Байдън и Меркел се срещат в Белия дом

Официалното посещение ще е в четвъртък
10 юли 2021 12:48, Петя Славова
32
Байдън и Меркел се срещат в Белия дом
Снимка: БГНЕС

Президентът на САЩ Джо Байдън ще бъде домакин в четвъртък на среща с германския канцлер Ангела Меркел, предава БТА.

В основата на разговорите ще бъде затвърждаването на "дълбоките и трайни" отношения между двете държави съюзнички в НАТО и уреждането на някои пораждащи разногласия въпроси. Това съобщи Белият дом, цитиран от Ройтерс.

Двамата ще обсъдят кибератаките за откуп срещу компании в САЩ и по целия свят, както и газопровода от Русия към Германия "Северен поток2", на който Вашингтон се противопоставя.

Според говорителя на американското президенство Джен Саки, това ще е "официално работно посещение", чиято цел е да се укрепи партньорството между САЩ и Германия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Г-н Президент в България на борисов...ако откровенно споделиш мнение...зависимите медии и руските служби са безмилостни...заплахи,обиди...мога да свидетелствам пред всеки с факти и аргументи...копирам си постовете...Кога Справедливост и Свобода г-н Президент...до кога ще се финансират мафиоти и олигарси обслужващи политическият и финансов елит?...Кой ни убива през вируса г-н Президент... а след него...с какво ще ни убиват?
27
0
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Г-н Президент...кой и защо създаде вируса и ни убива през него?Кога отговорност г-н- Президент?С какво ще ни убива китай след ковида г-н Президент?до кога ще позволявате да печелят "превъзходство" за сметка животите на милиони невинни?ни ви е лесно...но милиардите сме загрижени за животите на децата си...минаха се много граници г-н Президент!Кой убива децата ни безнаказано???
26
2
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
в 21 век...технологическата САЩ...финансира предаващите ги...количествено ...турция,финансира...врага си...в 21 век...това е нелепо и глупаво
25
2
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
г-н Президент,изтеглете инвестициите си от Турция,това е глупаво...те са приятели с путин...няма начин да го промените...лицемерието не е ценност на Свободният Свят...г-н Президент...Справедлив и Свободен Свят!
24
2
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До БойкоГ-н Президент на САЩ,борисов ще ви сгъне докато ядял...някакви мазнини...до тук ни докараха...имаме нуждата от подкрепата Ви...Света ни има нуждата САЩ да се върнат и да накажат престъпниците-диктатори в източна европа...променят ценности...недопустимо...ако милиардите им повярват...света ни няма шанс!!!
23
2
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Китай русия...кралството играе икономически с тях...службите им...не им вярваме...Бог да пази САЩ и ЕС!!!Свободен и Справедлив Свят...или...да се свършва геноцида!!!
22
2
 
7
 
! Отговори
ББ преди 2 години
за лъжците и манипулаторите...САЩ е запазил ресурсите си далновидно...газ ще има...елементарни манипулации...енергия ще има...високотехнологична,щадяща природата,,за това е битката...да имаме въздух, и вода,чиста земя...евтини *** ви манипулират...добрата новина е,че е само анонимната с дпс-гроб редакторчетата им налагащи цензура и манипулиращи в полза на дпс-гроб мафията...копирам си всеки пост...споко...нищо не сте изтрили...а има Свободни където си споделяме...тук ви ...провокирам
21
2
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Това е начина...дяволите да ви...това е...елате на себе си за бога...не ни предавайте!Свободен и Справедлив Свят! ...милиарди ограбени ви подкрепяме!!!
20
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименТя Меркел по-добре се разбира с левите. Дано да оправят нещата и да не ни оставят без газ!
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Малко историяАнгличните запалват ПСВ и ВСВ , ПСВ започва с организиран от тях атентат , а ВСВ започва с искането на Англия през 1938 година да вземе петрола на Иран и да изгонят немците от там! Не знам защо така са постъпвали, но тяхната политика не е била много умна и далновидна, когато човек разгледа последните векове история. И самата Англия е в плен днес , на собствените си грешки от миналото.
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако няма газ и СП2 с какво ще се отопляваме? Европа няма ресурси и тук в Германия всичко е на газ! Ох, стискам палци на Меркел да се разберат някак си!
17
1
 
4
 
! Отговори
Мяу преди 2 години
Ама фили йта ще бъде ли намазана със свинска мас и ще си рита ли футбола бойчето ?
16
3
 
3
 
! Отговори
Бойко преди 2 години
Меркелчето да внимава,че тоз левент ша го сгъна с една ръка,кога ям с другата филийта.После да разпрая,че падал по стълбите.
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Домакин... Официални разговори ... Укрепване на партньорството ... а всъщност толераското и джендъро-неутрално обяснение на фразата - Ела ми офиса за рапорт и да ти набия канчето дето без позволение газ от Русия искаш да доставяш....
14
1
 
8
 
! Отговори
Малко история преди 2 години
Сащ се полакоми 1941 за останалата част от Земята.След като управляваше западното ,реши да завладее и източното полулълбо.Възползва се от схозмата между европейските народи и войната срещу болшевизма на фюрера на Германия.Заграби света до 1950 и 45 г води войната на Хитлер срещу комунизма(него естествено обругава идо днес)После все да гони талибани и ни психясаха 20г.Писна им и решиха да ваксинират.
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отива във Вашингтон,защото на Шорош не му се ходи до Германия.
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това посещение е с цел да се покаже благодарност на тая жена понеже мандата и изтича поне за сега, но не се знае какво може да постигне пандемията, освен че свали Тръмп, но пък може да остави Меркел на поста, иначе кой ще приема афганци в нашата Европа...
11
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Краставите магарета през девет баира се надушват.Липсва им само Путин да си поговорят за шума на поточето.Северното.Може и за Южното.
10
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега ще я накарат да приеме и афганистанци.До месеци ще има нова вълна на миграция след клането ,което ще устроят талибаните.
9
3
 
17
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Бай Демент и Баба Зомби-лика прилика.На Дедо Сорос слугите.