Във VIP Brother си намериха дружинен – Иво Танев

Кичка, Иво и Люси отидоха на елиминации за изгонване
29 окт 2015 08:50, Александър Попов
12
Във VIP Brother си намериха дружинен – Иво Танев
Снимка: Нова тв

Поредните номинации във VIP Brother не поднесоха изненади и за зрителския вот ще се борят Иво Танев, Кичка Бодурова и Люси Иларионов.

Иво упся да настрои всички съквартиранти срещу себе си с поведението на сърдита примадона и желанието му непрекъснато да му се благодари за свършеното зад печката. Той събра най-много отрицателни гласове, но определено в тях личеше предимно лицемерие. Звездите се мотивираха с желанието му да напусне къщата и да види внучката си, докато самият Танев бе категоричен, че не е абдикирал.

Гъмов пък сравни поведението на тенора с това на дружинен председател, но трудно може да контролира толкова много играчи с изразено его.

Конфликтът между Люси и Ернестина също раздели на лагери живеещите в къщата, което се оказа решаващо и режисьорът да е заплашен с изгонване. Люси бе представен като хитрец и манипулатор от Иво Танев, който заяви, че така мислят и голяма част от останалите съквартиранти. Когато обаче трябваше явно да го покажат гласуваха само още трима, начело с Ернестина.

Актрисата пък лепна на Люси определението "посредственият Макиавели в Къщата", което със сигурност е затруднило някои съквартирантки какво въобще означава.

Много упреци за себе си чу и Кичка Бодурова, като нападките бяха предимно, че е голям егоист.

Тя напарави пореден опит да нападне дует Ритон на тема деца, но ще се върнат ли словесните престрелки между естрадните звезди ще се разбере тепърва.


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
6
 
! Отговори
Ники преди 5 години
Иво Танев съвсем се изложи. Просто вече няма накъде повече. Арогантността му беше насочена най-напред срещу Кичка, която обяви многократно за най-лошия човек в къщата, просто защото трябваше да е на страната на фалшиво силните, подкрепяни от Биг Брадър /Ритон, Ернестина и Гъмов, чиито груба преднамереност и език отвратиха хората/.Такъв примитивизъм никой не е очаквал от подобни публични личности. Изкуственият оптимизъм, "разочарованието от незабелязващите го" показват фалш и безсилие да изпъкне.
7
0
 
1
 
! Отговори
х преди 5 години
имаше и дружинен председател(ученик),и дружинен ръководител(щатен)
6
1
 
12
 
! Отговори
иван преди 5 години
Най големите интриганти и двуличници в къщата са ГЪМОВ и ЕРНЕСТИНА.Изпечени подлеци и мръсни играчи.Успяват да манупулират почти всички в къщата.Просто са отвратителни.
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
допълнение:Септемврийчета бяха най-малките - сини връзкиПосле ставаха пионерчета - след 4 клас до към 8 класСлед това бяха консомолците
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ернестина и Гъмов са псевдо интелигенти.Не можеш да номинираш някого с мотива, че не познаваш творчеството му. Ало г-н Гъмов, нещо сте се объркали - К.Бодурова е създала песни, които се обичат от голяма част от бълг.народ.Същото се отнася и за любимия на цял народ дует Ритон Въпросът е обаче - с какво те подразни Кичка а не разголъзената Светлана и празната й глава.С какво те впичатли лиглата Преслава? Що се отнася до Люси - Ернестина се дразни от него.Люси е умен играч, а не лигльо...........
3
0
 
3
 
! Отговори
До гражданин преди 5 години
Имаше и дружинен председател / ученик /. Забравил си:). Дружинният ръководител си беше назначен с щат. Ние даже имахме 2.
2
4
 
21
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 5 години
ДО ГЪМОВ:ПО ВРЕМЕТО НА ДР. ТОДОР ЖИВКОВ 1. НЕ Е ИМАЛО "дружинен председател", А ИМАШЕ "ДРУЖИНЕН РЪКОВОДИТЕЛ".2. ДРУЖИННИЯТ РЪКОВОДИТЕЛ НЕ Е В КОМСОМОЛСКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ, А В ПИОНЕРСКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ "СЕПТЕМВРИЙЧЕ" ТОВА ВСЕКИ СРЕДНО ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК (без претенции за ВИП) ГО ЗНАЕ...
1
15
 
3
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Иво Танев е победителят в този Брадърски...кукленски сериал.Другите ...вътре не знаят и за това се изпотрепаха да го...номинират за изгонване.Той поне готви,пее си,приказва си,пощипва младото русо маце,което е естествено за един мъж,прави и...фитнес.Другите само се гледат и злобеят;все пак Брадърът ги вижда,а и не е...глупав