БТК пуска пакети с повече минути разговори за хора с увреждания

Услугите стартират от 1 декември
21 ное 2005 13:01,

БТК и Министерство на труда и социалната политика МТСП обединиха усилията си и предложиха нови пакети с повече минути за разговори на хора с трайни физически увреждания, съобщиха от телекома.

Услугите стартират на пазара у нас от 1 декември. Освен лицата с намалена работоспособност над 91 процента, повече минути за разговори вече ще могат да ползват и специализирани институции, предоставящи социални услуги.

За всички настоящи клиенти на компанията прехвърлянето към новите планове ще се извърши автоматично. Досега на хората с намалена работоспособност над 91 процента компанията предлагаше преференции в пакет – месечна абонаментна такса в размер на 1,50 лв. (без ДДС) и 60 безплатни импулса / 120 безплатни минути месечно за селищни разговори.

От началото на месец декември обаче към това предложение се добавят още 20 импулса или 40 минути месечно, а цената на месечния абонамент остава непроменена. След изчерпване на минутите, включени в пакета, последващото таксуване на разговорите ще се извършва съгласно стандартната ценова листа на компанията, т.е. без никакво допълнително оскъпяване на разговорите.

Ново е и предложението към социалните и здравни заведения, които се определят по списък от съответните министерства. За тях вместо досегашните 300 импулса/600 минути месечно, сега в пакета са включени 500 импулса или 1000 минути месечно, като при това цената му остава същата, както и преди – 3.50 лв. Освен това социалните и здравни заведения определени по този списък вече ще могат да ползват от БТК като преференция и безплатен комутируем (dial-up) достъп до Интернет.


Спонсорирано съдържание