Съществува ли масонска връзка при убийството на Марангозова?

Румен Ралчев: Последното, което трябва да се говори, е, че масонството извършва заговори
Обновена: 25 май 2020 08:54 | 25 май 2020 08:52, Елка Василева
80

Подполковникът от НСО Борис Иванов, обвинен в организирането на убийството на бизнесдамата Станка Марангозова, остава в ареста. От прокуратурата посочиха, че в телефона му са били открити контакти на немалко хора от висшите етажи на властта. Иванов, който е бил част от масонските среди у нас, е имал връзки с лица от "паралелната власт".

"Адресите и телефоните, които са намерение в телефона му, много трудно ще могат да се свържат с масонството. Общността е свързана с изучаването на древни философии", каза за "България сутрин" Великият приор на Ордена на рицарите тамплиери в България Румен Ралчев.

Още по темата

Той посочи, че в масонството е забранено да се говори за политика, за вероизповедания, именно това сближавало.

"Последното, което трябва да се говори е, че масонството извършва заговори", посочи Ралчев.

"Обменът на информация зависи от морала. Във всяко стадо има мърша, масонството у нас е разнообразно. Ние, взаимно контактувайки, даваме препоръки, когато видим отклонения и щом видим такива в някого, той бива изключван. Това обаче не изключва неговите познанства и някои контакти не приключват", допълни събеседникът за Bulgaria ON AIR.

Ралчев допълни, че в масонството няма символ на бялата роза.

"Познавам този човек от НСО, тих и спокоен човек. Не беше силовак, работата му изискваше познания относно взривовете. Неговата биография идва от "Криминална полиция". До каква степен са тези познанства с висшите ешалони на властта - с някои е контактувал вероятно само професионално. Като калфа в масонството е, имаше дълъг път за извървяване, той е притежавал голяма доза доверие. Засега имаме само обвинения, невинаги те се доказват", допълни още Ралчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Масонаджия бе, не е масон, нещо като таксиметраджия е.
50
0
 
5
 
! Отговори
Профан преди 3 години
В България масонство няма... има масонлък !
49
2
 
1
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
убийсите са садисти
48
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко що е *** в нашата родина все е на власт, с пари и позиции, все точи народа
47
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пуснете "Списъка от телефона". Обществото може само да прави анализи.
46
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Масоните си направили Масонско Мешере и въздават справедливост.Балъци за милиони наказват пирамиди, фараони.
45
0
 
5
 
! Отговори
Ханко Брат преди 3 години
Няма масонска има мафиотска връзка!!!
44
0
 
10
 
! Отговори
1 преди 3 години
в България масонските ложи са клубове на мафията.от 30 г. точно там корумпирани политици,още по-корумпирани магистрати и полицаи и корумпиращите ги "бизнесмени" си плетат мафиотските игри.пример - видния масономафиот георги гергов - уж бизнесмен, но бизнес е да произвеждаш нещо, а какво друго освен корупция е произвел той за 30 г.политиците му харизаха държавни имоти за милиарди,а той ги източва,разкости и после продаде.единствено пловдивския панаир още не е продаен,но пък е напълно съсипан
43
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
изгледах интервюто,нищо не каза човека,само празни изявления,като политиците.За да я има тази организация,тя има цел,той казва,че е за самоусъвършенстване по начин,по който те го разбират,аз смятам,че е за завързване на контакти,взаимопомощ и лоялност един към друг и към общата им идея,един вид братство или секта за лоялност един към друг.Смятам,че няма място за държавни служители в такива организации,компрометира се тяхната отговорност пред държавата и хората,да подават оставки и тогава членув
42
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЦАР БОРИС ТРЕТИАбе стига си писал глупости,просто царя и управниците са сгрешили и без да имат никаква полза от това,обявяват символична война на Англия,САЩ,защото са били съюзници на Хитлер,малко след обявяването на тази война(няколко месеца),царя е убит(отровен),а брат му Кирил е убит,за да няма свидетели.Царя ни е бил толкова страхлив,той се е страхувал и от самия Хитлер,въпреки,че е и с немски произход,а жена му е италианска принцеса,какви масони,какви глупости?
41
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви масони?Вие добре ли сте?Цялата история е за ПАРИ!Пари,пари,пари,това е мотива за престъплението.Убитата е взимала големи суми пари,била е подведена,вложила е парите в губещи акции и мероприятия с цел печалба,но ги е загубила и не е имала възможност да ги върне,дори остава на улицата без жилище,изнудвали са я,заплашвали са я и накрая са я гръмнали за тези пари,без да изчакат развоя на делата ,които се водят от нея и срещу нея!Ей това е цялата сага.
40
2
 
1
 
! Отговори
за веждите преди 3 години
От аркади са така....при разкриване на древната история и търсене на артефакти така става ,справка ,,Индиана Джоунс,,
39
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Масон! това някаква нова по модерна дума за Мутра ли се използва?
38
1
 
8
 
! Отговори
естествено преди 3 години
Няма баш майстора великия приор да тръгне да стреля по улиците...той човека се занимав с древни религии и благотворителност--- а от скромнос организацията върши нещата скрито покрито ,половината масони са политици ама не говорят за политика...
37
1
 
10
 
! Отговори
SWAN преди 3 години
"Последното, което трябва да се говори е, че масонството извършва заговори" - да, за това е забранено да се говори!"Великия" са го научили и да си бръсне веждите!Смятайте, щом този "Стоичков" е от великите, какви изпълнители и слуги са всички там...
36
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде плъзнаха и лудите
35
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не забравите илюминатите и евреите от планетата сатурн
34
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предлагам за по-сигурно да разпуснем НСО и всичките търтеи които работят там без право на обезщетение! Не може да си на отговорна държавна работа и да си играеш на масон в същото време!
33
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да
32
3
 
12
 
! Отговори
R преди 3 години
Древни философии и взривове - доста интерсни взривяващи философии.