Седмичен любовен хороскоп за 15 - 21 август

Очакват ни промени в любовта
15 авг 2022 08:20, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 15 - 21 август
Снимка: Istock

През новата седмица ни очаква тригон Венера – Юпитер. Това ще доведе до повече цветност в любовен план, ще бъдем по-оптимистични. Готови ли сте да рискувате в любовта? Направете го! Действието се насърчава, тъй като Марс навлиза в Близнаци, което носи промени в либидото и енергията като цяло. Какво ви очаква според зодията вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Седмицата ще бъде повече от добра за откриване на романтични възможности, Овни. Венера ще окаже влияние на вашия романтичен сектор и ще направи добра връзка с планетата на късмета Юпитер във вашия знак. Това наистина е най-великолепната космическа подкрепа, която ви помага бързо да се придвижите към романтично опиянение с някого, с когото наскоро сте започнали да излизате.

Ако вече сте в установена връзка, вие и вашият партньор може да се почувствате като в любовен роман. Напълно необвързаните представители на зодията няма да са още дълго време така. Марс навлиза във вашия комуникационен сектор в събота.

Телец

За обвързаните Телци следващите дни ще носят желание за удоволствие, затвърждаване на усещането за сигурност. Сега имате възможността да се отдадете на приятни занимания с любимия човек и за предпочитане е да не споделяте с други вашето щастие и подробности от интимния ви живота. Що се отнася до необвързаните, Меркурий се противопоставя на Нептун по оста на вашите срещи и приятелства. Някой може да ви изпраща смесени сигнали.

Близнаци

Всичко в любовния ви живот може да започне да се променя тази седмица и всичко това може да е от ваша вина, Близнаци, затова бъдете внимателни. Огненият Марс навлиза в Близнаци и ще започне необичайно дълга обиколка през вашия знак. Всъщност, „настанете се комфортно“ с тази енергия, защото тя ще бъде тук до пролетта на 2023 г.

Какво означава това за любовния ви живот? Всъщност много. Като за начало, вероятно сте повече от готови да преследвате това, което искате. Хибернацията ви свърши и може да се мотивирате да бъдете по-социални и да задоволите своите сексуални и интелектуални нужди в настояща или бъдеща връзка.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някои зодии липсват ХАХАХА - представете си какво им в на тях