голи сме дошли на тоя свят и голи ще си отидем, но важното е помежду това как и къде си живял а не колко пари си имал. Торба пари насред балканско гету за какво ти е? ще ти компенсира ли пропилените години? Зимам 6 цифрени доходи и през цялото време тук ЖИВЕЯ както никъде другаде
10
0
 
3
 
! Отговори
художника преди 7 години
Добре де "тутурутка", "бибитка" става ли?
9
1
 
16
 
! Отговори
Марков преди 7 години
До Сидни Г*йчетоКълни, кълни, ама нали си чувал поговорката, че който зло мисли, зло намира...?!Тъй че внимавай! Ти не си с имунитет, предполагам го знаеш!
8
1
 
16
 
! Отговори
художника преди 7 години
Сиднито, какъвто е карък ако раздадат cвирки против акули на сърфистите, на него ще му се падне глуха акула. Хахахахахаха
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ела ,Вълчо ,изяж ме !!Прости хора !!!
6
12
 
1
 
! Отговори
поздрав от Сидней преди 7 години
До Бат ти Петьоахам проверих я, от 1958 в Ав$тралия имаме 72 изядени/умрели. Ако се чудиш защо никой не прави статистика колко са умрелите от кучета из балкнаските гета е защото там това е естественото състояние и едва ли някой по света го е еня за оскотяването на хората в панелните килии на к'нефия
5
0
 
22
 
! Отговори
А дано. преди 7 години
Чакам някоя акула да излапа най-сетне сиднито.
4
0
 
10
 
! Отговори
Бат ти Петьо преди 7 години
До поздрав от Ав$тралияhttps://en.wikipedia.org/wiki/Shark_attack Май ти трябва да си провериш "официЯлната" статистика, за това колко ни "ядЪт"
3
18
 
4
 
! Отговори
поздрав от Ав$тралия преди 7 години
От 18 век от както има статистика 232 човека са изядени от акулиПоследния случай беше преди 6 годиниПроверете! 232 за няколко века! Има офицялна статистика на правителствения океаноложки сайт! Пише го и в УикипедияЗащо всяка година се пръкват по 10 нови филми как ни ядът акули? ВЕЧЕ ИМА ПОВЕЧЕ ФИЛМИ ОТ КОЛКОТО ИЗЯДЕНИСъщото време колко хора ги изядоха кучета в БГ? за последните години?Защо обаче никой не прави филми за БГ и кучета?Явно хората искат да гледат АВСТРАЛИЯ а не гета! ХА хааа
2
0
 
12
 
! Отговори
Гадорян преди 7 години
Снимка в морето без акула не ми я хвали :)))
1
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малкия юнак е голям късметлия ! Засега поне....... Има и други, по-безопасни откъм акули места за каране на сърф - да се преориентират докато е време.