Шефът на съдиите: В ЦСКА да научат правилата!

"Наказание за рефера срещу Черно море? Заслужава бонус"
10 апр 2017 10:15, Веселин Коларов
8
Шефът на съдиите: В ЦСКА да научат правилата!
Снимка: Bulphoto.com
Председателят на Съдийската комисия на БФС Петър Петров се възползва от правото си на отговор във връзка с призивите за негова оставка от страна на Стойчо Стоилов. Петров заяви, че голът на Черно море срещу ЦСКА е напълно редовен.
 
"Приканвам всеки, който желае да коментираме съдийството, първо да седне с нас, да изнесем по една презентация за правилата и едва тогава да ми искат оставката. Моята задача е да се спазва феърплеят и правилата на играта футбол. Когато съдиите грешат - получават санкции. Каквато получи асистентът от мача ЦСКА - Лудогорец (б.а. - Веселин Мишев). Няма да кажа каква е, защото не обявяваме наказанията. Сега разбирам, че от ЦСКА имат претенции при гола на Черно море. Напротив, страничният съдия (б.а. - Мартин Венев) по стандартите на УЕФА трябва да получи бонус, защото отсъди по най-новите изисквания на правилото на засадата", категоричен бе Петров пред "Тема спорт".
 
"Имам голямо уважение към Стойчо Стоилов. Той е много добър мениджър. Доведе футболисти, които повишиха нивото на първенството. Но ко­гато се касае за съдийство и правилата на играта, аз отго­варям. Особено по правилото за засада аз мога да претенди­рам, че съм компетентен специалист. Не може, когато не­щата са точни, да търсим под вола теле", добави Петър Петров, а от думите му ста­ва ясно, че няма никакво наме­рение да си подава оставката.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: цскабфс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както двамата треньори дават пресконференция след мача, така и съдиите трябва да отговарят на въпроси за отсъжданията си. Двамата треньори и тримата съдии на една маса пред журналистите. Да му покажеш положението и да го питаш - "а кажи сега защо свири така".
6
0
 
0
 
! Отговори
Ф преди 7 години
Предложение За да не се спори има ли или няма засада трябва да отпадне това положение. Така играта ще се оживи и стане по-интересна и повече голове ще има, а те са солта на играта.
5
3
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
научетесе щом ЦСКА каж езначи така е.За кое става дума? Няма значение!
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЦСКА или ЦСКА-СОФИЯ - това са два съвсем различни отбори?!Хайде да ни пробутват ЦСКА-СОФИЯ като някакъв друг отбор ...
3
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До язеТоя Петров разбира от засади колкото аз от кърлинг ..... защитника нямаше да отклони топката, ако въпросният нападател не влияеше на играта ! Да им дава бонуси, после защо сме на това дередже
2
8
 
5
 
! Отговори
язе преди 7 години
Алооо, Петров ...Кое е най-новото правило - 1 метър зад защитата по време на паса не е засада вече?!? Това, че червения играч отклонява топката с глава не отменя засада при паса към нападателя ....Да та и теб в разбирача....
1
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия господа маи не са наред правилата се знаят интересно мие гол от явна засада с двама човека що за гол е да попитам това само в българия може да го има