5 навика, от които пълнеем

Предпочитате да пиете кафе с мляко
26 фев 2021 21:05, Михаела Лазарова
8
5 навика, от които пълнеем
Снимка: Istock

За отслабване и задържане на красивата и стегната фигура са нужни строг хранителен режим, редовни упражнения, достатъчно движение и като цяло ясен план за това какви са целите ви и как да ги постигнете. Понякога обаче допускаме грешки, смятайки, че правим нещата по най-здравословния и правилен начин. Така някои от нашите ежедневни навици могат да се окажат причината за трудното постигане на резултати.

Кои са ежедневните навици, които могат да са причината за напълняването ви?

Прекалявате с авокадото

Авокадото е много полезен плод, богат на мастни киселини, фибри и минерали. То е чудесен начин да закусите здравословно и да се заредите с енергия. Включва се в редица режими за отслабване. Една от често срещаните грешки е да прекалявате с полезните храни, като смятате, че това ще помогне за отслабването. Авокадото всъщност е доста калорично и ако похапвате повече от него нищо чудно то да е в основата на напълняването ви.

Пропускате обяда

Всяко хранене за деня е важно. Както закуската не трябва да се пропуска, така и обядът. Той е важен за поддържането на оптимални нива на енергия, кръвна захар, инсулин и за намаляване на глада. Ако често пропускате обяда и се храните чак на вечеря, нищо чудно да изяждате твърде много калории късно вечер, което е и причината за наддаването на тегло.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахаха, кой има пари, за да прекалява с авокадо?При тая цена се яде като черен хайвер! Джурналистката знае ли колко мляко слага българина в кафето си? Една лъжица. А западняка? Там се пие мляко с кафе, демек Лате. Ама мислете ги малко тия неща.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Липса на физически упражнения и редуцирано хранене. Примерите с концлагерите го доказват, колкото и грубо да звучи.Иначе депресията, нередовното хранене и липсата на движение са съпътстващи към горните.
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм с инсулинова резистентност.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Момиче да беше си изтрила крадените ти Новини от гугъл
1
2
 
11
 
! Отговори
аз лично преди 3 години
най-много пълнея от ядене