Какъв тип екс партньор сте според зодията си

Още мъдрост от звездите (2 част)
Обновена: 21 юни 2021 21:57 | 21 юни 2021 21:47, Екип на Tialoto.bg
3
Какъв тип екс партньор сте според зодията си
Istock

Знаете ли какъв тип бивши сте? Или пък искате да разберете защо вашият бивш/бивша се държи по определен начин? Не е нужно да ходите на психолог, астрологията ще ви даде отговор на въпроса. Споделихме какви бивши са половината знаци от зодиака, сега минаваме към останалите 6:

Везни

Везните са от хората, които просто не приемат промяната. За тях балансът е всичко и фактът, че нещо в което са инвестирали емоции, време и средства, вече не съществува, ги кара да се чувстват психически нестабилни. По всяка вероятност известно време ще звънят и ще молят бившите си да се съберат отново.

Скорпион

Без значение дали са влюбени или просто изпитват силна страст, Скорпионите имат силно развито чувство за собственост. А това означава, че не пускат лесно половинките си. Разделите при тях винаги са тежки и драматични, а чувствата силни – позитивни или негативни.

Стрелец

За разлика от своите зодиакални събратя от предния месец, Стрелците не таят лоши чувства към никого. Дори да ги зарежат, ще погледнат нещата под позитивен ъгъл и дори ще предложат на бившите си да си останат приятели.

За зодиите Козирог, Водолей и Риби, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 


3
Още по темата: Стрелецзодиибивши
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Несмезодий преди 1 месец
Не сме зодии, не сме партньори, нито екс, нито кекс, нито каквито и да било други.
2
0
 
1
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 1 месец
"Какъв тип екс партньор сте според зодията си"... Цитирам го само, то си е смешно само по себе си, няма какво да добавям.
1
0
 
5
 
! Отговори
Браво на Козирозите! преди 1 месец
Лесно пускали другия човек да се махне и от ума, и от живота им! Щом като вече не ще да е с теб, защо да си губиш времето и усилията за да го (я) задържиш? Защо да продължаваш да мислиш за него (нея)?