"България Еър" започва полетите си между София и Бургас от 29 юни

"България Еър" продължава да лети редовно по всичките си европейски линии
Обновена: 19 юни 2020 12:43 | 19 юни 2020 12:43, Павел Гълъбов
9
"България Еър" започва полетите си между София и Бургас от 29 юни

От 29 юни националният превозвач „България Еър“ започва да изпълнява сезонните си полети по линията между София и Бургас. Полетите между столицата и любимия морски град ще се осъществяват всеки ден за удобство на пасажерите.

Още по темата

„България Еър“ продължава да лети редовно по всичките си европейски линии. Полетите между София и Варна се изпълняват по три пъти на ден – сутрин, следобeд и вечер.

Единствените дестинации, до които са преустановени полетите към 18 юни, са тези, до които все още има рестрикции за пътуване - Израел, Русия и Португалия. Полетите до всички останали дестинации се изпълняват по график и при стриктни хигиенни и организационни мерки. Повече информация можете да откриете тук и тук.

Екипът на „България Еър“ приема изключително сериозно мерките за превенция и е създал необходимата организация за спокоен, комфортен и сигурен полет.
Предпазните маски на борда са задължителни както за екипажите, така и за пасажерите.

Самолетите на националния превозвач се почистват и дезинфекцират със специални препарати преди всеки полет. Въздухът в пътническата кабина се обновява постоянно през двигателите, като самолетите на авиокомпанията са оборудвани с въздушни HEPA филтри, които филтрират въздуха в пасажерския салон и кабината чрез термична обработка от над 200 градуса. По този начин се елиминира евентуална възможност от разпространение на каквато и да било зараза по въздушен път (включително COVID-19, SARS и др.).

Повече информация за мерките за превенция на борда на „България Еър“ прочетете тук. За подробности относно полетите на националния превозвач, следете уебсайта ни www.air.bg, както и уебсайтовете на летищата.


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
до RADI преди 7 месеца
""Тва е услуга за висшата класа, не за бай *** ***"
Da, заблуждавай се 4е то4но ти си тази вис6а класа и после хоп в гробищата....Той и адвоката на ...........Рал4ев бе6е голяма кле4ка ам къде е днес?
Сигурно дава от4ет на Св.Петър ве4е....
7
0
 
3
 
! Отговори
УМЕН преди 7 месеца
Аз не би летял с тази компания!
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Radi

Добре ли сте?
5
1
 
2
 
! Отговори
Ето го морето! преди 7 месеца
Чистилището от вируси и бактерии - дизентерии!
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нямам търпение да се кача в тоя самолет и един или няколко болни да ни заразят всички до един докато стигнем. В бургас може директно на честното гробище да си запазим парцел защото за ковид 19 НЯМА ЛЕЧЕНИЕ
3
3
 
3
 
! Отговори
Radi преди 7 месеца
Аман от мрънкащи тролове. Като ви е скъпо хващайте влака бе, никой не ви кара насила да летите със самолет. Тва е услуга за висшата класа, не за бай *** комундела .....
2
3
 
6
 
! Отговори
Иван преди 7 месеца
Да, скъпо, но никой никого не кара да ги ползва... който иска или има нужда - лети, който не - не. Това е.
1
2
 
5
 
! Отговори
Таню преди 7 месеца
ХАХАХАХА...

Да, на цени, за които отивам и се връщам до Рим, Брюксел или Мюнхен с багаж...