Наказват полицаи заради смъртта на Чочо

Марио-Заека не признал вина, все още е без обвинение
Обновена: 15 яну 2012 08:52 | 15 яну 2012 08:50,
281
Наказват полицаи заради смъртта на Чочо
Убитата Мирослава. Снимка: Facebook

Инспекторатът на МВР е започнал разследване за разкриването на обстоятелствата, при които задържаният за отвличането и убийството на Мирослава - Стойчо Стоев-Чочо, се самоуби в присъствието на полицаи от ГДБОП.

36-годишният мъж се застреля, след като спецполицаите го отвели за повторен оглед в дома му в Перник в четвъртък.

“Пълни глупости!”, така категорично  шефът на ГДБОП Станимир Флоров отхвърли пред „Труд” появилите се версии, че Чочо се гръмнал с пистолет на един от придружаващите го служители на МВР. Според него някой се опитвал нарочно да злепостави вътрешното министерство, че не си е свършило работата.

“Ние не сме роботи и допускаме грешки. Тази грешка е вследствие на напрежението и денонощната работа на колегите”, обясни антимафиот № 1. И допълни, че вероятно ще бъдат наказани полицаите, които са допуснали Чочо да се самоубие.

Според запознати през цялото време Стойчо Стоев е бил с вързани ръце на гърба. Когато помолил да влезе в тоалетната, белезниците били преместени отпред. Той посочил една врата на антимафиотите и те го пуснали да иде в нея, като смятали, че там е тоалетната. Всъщност там бил килер, където Чочо държал пистолет “Глог”.

Още по темата

Източници от МВР определиха като грешка факта, че никой от спецполицаите не е проверил предварително помещението и не е придружил Чочо. Така задържаният е можел да застреля и някой от служителите на ГДБОП.

Все още не са повдигнати обвинения срещу втория задържан за убийството на Мирослава - Марио Любенов-Заека, който според показанията на Чочо бил физическият убиец. Пернишкият окръжен съд трябваше да гледа мярката му за неотклонение вчера.

Това обаче не стана, защото бяха насрочени допълнителни психиатрични експертизи. Заека представил пред магистратите медицинско, в което пишело, че има психични отклонения.

Марио в момента е в психиатрична клиника с диагноза параноидна шизофрения. Пред психолози обяснявал, че чува гласове от Космоса. По информация на „24 часа” той не се е признал за виновен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


281
Още по темата: МирославаСтойчо Стоев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Висш офицер от НСО коментира по телевизията случая с убитата Мирослава:"Ако става въпрос за поискани 5 000 лв, това може да е действие на обикновени лица от криминалния контингент Но при поискан откуп от 250 000 лв- това не може да се случи без да е замесена и полицията. Абсолютно съм сигурен, че при изнудване за такава сума зад кулисите стоят важни личности. Вероятно е станал гаф в действията на изпълнителите, който е причина за убийството на момичето и "самоубийството" на Чочо".
105
0
 
33
 
! Отговори
? преди 12 години
има ли нещо по-тъпо от бг-полицай:нали пистолета и ловната пушка са законно,значи са регистрирани в полицията,защо при първия оглед не са иззети?
104
0
 
32
 
! Отговори
ринго преди 12 години
добре че не е посочил външната врата за врата на тоалетната и да си излезе поживо....цялата игра ще остане неразкрита защото има замесени куки
103
0
 
21
 
! Отговори
do.....65... преди 12 години
"сърдечни съболезнования на близките!".......Не мислиш ли,че по точната думичка е "искрени"?
102
0
 
23
 
! Отговори
Chico преди 12 години
Всичко това говори за липса на всякакъв професионализъм и безхаберие.
101
21
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ХИЛЯДИ ПЪТИ ДА НА ШИСТОВИЯ ГАЗ.....ДА НА БЪЛГАРИЯ ......А НЕ НА РУСИЯ И РУСКИТЕ СЛУГИ
100
1
 
20
 
! Отговори
Somebody преди 12 години
Аз ко съм на мястото на МВР и на Българския съд ще ми треперят гащите рдителите да не останат недоволни от присъдите, че в Бг никой полицай и никой съдия не е сънувал толкоз пари през живота си :) Сега тряа наложат запор на сметките за 20 години напред, че дан доде некой чеченец да мъсти за калпави присъди :) ха-ха
99
5
 
