Седмичен любовен хороскоп за 25 – 31 октомври

Раците ще имат повод за радост
25 окт 2021 08:57, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 25 – 31 октомври
Снимка: Istock

През последната седмица на октомври, 4 планети ще оказват силно влияние върху любовния ни живот – Марс, Венера, Нептун и Юпитер. Някои представители на зодиака ще имат поводи за радост, други обаче може да се окажат заблудени. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Когато става въпрос за любов, може да се окаже, че идеализирате някого в живота си. Вероятно имате усещането, че нещо с този човек или връзката ви не е наред. Усещането ви не е в съответствие с вашите нужди. Може би е време да прогледнете, Овни. Вашата управляваща планета Марс ще влезе в знака на Скорпион, засягайки вашия 8-и дом на споделените ресурси и така ще се задържи до 13 декември. Контролирането на физически, емоционален или финансов достъп, който някой има до вас, става основната ви мотивация в любовта и то без значение какво е сегашното състояние на връзката ви. Върху каквото и да се фокусирате, внимавайте.

Телец

Необвързаните Телци е добре да не позволяват на свой приятел, дори и да има намерения да им урежда срещи и като цяло да се намесва в любовния им живот. Венера няма да е в добра позиция спрямо Нептун и това може да замъгли неговата преценка, както и вашата собствена. Възможно е да имате големи очаквания към някого, когото харесвате, а впоследствие да се разочаровате. Обвързаните представители на зодията ще се радват на подкрепата на Марс, който тази седмица ще се премести в партньорския ви сектор. Любовта става гореща, забавлявайте се!

Близнаци

Възможно е да получите разочароващи новини относно работата ви и да искате да споделите емоциите си на партньора. За съжаление, той или тя може да неглижира притесненията ви. Може да се почувствате наистина разочаровани. За щастие това ще отмине бързо. Венера ще бъде под щастлив ъгъл спрямо късметлийския Юпитер, което ще позволи на вас и вашата половинка да подновите големите си надежди относно любовната ви връзка. Необвързаните ще бъдат в пълен мир с Вселената, защото ще подновят своите надежди за любовта, когато му дойде времето. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари