Кървавата луна носи голям късмет на 4 зодии

Вижте кои са те
Обновена: 26 май 2021 14:33 | 26 май 2021 14:33, Ивета Иванова
27
Кървавата луна носи голям късмет на 4 зодии
Снимка: Pixabay

На 26-и май ни очаква пълнолуние в знака на Стрелец и пълно лунно затъмнение. Съвпадът на лунно затъмнение и Супер луна се нарича още Кървава луна. Събитието ще е разтърсващо за някои зодии и ще им донесе много късмет. Ето кои са те, според "Elite Daily".

Овен
 
Пред тях има толкова много приключения и възможности за нови преживявания, само трябва да си позволят да им се случат. Вселената ги води по нов път, защото е възможно преди да не са виждали нещата от правилната перспектива. Време е да направят различна крачка, да скъсат с рутината. Възможно е да започнат да виждат всички неща, в които са вярвали по противоположен начин. Ще имат шанс да изследват света и да видят нови неща.
 
Лъв
 
Творецът вътре в тях ще се събуди. Има една част от тях, която никога не иска да спира да бъде креативна и която винаги копнее за наслада и различни удоволствия. Лунното затъмнение ги окуражава да си спомнят какво им носи радост най-много. Нека това им стане основна цел в живота и да си позволят да го правят често. Да не отричат тази част от тях, която копнее за цветове, музика и красота.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали бяха 4 бе кви са тея простотии казвате едно говорите друго
6
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютни глупости.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лежи на тая кълка !
4
4
 
2
 
! Отговори
зодии преди 2 години
Не сме зодии
3
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е знамение че Кървавото кремълско джудже ще направи голяма беля в Европа като окупира Украйна и Молдова и ще може спокойно да яде нещштастните пленници на закуска в двореца си
2
1
 
10
 
! Отговори
Пъньо преди 2 години
За Луната не вярвам, но ако накараш мечка да ти носи мед, определено е на късмет!
1
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Незнам дали е на късмет ама на война със сигурност. Пра баба ми е разказвала че преди да започне втората световна такава луна е имало. Само след няколко месеца Хитлер е започнал войната. Та тези приказки за късмет и щастие ги оставете за балъците.