Клуб Investor.bg: Как Хауърд Шулц направи най-голямата верига за кафе?

Елате на събитието на Investor.bg на 30 май!
3 май 2017 12:18, Боряна Павлова
1

1659 гледания   |  Още видео
Преди 35 години започва една история, пример за “Американската мечта”. Тогава Хауърд Шулц поема управлението на американската верига Starbucks, амбициран и вдъхновен от идеята да направи пиенето на кафето култура и лично изживяване.

След като прочита първото издание на книгата Growing Pains (“Стълбата на успеха”), Хауърд Шулц кани проф. Ерик Фламхолц да бъде негов консултант в прехода от предприемаческа, бързо растяща структура към професионално управлявана компания с планиран растеж.
Успехът е налице, растежът е безпрецедентен.

Проф. Ерик Фламхолц е безценен съветник на много компании и стои в основата на изграждането на управленски системи, стратегическо планиране, обучения по лидерство и мениджмънт за високите мениджърски нива и коучинг.

Сред компаниите, които потърсиха неговата експертност и му се довериха, са много от световните лидери в своите сектори като: IBM, Amgen, Neutrogena, The Disney Store, Allianz Global, FedEx, Nike, Colgate-Palmolive, General Motors, PepsiCo, Reuters (Switzerland) и много други.

По време на Клуб Investor.bg на 30 май – проф. Фламхолц ще представи ноу-хау и полезни практически примери, базирани на 35-годишен опит с компании от целия свят. Той ще разкаже за това как се създава устойчиво печеливша компания и кои са двигателите на финансовия успех.

Не пропускайте да научите защо някои компании се развиват успешно, а други се провалят и кои са симптомите при риск от фалит! А тези от вас, които се включат в нашия Workshop ще дискутират полезни практически примери от компаниите, които професорът е консултирал.

Кое прави събитието различно?

Уникалната информация, ноу-хау и практически доказан подход за устойчиво успешен растеж и емпирично измерими резултати.

За кого е полезно събитието?

Предприемачи, собственици на бизнес, висш мениджмънт, мениджъри от средно ниво, стартиращи фирми и др.
Всеки, който иска да бъде по-силен, за да се справи с всички предизвикателствата в изграждането на успешен бизнес и по-добре подготвен при взимането на трудни решения.

Защо да присъствате?

 

  •     За да получите ноу-хау от световнопризнат чуждестранен експерт, който идва за първи път в България;
  •     За да подобрите и разширите индивидуалната си ефективност и тази на компанията;
  •     За да откриете пътя към продължителен устойчив растеж на вашата компания;
  •     За да не изоставате от конкурентите си, които ще чуят съветите на професора.

1
Още по темата: Клуб Investorbg
Още от
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Стоян преди 11 месеца
Ще бъде нещо наистина изключително. Предпочитам да отида на такава лекция, отколкото на някакви измамници стил Джордан Белфорт. Със сигурност ще можеш да научиш нещо от проф.Фламхолц.

Спонсорирани публикации