Танцът на Ъпсурт: Големо дупе мамо ме гони...

Вижте най-новото видео на бандата "Този танц"
Обновена: 23 юни 2017 12:33 | 23 юни 2017 12:30, Александър Попов
51

Ъпсурт представиха видеото към последното си парче "Този танц". То прозвуча за първи път на концерта на Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч на 13 май в зала "Арена Армеец" пред екзалтираните фенове.

Още по темата

Вече е факт и клипа, дело на режисьора Валери Милев. То е следва римите в песента и изобилства от големи дупета. Самите изпълнители пък са в пълен визуален контраст на рефрена "Големо дупе мамо ме гони".

Музика и аранжимента на "Този танц" е на Бат Венци, а над текста пот са ляли Goodslav, Бат Венци и Ицо Хазарта. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредна тъпотия и простотия на "музикалния" пазар.
5
8
 
17
 
! Отговори
до 3 преди 6 години
Големи са, да, големи наркомани, отдавна са издухали гарнитурата на главата и карат леко, леко по течението. Но пък за сметка на това има доста промити мозъци, на които каквото и да им се поднесе, ще му се радват и ще припадат по него, сякаш Месията слиза на Земята.
4
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Егати простотията...
3
2
 
34
 
! Отговори
Ro преди 6 години
От тях очаквам остроумие и качествена ирония, а не повтаряне на стари култови лафчета и общи приказки. Клипът няма да коментирам... Не че не е типичен за тях, ама ептен пошло и целулитно стана вече. Ако е някаква дълбо интелектуална препратка, която не разбирам, моля, да ме извините...
2
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименЪпсурт.Големи
1
2
 
27
 
! Отговори
Поп Михаил преди 6 години
Чудя се кога ще се осъществи първата операция, в която задникът ще се сложи на местото на глава, а тя от своя страна ще заеме старата позиция на първата анатомична част от тялото? ***, цици, див и неконтролиран секс без чувства и протекция, хомосексуализъм, моногамност, мека паца, твърда паца, жени стават мъже, мъже стават женствени, жени с паламарки... баси болните мозъци има!