Багата все още е в тежко състояние

Той е на апаратно дишане и в медикаментозен сън
Обновена: 29 фев 2012 14:43 | 29 фев 2012 11:55,
139
Багата все още е в тежко състояние
Багата е в тежко състояние. Снимка: архив, Булфото

Самбистът Благой Иванов – Багата, който беше наръган с нож рано в неделя, все още е в тежко състояние, съобщиха от „Пирогов”. 

Той е на апаратно дишане и е в медикаментозен сън. Продължава процесът по стабилизиране на състоянието му.

В неделя Багата претърпя шестчасова животоспасяваща операция. Тогава той бе наръган с нож при нападение от 7-8 души в столично заведение на улица "Граф Игнатиев".

Още по темата
Полицията задържа 23-годишния Даниел Стефанов-Дъмпела във връзка с мелето в столичното заведение. Смята се, че групата на  люлинския бос  е участвала в боя, при който самбистът беше тежко ранен.

Софийска градска прокуратура му е повдигнала обвинение за опит за убийство. Смята се, че Даниел Стефанов-Дъмпела е човекът, който е посегнал с нож на самбиста Благой Иванов-Багата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още по темата: Благой Иванов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ставай, Бага! Дъмпела те наръга , сега и Златките ще ги ръга яко!
91
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига сте ни занимавали с тея мутри бе, писна ми вече!!!
90
1
 
31
 
! Отговори
К*ра да ми ядете! преди 12 години
Боже, колко сте жалки!!! Багата бил спортист ... ама той и Боевски беше спортист и Трактора(А.П.) е бил спортист и Боко Тиквата и той спортист .... еми то за това сме на този хал, защото сме държавата на "спортистите" ... Не е случайно, че Багата, който миналата година беше част от наказателната акция срещу феновете на ЦСКА е по-обичан от ... Бербатов :)ГлЪв народ, ***, ***, та чак вдлъбнат !!!
89
5
 
10
 
! Отговори
maleto преди 12 години
дреме ми на оная работа за багата
88
1
 
19
 
! Отговори
ИМА ЗНАЧЕНИЕ преди 12 години
---===>>> СВОБОДА НА СЛОВОТО <<<===---ЩЕ СЕ РАЗНИШТИ ИСТОРИЯТА И АКО НЕ СЕ ГЛЕДА ОБЕКТИВНО СЪМ СИГОРЕН ЧЕ ИСТИНАТА Е ЧЕ БЛАГОЙ ИВАНОВ Е ЗАПОЧНАЛ ПРЪВ БОЯ! ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ НАРЪГАН,ПРОСТО ЯВНО НЕ Е ОЧАКВАЛ НЯКОЙ ДА ПОСМЕЕ ДА МУ СЕ ОПЪЛЧИ! ТРЯБВАТ РАДИКАЛНИ ПРОМЕНИ В МИСЛЕНЕТО НА БЪЛГАРИНА! НИЕ СМЕ БРАТЯ А НЕ ВРАГОВЕ!
87
0
 
7
 
! Отговори
до ЗЛОБАРИТЕ преди 12 години
Да бате прав си това се опитвам и аз да кажа,/19-годишно-момче-убито-студентски-град/ и имам един Въпрос и това момче ли е МУТРА ???????????????????????????????? жалко за младото моче,,съболезнования към близките /19-годишно-момче-убито-студентски-град/ ето линка и ми кажете и това ли е МУТРААААААААААААААА
86
3
 