30
 
! Отговори
НЕ преди 12 години
НЕ НА ШИСТОВИЯ ГАЗ!
98
0
 
36
 
! Отговори
Крис преди 12 години
Няма ли нещо по-правдоподобно да измислят. Как ще го оставят сам да влезе в стая , без да знаят каква е тази стая, онзи им казва тоалетна и те без да проверят го пускат сам. Най-малкото може да избяга през някой прозорец... Ми ако това е задния изход на къщата?! Това, което ни говорят са пълни глупости , няма нищо вярно, стига са се подигравали с трагедията на хората, и стига са ни правили на балъци, незнам бойко още колко ще се излага...
97
0
 
27
 
! Отговори
Щматко преди 12 години
Човекът се е гръмнал защото са го карали да поеме свина без да е виновен а не се знае дали не са го гръмнали да го самоубият демек . Много недостоверно звучат всичките исказващисе полицаи и психолози . Направо невероятно ми звучи и това да отвличат приятелка на някои си . Ама тя е на 17 и днес е с него утре ще е с друк може да е перничанка но не е *** още повече четох че е интилигентно момиче .Немога да си представя че такова логика може да има човек за да се реши на престъпление .
96
0
 
35
 
! Отговори
Stas преди 12 години
Според Флоров, някой се опитвал нарочно да злепостави вътрешното министерство, че не си е свършило работата. Напротив-добре са си свършили работата, даже блестящо-след това съдът бил виновен, че няма доказателства. Интересно ще е, кой ще излезе виновния по случая.
95
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази работа мирище много
94
1
 
38
 
! Отговори
ПОВИШЕНО ВНИМАНИЕ! преди 12 години
Всички бъдете с ПОВИШЕНО ВНИМАНИЕ! към ЕЛЕОНОРА!Момичето разсъждава логично и казва мнго въпроси и неща, на коиуто ТРЯБВА да се орговори, но няма кой.КОЙ убива човек, когото е отвлякъл ПРЕДи да получи откуп?? ЕЛЕОНОРА да се пази, дано не чуем, че е"изчезнала"! Така НЯМА да има кой да задава въпроси.
93
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гоце, , комунисти, никога повече няма да сте на власт! Но е хубаво, че живеете в заблуда. И ще си гласуваме за ГЕРБ докато вие и турците съществувате.
92
0
 
33
 
! Отговори
Berta преди 12 години
Как веднъж не се написа поне за едни случай, доведен до края с установени извършители и ефективни присъди. Всеки ден едно и също-психолози, врачки и гадатели и след това извършителите под гаранция, съдът бил виновен и случаят е забравен. Именно този случай показва как се събират доказателства за съда и какъв е професионализма.
91
3
 
30
 
! Отговори
Гацо преди 12 години
Всеки българин в най-ранна възраст да бъде маркиран с чип . На всички перничани трябва да се закрепва GPS и когато имат минимални одклонения в поведението веднага да се завеждат на одчет . На всеки вход и изход на Перник трябва да има постоянно полицеиско присъствие . Прекият транспорт с перник трябва да се отложи за не определено време докато се изчисти проблемът с тези психари готови да убиват всичко за пари в това число и бебета
90
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПОСЛЕДНАТА НОВИНА Е ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ГОЦЕ.ЗАЩО НЕ Я ПУБЛИКУВАТЕ?ИЛИ ТУКА НЕ СЕ ПИШЕ ПРОТИВ МАФИЯТА.
89
0
 
37
 
! Отговори
АМБ преди 12 години
кой полицай самоУБИ чочо?
88
0
 
46
 
! Отговори
Somebody преди 12 години
Ми кой - те като по"часовник" го вкараха в лудницата веднага при ареста - някой го пази не виждате ли... Затова и очистиха другия че да натопят него и оневинят "лудия"... Сичкото е съшито с бели конци... Търсели причина за престъплението - видели че имало некви наследства и се фанали за тях да замажат пред медиите... - колоритно и ефектно за пред бедния народ ...
87
6
 
23
 
! Отговори
Бъни преди 12 години
Това е поръчково престъпление ! Според мен е поръчана от масонската ложа Б55 в която е и член Симо Саакскобурга и братовчет му Виктор Емануил . Не е таина че те досега са опоскали много хора у нас . Другата версия че детето е станало неволен свидетел на нещо което не е трябвало да вижда . Последната версия е че е отвличана за проституиране и органи . 90% от проституиращите свършват на операционната маса на някои сатрап ровещ за здрави органи . У нас всичко е за продан ХАЯИН е БКП сателитите