4 зодии с късмет в годината на Вола

Вижте кои са те
24 фев 2021 17:37, Ивета Иванова
3
4 зодии с късмет в годината на Вола
Снимка: Pixabay

Китайската нова година настъпи. Тя ще продължи до 31 януари 2022 г. и ще бъде под знака на Белия Метален Вол/Бик. Eто кои зодии ще имат най-голям късмет през периода, според "Malaymail.com".

Дракон
 
Да очакват много добри новини, празненства и забавления през годината. Ще са в отлично здраве, ще имат енергия. В работата ще върви спокойно, някои жени, представители на тази зодия, може да получат повишение или да заемат нова длъжност. Учениците ще се справят прекрасно и ще постигат много в училище. Тези, които планират да сключат брак, е по-добре да го направят в годината на Тигъра. Но, като цяло, в любовта ще им върви.
 
Маймуна
 
През тази година ще усетят стабилност, ще имат поводи за празнуване, както и успехи в кариерата. Много знатни хора ще им предложат подкрепа. Да очакват повишение и увеличение на заплатата. Учениците ще се радват на чудесни резултати. През тази година Маймуните може да планират годеж, савтба и дори бебе.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
0
 
! Отговори
Зодии преди 3 години
Не сме зодии
1
2
 
5
 
! Отговори
30 сребърника преди 3 години
и Китайската Комунистическа Пропаганда Продължава, докато Убитите от Чумата им по Света приближава 3 000 000, това е Холокост невиждан досега!