7
 
! Отговори
има значение преди 12 години
---===>>> свобода на словото<<<===---НЕ,НО ЗАЩО НЕ СЕ ПОПИТАТ ЛЕКАРИТЕ ДА МУ ДАДЪТ КРЪВНА ПРОБА ДЕ БАРОВЕЦ, И ГЪЛАБИН БОЕВСКИ БЕШЕ ИЗВЕСТЕН И ТОЙ НЕ СИ Е ВИЖДАЛ КУФАРИТЕ МУ ПАДНАЛИ ОТ НЕБЕТО А ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН, ВСЕКИ ДЕН СПИРАТ ПИЯНИ ФУТБОЛИСТИ И ДАЖЕ НЕ ИМ ПИШАТ АКТОВЕ, В МОМЕНТА НАЙ-ГОЛЯМАТА *** В БЪЛГАРИЯ СА ФУТБОЛИСТИТЕ,И СКАПАНИТЕ САМБИСТИ ПОДТИСКАТ ХОРАТА И СЕ МИСЛЯТ ЗА НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ! И Е СИГУРНО ЧЕ БАГАТА Е ПРЕДИЗВИКАЛ БОЯ!
85
7
 
9
 
! Отговори
женско преди 12 години
Здравейти! Чувам, че това момче обичал секса. Какво друго обича, освен секса и боя? За кво ще си говорим с него, ако трябва? пс - Не съм мишка. Аз съм мацка, пис, пис,пис... златната на Златка и черната на Черната не могат да се сравнят с моята Рижа. Прясно боядисана! Пис, пис
84
2
 
5
 
! Отговори
до 100 преди 12 години
Ти да не му занесе лично кокаина, или му налива в чашата, че говориш в проценти чак?
83
2
 
8
 
! Отговори
ИМА ЗНАЧЕНИЕ преди 12 години
ПРОСТО ИСКАМ ДА СЕ РАЗРЕШИ СЛУЧАЯ И НАЙ-ВАЖНОТО Е БАГАТА ДА ОЦЕЛЕЕ И ДА СЕ ВЪЗТАНОВИ,НО НА НЕГО ТРЯБЖА ДА ГЛЕДАМЕ ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА НА ТОВА ЧЕ Е ЖЕРТВА ВЪВ СЛУЧАЙА И ДА СЕ ТЪРСИ ДАЛИ ТО ИЛИ ДРУГАТА КОМПАНИЯ СА ВИНОВНИ,А НЕ ДА ИЗТЪКВАМЕ КАКЪВ СПОРТИСТ Е БИЛ, НЕЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ И ГЪЛАБИН БОЕВСКИ БЕШЕ ВЕЛИК СПРОТИСТ!
82
2
 
15
 
! Отговори
ИМА ЗНАЧЕНИЕ преди 12 години
---===>>> СВОБОДА НА СЛОВОТО <<<===--- НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ЧЕ Е СПОРТИСТ,ДА НЕ СЕ Е ПРАВЕЛ НА ХИТЪР ПЕТЪР, ЗАЩО НЕ МУ ВЗЕМАТ КРЪВНА ПРОБА НА БАГАТА ДА ВИДИТЕ ДАЛИ ИМА АЛКХОЛ И КОКАИН В КРУВТА,ГОЛЕМИЯ СПОРТИСТ 100 % Е ПОВЕЧЕ ДРУСАН ОТ ЛЮЛИНСКИЯ БОС! ТОВА ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГО НАТЯКВАТЕ ЧЕ Е СПОРТИСТ ТОВА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, БИЛ Е ПИЯН И Е ПРЕДИЗВИКАЛ БОЙ, АКО НАТЯКВАТЕ ЧЕ Е СПОРТИСТ НАТЯКВАЙТЕ И ТОВА ЧЕ Е БИЛ ДРУСАН И ЧЕ Е БИЛ В ДОМБИ!МЕН ЛИЧНО НЕ МЕ ИНТЕЕРСУВА НИКОЙ ОТ ТЯХ
81
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Типично българска работа !!!!Ще попитам Вас които желаете смъртта на човек който не познавате и съм сигурен че не сте имали контакт с него как може да сипете *** коментари и обиди ???Нека един да напише да видим на кой е направил нещо и го е набил някъде в някоя дискотека или заведение.И понеже се е доказал и е прославил България с нещо това го прави мутра и трябва да мре !!! Всеки който е написал такъв коментар е комплексирано човече и мишка и ще си остане така цял живот !!!!
80
7
 
