Сезонът на Водолея - какво да очакват зодиите?

Вижте прогноза за периода
21 яну 2022 19:34, Ивета Иванова
2
Сезонът на Водолея - какво да очакват зодиите?
Снимка: Pixabay

 Сезонът на Водолея започна на 20-и януари и ще продължи до 19-и февруари. Това е период, в който ще сме много социални и ще създаваме доста нови връзки и контакти. Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще са в свои води и ще се чувстват страхотно, а неподвижните знаци Телец, Лъв и Скорпион ще са доста заети. Ето какво ви очаква, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Сега ще обръщат най-много внимание на най-близките си хора - роднини и най-добри приятели. Но и ще успеят да намерят време за създаване на нови контакти. В момента има много динамика в приятелския им кръг - постоянно някои хора си тръгват, но пък идват и нови. Сега Овните ще научат в коя среда им е най-добре и с кого си пасват.
 
Телец
 
Всички погледи са вперени в тях сега, особено на работа. Това е прекрасен период за създаване на по-дълбоки връзки с колеги и сближаване с шефа. Чувстват се по-мотивирани и привлекателни. Ако си изиграят картите правилно, може да очакват повишение или бонуси.
 
Близнаци
 
Разнообразието е подправката, която прави живота вкусен и Близаците знаят това. Стават по-активни, фокусират се върху нови запознанства, сближавания с хора, посещаване на нови места, търсене на нови проекти. Но нека не приемат нещата прекалено сериозно, през този период просто разширяват хоризонта си. Ще е забавно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На месеца от кога се казва "сезон"? Откак се позволи да драскат на неграмотни хора, поради липса на нормални учили журналисти.