Клуб Investor.bg: Как Хауърд Шулц направи най-голямата верига за кафе?

Елате на събитието на Investor.bg на 30 май!
3 май 2017 12:18,
1

Преди 35 години започва една история, пример за “Американската мечта”. Тогава Хауърд Шулц поема управлението на американската верига Starbucks, амбициран и вдъхновен от идеята да направи пиенето на кафето култура и лично изживяване.

След като прочита първото издание на книгата Growing Pains (“Стълбата на успеха”), Хауърд Шулц кани проф. Ерик Фламхолц да бъде негов консултант в прехода от предприемаческа, бързо растяща структура към професионално управлявана компания с планиран растеж.
Успехът е налице, растежът е безпрецедентен.

Проф. Ерик Фламхолц е безценен съветник на много компании и стои в основата на изграждането на управленски системи, стратегическо планиране, обучения по лидерство и мениджмънт за високите мениджърски нива и коучинг.

Сред компаниите, които потърсиха неговата експертност и му се довериха, са много от световните лидери в своите сектори като: IBM, Amgen, Neutrogena, The Disney Store, Allianz Global, FedEx, Nike, Colgate-Palmolive, General Motors, PepsiCo, Reuters (Switzerland) и много други.

По време на Клуб Investor.bg на 30 май – проф. Фламхолц ще представи ноу-хау и полезни практически примери, базирани на 35-годишен опит с компании от целия свят. Той ще разкаже за това как се създава устойчиво печеливша компания и кои са двигателите на финансовия успех.

Не пропускайте да научите защо някои компании се развиват успешно, а други се провалят и кои са симптомите при риск от фалит! А тези от вас, които се включат в нашия Workshop ще дискутират полезни практически примери от компаниите, които професорът е консултирал.

Кое прави събитието различно?

Уникалната информация, ноу-хау и практически доказан подход за устойчиво успешен растеж и емпирично измерими резултати.

За кого е полезно събитието?

Предприемачи, собственици на бизнес, висш мениджмънт, мениджъри от средно ниво, стартиращи фирми и др.
Всеки, който иска да бъде по-силен, за да се справи с всички предизвикателствата в изграждането на успешен бизнес и по-добре подготвен при взимането на трудни решения.

Защо да присъствате?

 

  •     За да получите ноу-хау от световнопризнат чуждестранен експерт, който идва за първи път в България;
  •     За да подобрите и разширите индивидуалната си ефективност и тази на компанията;
  •     За да откриете пътя към продължителен устойчив растеж на вашата компания;
  •     За да не изоставате от конкурентите си, които ще чуят съветите на професора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Клуб Investorbg
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Стоян преди 6 години
Ще бъде нещо наистина изключително. Предпочитам да отида на такава лекция, отколкото на някакви измамници стил Джордан Белфорт. Със сигурност ще можеш да научиш нещо от проф.Фламхолц.

Спонсорирани публикации