Плодове, шахматна дъска... С какво декорираме ноктите това лято?

Ето няколко идеи за по-свеж маникюр
17 апр 2021 15:37, Дарена Найденова
18
Плодове, шахматна дъска... С какво декорираме ноктите това лято?
IStockphoto

Важна новина: Лятото наближава. И с увеличаването на броя ваксинирани у нас и по света, имаме чувството, че тази година може и да стигнем до морето. Все пак трябва да продължаваме да спазваме правилата, носейки маски и спазвайки социална дистанция, тъй като все още се намираме в пандемия.

За да забравим обаче за реалността и да се отдадем на заслужена почивка, ни е нужна промяна във външния вид. И какво по-добро решение от един летен маникюр, който ще подобри настроението ни веднага. Тази година летните тенденции ще са основно в смели и светли цветове, които ще бъдат прилагани както върху дрехите, така и върху ноктите.
 
Ако търсите вдъхновение за следващия си дизайн, социалните мрежи покриват всяко ваше желание. От шахматни дъски до облаци, най-добрите маникюристи споделят своите съвети за новия ви маникюр, който може да се направи както в салона, така и у дома.
 
Ето няколко идеи за летен маникюр: 
 
Шахматна дъска
 
Нокът в стил шахматна дъска е забавен и различен дизайн, който е подходящ за цялата година. Ако търсите по-ярък летен маникюр, вместо на черно-белите нюанси, заложете на пастелни или неонови. По този начин ще добавите разнообразие към дизайна и ще бъдете още по-готови за лятото. Освен това ще сте в крак и с кино тенденциите през последната година, тъй като ноктите ви ще напомнят за сериала The Queen's Gambit.

Череша
 
Дизайнът на череша е тенденция в маникюра, която ще завладее салоните това лято. Ако не ни вярвате, вижте ноктите на Кортни Кардашян, която наскоро ни показа дизайн с череши и червени върхове. Риалити звездата искаше да се похвали, че приятелят ѝ Травис Баркър си е направил татуировка с нейното име, но нашият поглед беше върху маникюра.
 
Още идеи за летен маникюр ще откриете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам защо вместо да се изкъпят и нарешат само се лакират.
2
1
 
8
 
! Отговори
Паисий преди 3 години
Ето една забравена идея от един хетеросексуален мъж: чисти, дискретно оформени, с естествен цвят
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отвратителен кич е това ''декориране''на нокти.Чак ме е гнус.