Лимузината на Путин катастрофира тежко в Москва

Той не е бил в колата, но любимият му шофьор загина на място
7 сеп 2016 12:44,
94
Лимузината на Путин катастрофира тежко в Москва
Снимка: YouTube / Новости России и Республики Дагестана

Един от официалните автомобили на Владимир Путин бе въвлечен в тежък инцидент в Москва. Катастрофата причини смъртта на един човек и прати друг в критично състояние в болница. Президентът на Русия не е бил в колата, предава "Daily Mail".

Загиналият е шофьорът на правителственото BMW 7-Series. Според информацията той е любимият шофьор на Путин. Името му не се споменава, като става ясно единствено, че има повече от 40 години шофьорски стаж.

Виновник за тежкия инцидент е водачът на другата кола - Mercedes-Benz CLS. От видеото се вижда, че той губи контрол над автомобила си и навлиза в насрещното движение, където се забива челно в черното BMW. Шофьорът на Mercedes-а е откаран в болница в критично състояние.

Катастрофата е станала на оживения булевард "Кутузовски" в Москва. Полицията разследва причините за инцидента.

Челният сблъсък вижте във видеото в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
16
 
7
 
! Отговори
зорко око преди 7 години
Ясно се вижда на клипа как БМВ-то пресича разделителните линии на платната , демек навлиза яко в насрещното и се удря в човечеца с Мерджана.Та, драги днесбг, как точно решихте, че виновния за катастрофата е цивилната кола?Въобще гледахте ли клипа с катастрофата???
48
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на "информационната агенция" д.н.е.с.б.г. Това е кола от правителствения кортеж и Путин никога не се е качвал в нея. А с любимият му шофьор направо избихте рибата. Друг е въпроса от кога е тази "новина".
47
2
 
6
 
! Отговори
дерби преди 7 години
Мерцедес-БМВ 1:0 ........Абе това БМВ не трябва ли да е бронирано срещу такива инциденти?
46
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
добре че путин не е бил в колата за момент си представете света след товане бьрзаите няколко пьти помислете ако можете и тогава пишете
45
2
 
4
 
! Отговори
атентат преди 7 години
стопроцентов атентат!!!
44
3
 
5
 
! Отговори
Гошо от почивка преди 7 години
Сега последно - БМВ ли е правителствената кола или Мерцедес. От клипа се вижда, че БМВ-то връхлита върху мерцедеса. И да вземат да сложат мантинели на тоя път.
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен........Само не ми е ясно, що се возят на автомобили от "победена" държава......И това не е всичко. Лично Путин награди руските шампиони от Олимпиадата в Бразилия с джипове BMW. Златните с X6, сребърните с Х5,а бронзовите с Х3. Наградите връчи Медведев. А Рамзан Ахматович Кадиров, наместник на Путин в Чечня за да не остане по-назад награди чеченските олимпийци останали без медал с джипове Мерцедес!
42
4
 
10
 
! Отговори
ukrop преди 7 години
До Врабче -- "че Българи и Руснаци са се биели храбро и смело срещу турците."А българи и турци са се били храбро срещу руския агресор през 1916 в Добруджа и през 1918 на румънската граница.Ако не смятаме залпа на крайцера "Хамидие",срещу пиратите на Колчак сринали Варна Балчик и Каварна.
41
3
 
1
 
! Отговори
ууу преди 7 години
До АнонименИ аз се возя на жена ми....
40
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така става като не се возят на руски коли.
39
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само не ми е ясно, що се возят на автомобили от "победена" държава.
38
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Материял за умствено изостанали
37
31
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко за шофьора! Путин трябваше да бъде на неговото място. Света щеше да стане една идея по-добър! Русофилите трбява да дават курбан и да палят свещи!
36
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Врабче..........Руснаци са се биели храбро и смело............ЕТО КАК СА СЕ БИЕЛИ РУСНАЦИТЕ РУСОФИЛЧЕ!руският военен кореспондент Данченко: Аз вече няколко пъти споменавах за нагайката. Това беше, така да се каже, джобния речник за разговори с братушките. Тях не ги биеше само тоз, който го мързеше. При това често се случваха твърде тъжни недоразумения. Върви, например, братушка по пътя и насреща му офицер. Без много да му мисли, братушката приближава офицера и му подава ръка, за да изрази симпатията си към руснаците. За това получава удар с нагайката по главата. Особено жестоки с б
35
1
 
3
 
! Отговори
Да се позамисли пути преди 7 години
Тва тъй - казвам ти дъще, сещай се снахо!
34
2
 
16
 
! Отговори
! преди 7 години
Много ясно, че Путин не е бил в колата! Ако беше вътре, щеше да скочи като тигър, да се метне върху противниковата кола като мечка, да я хване за чистачките, да се провре вътре като кобра и с голи ръце да скъса гръкляна на соросоида-атентатор!
33
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига с тази политика!Изводът от случката е, че От Мерцедес vs. БМВ печели Мерца -шофьора му още е жив,макар и в критично.
32
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другарят Путин не се вози в немски машини, а само в танкове родно производство!
31
2
 
5
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Да не се казва Матросов случайно?
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен"ХАРП и кемтрейлите са виновни! Виновникът е рептил фашист!"Moже и СУРА да е виновна, нали е 10 пъти по-мощна и по-близо...