Шофьор на камион уби жена на пешеходна пътека

Катастрофата е станала в комплекс в Бургас
19
Шофьор на камион уби жена на пешеходна пътека
Снимка: Булфото, архив

Млада жена на 28 години е загинала, след като е била блъсната от товарен автомобил на пешеходна пътека.

Инцидентът е станал сутринта на 25 април на бургаската улица “Тодор Александров” срещу бл. 4 в к-с “Братя Миладинови”.

46- годишният шофьор на камион е не спрял на пешеходна пътека и е блъснал жената, която е загинала на място.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хубаво е човек да се оглежда навсякъде, било пешеходец или водач на ППС. Секунда невнимание може да коства мнооого. Според мен който си е невнимателен шофьор той си е и невнимателен пешеходец. Истината е, че нямаме култура на движение .... иначе по форумите сме много добри
16
0
 
1
 
! Отговори
D преди 8 години
в западна европа пешеходците не се оглеждат, не спират да погледнат ще спрат ли колите. Всеки автомобил е длъжен да спре на пешеходна пътека, ако не може значи е с несъобразена скорост. Всички пешеходни пътеки се предполага да са обозначение със знак 50 метра преди тях, т.е. няма такова оправдание като не успях да спра, те пешеходните пътеки не изникват на пътя ей така
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки трябва да внимава по пътищата- водач, пешеходец, моторист, велосипедист...Но да са виновни пешеходните пътеки, а не тъпите хора няма как да стане, това е безумна мисъл ;)От хората са проблемите, само от тях.
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що за *** коментират тук бе ?!В Испания например, само като доближиш кръстовище и колите намалят, с готовност да спрат, а нашите *** натъпват газта още !Ако внимавате повече ще има и по-малко ядове за всички участници в движението!
13
1
 
5
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
За съжаление младите хора си мислят, че като стъпят на зебра и движението моментално спира. Дори нарочно гледат в противоположната посока, в знак на превъзходство... Жалко за момичето, може да не бил случаят, както го описвам...
12
0
 
11
 
! Отговори
Momo преди 8 години
Коко, както казах все още е рано за коментари, защото нямаме дистатъчно информация.Това, че си на пешеходна пътека не значи, че всичко може да спре на мига, нали?! Тръгни да пресичаш изведнъж на 10м пред идващ автомобил, пък движел се той и с 40км/ч да видим как ще му омачкаш капака.Освен липса на култура зад волана в България липсва и пешеходна култура.
11
4
 
0
 
! Отговори
Koko преди 8 години
До момоПресичането на пешеходна пътека никога не е било" с риск на пресичащия"
10
0
 
7
 
! Отговори
До номер 9 преди 8 години
Тогава 20 години затвор трябва да ти дадат и на теб, ако вземеш и кихнеш в лицето ми. Откъде да те знам, с каква смъртоносна зараза ме заразяваш?!
9
2
 
14
 
! Отговори
Momo преди 8 години
Да не е като оная вчера ли беше, оня ден ли, до която намериха таблет?Това, че пресичате на пешеходни пътеки не значи, че МПС-тата могат да спрат с магическа пръчка, дами и господа!Не си гледайте в мобилните у-ва, а гледайте къде вървите, защото ми писна да се блъскам с такива заблеяни индивиди по тротоатите!Информацията по статията е много постна. Когато има повече яснота, тогава ще има и повече коментари от мен.
8
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако съда даваше 20 години затвор, ако бутнеш човек на на пешеходна пътека дали щяха да карат така шофьорите.
7
1
 
2
 
! Отговори
боядисаите пътеките преди 8 години
Та в Бургас 70 процента от пещеходните пътеки са изтъркани - едвам се забелязват ..Иначе аз съм се нагледал на подобни случаи - помня едно момче на колело как беше ударено от един мерцедес -опита се да стане и отново легна на пътя - много тъжно ми бе..Преди време една жена пресича на пътека и един без да спре щеше да я отнесе-само секунда по рано да бе тръгнала жената-удари се странично в колата.закони трябват!!!!!!!!!!
6
0
 
3
 
! Отговори
Дяд Мароз преди 8 години
сега да осъдят камиона , гаден убиец . а шофьора и за свидетел няма да го потърсят , напоследък все така става
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Очакваме задълбочения анализ на Бъмзи по този случай! Жалко за жената!
4
5
 
3
 
! Отговори
pak povtarm преди 8 години
it ganyo 6ofyor ne stava
3
3
 
7
 
! Отговори
Факт преди 8 години
Основната причина за катастрофите по пътя са несъобразените с пътната обстановка знаци, маркировка и сигнали на катаджии.
2
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пешеходните пътеки отдавна трябваше да поизчезнат и да се заменят с подлези там, където има интезивно движение. Вместо това след пешеходната пътека се инсталира някой катаджия и започва да изпълнява планът за глобите, а това, че там може да блъснат някого, катаджията не го интересува - план за глоби се изпълнява, не е шега работа.
1
0
 
16
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
абе мен ли така ми се струва, но 80% от жертвите пешеходци които не са деца са все на пешеходни пътеки?