7
 
! Отговори
до96 преди 12 години
виж тази Българска завист,нема да спре никога,и аз това казвам ДАНО МОМЧЕТО СЕ ОПРАВИ,,но не виждате ли каква завист и злоба има към доказаните мъже,или сега трябва да спорим че е и велик спортист ли ?????????и знаеш ли 89 много има да му завиждаш на постиженията и да лъскаШШШШШШ бастуна и мотиката на докато гледаш снимките на Златките,,ахххахахаххаи КРЕЩИШ ВУТРЕШНО В СЕБЕ СИ ИСКАМ И АЗ ДА СЪМ КАТО БАГАТАА,,разбрахте ли смешници комплексирани!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
79
6
 
8
 
! Отговори
НЕМА ЗНАЧЕНИЕ преди 12 години
Абе много *** имало бе..! На "Д-р Петров" няма и кой да му спре интернета? Ква е тая *** тука дето се е събрала? Все някой ви пречи на вас бе! Ако не са политиците, ще са спортистите, ако не са спортистите ще е енергото, ако не то Лили Иванова, Нешка Робева или комшията.... Мишкари ставате, осъзнавате ли накъде върви вашата "еволюция", а? Е за това никога нема да се оправи България! Щото свикнахте да паразитирате върху всичко и върху всеки!
78
2
 
8
 
! Отговори
до 91 преди 12 години
Човека не ти говори за бой, или "доказване" - кой на кого трябва да се доказва и по какъв начин?!? Но ти си достатъчно ***, за да не схванеш :) Такива като теб, Баги-Маги, похитителя му и тем подобни, имат единствено и само една розова каша в главите си, която амбициозно наричат мозък!!!Дано момчето се оправи !!! Никой не заслужава да умре заклан, като куче!!!
77
0
 
8
 
! Отговори
Taka e преди 12 години
И ти си прав,самоче не се зне точно какво е станало, за Багата е ясно че е конфликтен,хора който го познавт си го знаят що за *** си е,дано да се оправи защото е младо момче и все пак това е жив човек,но аз сум на мнение че "люлинскияЮ бос се е защитил с ножа,тъй като не е наръган в гръб а багата го е ударил пръв и е станал масов бой, те го изкараха багата че е девица,а той пред 2 или 3 дни участва в мелета. А за този с мотиката си ПРАВ обажда се неподготвен!
76
0
 
3
 
! Отговори
до 92 преди 12 години
не не съм ММА просто казавам че 89 обсъжда човек който се е доказал некаде си и не ме бърка,говоря реално как стоят нещата,понеже човека се е доказал някаде,и имах на предвид че този 89 с мотиката да си я ползва кадете е редно не да се доказва тука като клавиатурен боец хахахаах смях,и мисля че ен ередно да се желае смърта на човек,който и да е той,,все пак е човешки живот...не е ли по смешно това което става 23 ГОДИШНИЯ ЛЮЛИНСКИ БОС<тоя за детска педелогическа стая ЛУЛИНСКИ БОС заебииииии
75
2
 
3
 
! Отговори
Taka e преди 12 години
Do 91 Прав си, ама имам един въпрос и ти ли си ММА ахаахахахаххаа
74
8
 
4
 
! Отговори
до 89 преди 12 години
абе мишлета гледам много *** пред компахаахах да *** и клавиатурните бойци 89 некав *** с мотика щел да хеване копаи си на село и се доказвай на нивата мишле клавиатурно,,много сте влики пред компа,,аман от биячи и доказани маже пред компа,за теб важи това ,че ПУ.КАТА не е женски полов орган а МЪЖКИ ХАРАКТЕР,,на ясно ли си ти с мотиката ***
73
6
 
12
 
! Отговори
КУР ЗА БАГАТА преди 12 години
БЛИЗНАЦИТЕ,КРАСИ,КОЧЕВЦИ МОЧЕВЦИ,СТАНОЙИ БАЙ БЛАГОЙ ОТ СЕЛО СТРОЙ ДА ЯДЪТ КУРРРА МОЙ!

Спонсорирани публикации