Седмичен любовен хороскоп за 8 – 14 март

Венера ще ни помага в любовта
1
Седмичен любовен хороскоп за 8 – 14 март
Снимка: Istock

Втората седмица на март ще бъде много вълнуваща за любовта. За това ще допринесат Слънцето, Венера и Нептун. Очаква ни и новолуние в знака на Риби. Повече за всяка зодия, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Овните ще са настроени романтично, но любовта ще им носи както радост, така и болка. Ще имате желанието да „изследвате“ тихо историята на любовния си живот – минало, настояще и бъдеще, без значение дали към този момент се намирате във връзка или търсите своята половинка. Ще правите равносметки, планове. Ако имате любим човек, отдайте се на приятни мигове заедно, помислете как да надградите връзката си.

Телец

Представителите на зодия Телец ще бъдат изпълнени с желанието не само да даряват любов, но и да получават. Хубавото е, че тази седмица Нептун ще ви подкрепя, заедно със Слънцето и Венера. От друга страна, новолунието в знака на Риби също ще ви напомни, че любовта е всичко, от което се нуждаете.

Близнаци

Обвързаните Близнаци може да се радват на подкрепата на половинката си относно работата или пък заедно да започнат нов бизнес. Необвързаните представители на зодията също няма да скучаят. Възможно е интересно запознанство или да надградите взаимоотношенията си с личност, към която имате интереси.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Мише, взе ли вече наградата "Худини"?