Тир се запали на входа на Велико Търново

Камионът е изгорял напълно
12
Тир се запали на входа на  Велико Търново
Снимка: Dnes.bg, архив

ТИР с турска регистрация се е запалил тази сутрин на входа на Велико Търново,,предаде Агенция „Фокус“. Тежкотоварният автомобил е изгорял напълно.

По първоначална информация не става дума за техническа неизправност, а за газова бутилка. Няма данни за пострадали.

Движението се осъществява в едната лента, докато тирът бъде преместен.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Велико Търновокамион
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
До Док преди 3 години
Какъв обход има по направлението София-Варна?!? Ако говориш за пътя през ондустриалната зона, то трябва да си минимум с танк, за да минеш. Преди време каро правеха кръговите винаги минавах през центъра, вместо през този "обход". А пътния възел е такава бъркотия, че е трябвало незабавно да уволнят проктанта му за абсолютна некадърност! 100 пъти съм минавал и всеки път се чудя накуде да хвана. Пълен батак! Особено в годините, когато нямаше и табели!
7
0
 
1
 
! Отговори
До Док преди 3 години
Заглавието недвусмислено казва на входа на ВТърново.
6
1
 
1
 
! Отговори
Док преди 3 години
До 5Точно пък Търново има уникален пътен възел и широк обход по направлението Русе-Проход на републиката. Направлението София-Варна също има обход през квартал Чолаковци. Не се изказвай неподготвен.
5
4
 
2
 
! Отговори
стари столици преди 3 години
Защо изобщо се допуска тирове да минават през уникален град като Търново, със световно културно и историческо значение, не може ли да използват заобиколен маршрут.
4
0
 
0
 
! Отговори
ПорЦелан преди 3 години
Освен за готвене може и хладилника на шофьора да е бил на пропан. Има котлони на нафта между другото. В кабината изглеждат като керамични котлони, но всъщност това е специална горелка подобна на автономните печки за отопление "Webasto".
3
1
 
4
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
Турски тираджия е все едно май муна с картечница!Кога ще ги накарат тия анадолски получоввци да карат из Тиквария според закона и правилника?Жалко че косматия умирисник не е изгорял и той!
2
4
 
6
 
! Отговори
Рикиджия Северозапад преди 3 години
Магдака ли е или Румяна ХинковаБутилката е да си готвиш в кабината бе разбирачи
1
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво прави тази газова бутилка в тира. Той върви с Нафта. Или газовата бутилка е за резервно гориво. Като свърши нафтата ще превключи на газ.