Това са те - най-наивните зодии

Ето кои са те
13 апр 2021 23:45, Ивета Иванова
27
Това са те - най-наивните зодии
Снимка: Pexels

Това са зодиите, които са невероятно наивни, невинни и лесно могат да бъдат заблудени. Хората ги мамят без проблем, а те вярват в доброто, не виждат истинските намерения на околните и са наранени. Вижте кои са, според "Pink Villa". 

Рак
 
Свръхчувствителни зодии, които са и много емоционални създания. Раците могат да са състрадателни към всеки, когото срещнат, да се поставят на негово място, да му съчувстват. И очакват същата емпатия и подкрепа в замяна. Но после осъзнават, че никой не им е длъжен, че хората продължават по пътя си и не се интересуват много от чувствата им. Тези зодии смятат, че всеки заслужава шанс.
 
Стрелец
 
Тези зодии си мислят, че всеки е добър по душа. Невероятни оптимисти са, затова вярват в доброто у хората, търсят положителната страна в околните. Стрелците често гледат през розови очила, защото обичат да се забавляват и не се трогват лесно. Не мислят много преди да споделят лични неща и доста бързо се доверяват на хората. Инвестират време в тях, което понякога не си струва.
 

27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Аз съм риба и винаги съм много добронамерена и открита, но хората вместо да видят истинският приятел, си мислят, че са големи тарикати и смятат, че съм наивна и искат да ме използват. И аз като типична риба изчезвам на дълбоко и после чувам, как някой съжалява, мъчно му е, но твърде късно, не се връщам към такива хора.
16
1
 
6
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 4 седмици
До Анонимен
"Тук се объркват понятия като добронамерени, доверчиви, сърдечни, отзивчиви и са напъхани под общото понятие НАИВНИ. Как ли е превеждано?"

Интересна забележка. У нас тези качества се считат за наивност и почти всеки се възползва да те излъже или подиграе. Такъв е матриалът.
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тук се объркват понятия като добронамерени, доверчиви, сърдечни, отзивчиви и са напъхани под общото понятие НАИВНИ. Как ли е превеждано?
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Наивността не идва от зодията а от IQ-то.
А в Гання IQ ЙОК............
Боко ги врътка 12г а Гання вЕрва ли вЕрва.
Бунаци.
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Психолозите обясняват, че хората лесно могат да бъдат подведени от неясния език, с който си служат астролозите, както например е установил Бертрам Форер в известен експеримент. Противоречията с научния метод, манипулативният език и липсата на практически доказателства за правилността на астрологичните методи дават основания астрологията да се счита за лъженаука в научните среди, а в съвременното общество − за „социален наркотик“ и „утеха за невежите“
12
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Рибите само изглеждат наивни. Много добре ориентирани са.
11
0
 
11
 
! Отговори
неандерталец преди 4 седмици
Не мисля, че това е вярно. Познавам няколко Стрелци, които са доста различни. За единият, например, последното нещо, което можеш да кажеш за него е, че е наивен.
10
3
 
4
 
! Отговори
не сме зодии преди 4 седмици
не сме зодии
9
2
 
14
 
! Отговори
Мушмурок преди 4 седмици
Тези които вярват на това писание са истински наивници.
8
9
 
6
 
! Отговори
Зодия Селтак преди 4 седмици
Гласувах за Славчо щото той е честен, никога не е крал и ще оправи България веднъж завинаги. Дано не съм сред наивните зодии.
7
3
 
5
 
! Отговори
hitko преди 4 седмици
Истината е една. Една жена преди да се реши на сериозна стъпка,...да знаете добре е преценила какви дивиденти ще останат за нея,ако дори един хубав ден прекъснете връзката...,защото се е качила на главата ви да пие по едно кафе...Ако ,случайно обаче е пропуснала това, веднага се намират "приятелки" и "доброжелатели" които толкова акъл ще и налеят в главата за отрицателно време, че все едно е изкарала 5 години Право....
6
0
 
8
 
! Отговори
Зодия маниак преди 4 седмици
Всичко е зодии няма друг начин.
Дори половите органи са под зодиакално влияние.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Имах състудентка "Рак", която наистина даваше удивително точни характеристики
в по едно изречение относно хора, които вижда за първи път и е прекарала съвсем малко време около тях.
4
3
 
4
 
! Отговори
зодии преди 4 седмици
Не сме зодии
3
8
 
7
 
! Отговори
До 1 преди 4 седмици
Напълно си прав. Жената Рак е със силна интуиция и първото й впечатление винаги се потвърждава след време. Като че ли има някаква магическа сила, която я отблъсква от некоректни хора.
2
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
ГЛУУУУУУУПООООООСТИИИИИИИИИ!
1
2
 
11
 
! Отговори
И от трите зодии преди 4 седмици
познавам хора, чиито характери не отговарят на това описание.
Дори напротив, твърде скептични и недоверчиви са.
Жена "Рак", която познавам отдавна, дори има една странна черта - след като се запознае с нов човек, после казва "Не се знае от това прасе каква с..в..иня ще излезе".
Когато й предстои да направи нещо,винаги се пита каква мръсотия може да й направят, възможно ли е да я подведат и ощетят и т.н. Задава си такива въпроси и при най-безобидни ситуации, напр. когато ще ходи на кино с познати